bazár, predaj, inzercia, predám

Aktívna pena auto šampón s voskom 25L

Kategória: Príslušenstvo

Jedinečný predzmývací prípravok so špeciálne pôsobiacimi zložkami určený na čistenie všetkých typov automobilov. Bez problémov odstraňuje takzvanú statickú špinu a jednoducho sa zmýva. Vďaka obsahu konzervačného vosku vytvára vodoodolný a lesklý povrch.
Aktívna pena auto šampón s voskom 25L
Podobné inzeráty
Actívna pena 25l
Untitled 180 × 70px 1 OBCHOD › PROELITE › B2B AUTOCHÉMIA PE › BEZDOTYKOVÁ AUTOUMYVÁREŇ PE PROCLEAN 4 – Aktívna, účinná pena 23.46€ s DPH ProClean 4 zo série ProElite je aktívna, stabilná, účinná a hustá pena. Produkt je ideálny na umývanie všetkých typov vozidiel. Mimoriadne účinná receptúra ​​vďaka koncentrovanej receptúre. Jednolitrová fľaša prípravku určite vystačí na vytvorenie až 30 litrov roztoku. Prípravok bezkonkurenčne preniká a zmäkčuje všetky, aj tie najťažšie a najmenšie nečistoty na tele vďaka technológii Surface Go!. Starostlivo zvolená technológia vytvára dokonale odolné micely, ktoré sú zodpovedné za úplné odstránenie nečistôt z karosérie auta, bez zvyškov a stôp! Účinnosť na dosah ruky! Antikorózne vlastnosti účinnej a aktívnej peny ProClean 4 zaručujú, že sa vaše auto bude lesknúť bez obáv o stav jeho laku!
Autošampón s voskom 25L
Šetrný predzmývací prípravok so špeciálne pôsobiacimi vlastnosťami určený na čistenie všetkých typov automobilov. Bez problémov odstraňuje takzvanú statickú špinu. Jednoducho sa zmýva. Obsahuje vysokokvalitné zložky, ktoré pomáhajú ochraňovať vodoodolný lak. Garantuje farebnú stabilitu laku a ochraňuje automobil pred vplyvmi zimného počasia. S obsahom vosku. 25l balenie
K2 ACTIVE FOAM - AKTÍVNA PENA 5L
K2 ACTIVE FOAM je vysoko účinná a koncentrovaná aktívna pena. Prípravok má vysoké množstvo odolnej a hustej peny krémovej konzistencie a veľmi príjemnú arómu. Vďaka vysokej úrovni koncentrácie, ktorá umožňuje rýchle a dôkladné umývanie, ideálne na umývanie kompletných vozidiel, a to ako v automatických umývačkách, tak aj v automatoch na generovanie peny.
Kompresor + pena na pneumatiky
Kompresor a tesniaca pena na pneumatiky. Kompresor sa pripája na zapaľovač. Pena slúži ako dočasne riešenie defektu. Pena expiruje 09/2028 Nové nepoužité.
FM rádioprijímač v digitálnej kvalite - adaptér Albrecht DR
Šikovný malý digitálny adaptér do auta alebo aj do obývačky. Umožňuje príjem DAB+ digitálneho rozhlasového vysielania vo vysokej kvalite. Ak vám lezie na nervy šum a praskot FM rádia, tak DAB+ je liek. Tento adaptér umožňuje kvalitné počúvanie rozhlasových staníc na akomkoľvek FM rozhlasovom prijímači. Úplne nové, nepoužívané Popis: Digitálny rádiový adaptér Albrecht DR 54 DAB + pre autorádio alebo obývaciu izbu Malý adaptér DAB + v elegantnom dizajne je skutočne všestranný - umožňuje krištáľovo čistý príjem staníc DAB + (digitálne rádio) na cestách aj doma. Inštalácia je rýchla a ľahká - bez veľkého úsilia. Integrovaný vysielač FM umožňuje bezdrôtový prenos do autorádia alebo domáceho hifi systému. Adaptér je pripevnený buď pomocou prísavky alebo lepiacej konzoly. Počas jazdy aktívna okenná anténa DAB + zaisťuje najlepší možný a stabilný príjem vašich obľúbených staníc. Doma môže flexibilný adaptér DAB + vysielač vysielať bezdrôtovo do stereosystému alebo iných rádií. Einsatz im Auto:- Bezdrôtový prenos do autorádia - Aktívna okenná anténa DAB + pre najlepší možný príjem - Držiak lepidla alebo prísavky - LCD displej - Funkcia stmievača - Možnosť nabíjania USB pre externé zariadenia (napr. Mobilný telefón)Einsatz im Wohnzimmer:- Bezdrôtový prenos v obývacej izbe do stereosystému alebo iných rádií - Flexibilné použitie, napríklad ovládanie z pohovky vďaka praktickej drôtovej anténe - Alternatívne je možný aj káblový prenos cez aux-out Špeciálne funkcie Adaptér DAB / DAB + (s DLS)� Digitálny rozhlasový prenos hudby do autorádia alebo stereofónneho systému cez FM vysielač� Aktívne čelné sklo DAB + a drôtová anténa pre najlepší možný príjem Rozsah dodávky Adaptér DR 54 Lepiaci a prísavkový držiak aktívna DAB + okenná anténa pre auto Drôtená anténa pre domácnosť USB nabíjací kábel 12V / 24V auto dvojitý USB cigaretový adaptér 3,5 mm audio kábel
TENZI Detailer CARNAUBA VOSK 300 ml – auto vosk
TENZI Carnauba vosk je určený pre tých, ktorí chcú svojmu štvornohému miláčikovi dodať hlboký dlhodobý lesk a oživiť vyblednutú farbu, a zároveň hľadajú istotu kvalitnej a bezpečnej ochrany. Carnauba auto vosk je čisto na prírodnej báze, vyrába sa z listov brazílskej palmy Copernicia Cerifera (carnauba). Je teda zdravotne nezávadný, ekologický, citlivý k auto laku. Prírodný karnaubský vosk je doplnený prímesou PTFE (teflónom). Má dokonalé hydrofóbne a tiež silné leštiace vlastnosti. Pôsobí proti korózii, UV žiareniu, strate lesku a chemickému a priemyselnému znečisteniu. Dokáže uzavrieť mikropóry a mikrotrhliny na karosérii, zabraňuje tak usádzaniu soli a iných nečistôt. Poskytuje dlhotrvajúcu ochranu a dodatočný lesk laku až na 12 mesiacov. Použite Tenzi Carnauba wax, odmenou vám bude špičkový vzhľad vášho vozidla, vysoká ochrana aj dobrý pocit, že lak vozidla je chránený prírodným voskom. Karnaubský vosk je určený najmä pre autá v tmavej farbe (čierna, hnedá, olivová, army, tmavomodrá a pod.). Vosk mu dodá úžasný lesk a vytiahne farbu, takže vaše autíčko bude na ceste jednoducho neprehliadnuteľné. Ako aplikovať TENZI detailer Carnauba vosk: Voskovanie auta preveďte v miestnosti s izbovou teplotou. Prípravok aplikujte na čistý a suchý povrch. Uistite sa, že karoséria je vychladená. Carnauba Vosk nie je určený pre horúce povrchy. Vosk naneste na aplikátor, ktorý je súčasťou sady. Krúživými pohybmi rovnomerne aplikujte na karosériu tak, aby ste vytvorili tenkú a súvislú vrstvu. Nechajte 1-2 minúty vytvrdnúť. Pomocou handričky z mikrovlákna povrch starostlivo vyleštite. V našej ponuke TENZI produktov nájdete aj auto vosk Detailer Ceramic wax so silikónovo-keramickou receptúrou s pridaným karnaubským voskom.