bazár, predaj, inzercia, predám

AKG K-44 Perception

Kategória: Slúchadlá

predam..
AKG K-44 Perception
Podobné inzeráty
Slúchadlá AKG K550 MKIII
Ahoj, na predaj ponúkam slúchadlá AKG K550 MKIII. Sú v stave nových, plne funkčné, s originálnym príslušenstvom a v originálnom balení.
AKG K361
Slúchadlá AKG K361 sú skvelou voľbou na profesionálne použitie v štúdiu alebo na počúvanie vysokokvalitnej hudby na cestách. Tieto uzavreté slúchadlá sú vybavené 50 mm dynamickým meničom, ktorý poskytuje vyvážený a presný zvuk s hlbokými basmi a čistými výškami. Slúchadlá K361 majú tiež elegantný a ergonomický dizajn s pohodlnými a odolnými náušníkmi a nastaviteľnou čelenkou. Slúchadlá sa dajú zložiť na plocho na jednoduché skladovanie a prepravu, takže sú pohodlnou voľbou na používanie na cestách. Či už ste profesionálny hudobník, alebo len vášnivý milovník hudby, slúchadlá AKG K361 ponúkajú výnimočnú kvalitu zvuku a pohodlie. Nepremeškajte túto príležitosť vlastniť tieto slúchadlá za skvelú cenu. Ak máte záujem, kontaktujte ma cez Whatsapp/Telegram/Viber/Signal/iMessage alebo mailom, na SMS nereagujem. Iba osobný odber.
AKG y50
Predám slúchadlá AKG y50.Funkčne -bez molitanov.
Predám Slúchadla AKG K701
Predám Slúchadla AKG K701 Plne funkčné, málo používané - vysokokvalitné Hi-Fi slúchadlá - frekvenčný rozsah 10Hz až 39,8 kHz - Impedancia: 62 Ohm. - frekvenčný rozsah 10 Hz - 39.8 kHz - hmotnosť 235 gramov - dĺžka kábla 3 metre - vyrobene v bielom farebnom prevedení
AKG N700NC M2
Predam druhu generaciu noise cancelling bluetooth sluchadiel AKG. Pouzivane len malo popri inych sluchadlach, 100% funkcny aj esteticky stav. Komplet balenie, kable, original krabica. Dovezene z USA. Osobny odber BA a okolie, prip. postou, packetou na dobierku.
Bezdrotove sluchadla AKG K912
predám NOVÉ špičkové bezdrôtové polootvorené slúchadlá K912 sú novinkou na trhu, majú výborný zvuk, spracovanie a v neposlednom rade aj výborný pomer výkon/cena. cena na eshope 50€ blizsie info: