bazár, predaj, inzercia, predám

Aktívna rozvijacia podložka s hračkami a loptičkami

Kategória: Hračky

Plyšové bočnice deky môžete nastaviť smerom nahor a naplniť tak hernú telocvičňu farebnými loptičkami, čím poslúži ako ohrádka aby sa nerozkotúľali po celej izbe. Mamička a otecko sa môžu tiež zapojiť do akcie púšťaním loptičiek cez otvor v sieťovanej strieške.
Keď dieťa vyrastie, môže si samo precvičovať motorické zručnosti púšťaním loptičiek zo striešky alebo kotúľaním či podávaním loptičiek sem a tam! Pre menšie bábätká sa hracia deka rozloží celá, kde dieťatko môže stráviť čas na chrbátiku a hrať sa s hračkami na hrazdičke alebo sa s nimi zahrať na brušku pri podpore s vankúšikom, ktorý je tiež súčasťou. Veselý sloník svieti a hrá hudbu viac ako 20 minút a samozrejme si ho môžete zobrať so sebou aj na cesty.

5 spôsobov využitia:

lež a hraj sa
nastaviteľná megadeka
tréning zdvíhania sa na brušku
hra s loptičkami
položiť a vziať tašku na prenášanie loptičiek, strieška s otvormi

Lež a hraj sa – je jedno či na chrbátiku alebo brušku.
Megadeka – s nastaviteľnými bočnicami (natiahnutá alebo ako ohrádka).
Nekonečne zábavná hra s loptičkami.
Možnosť vytvorenia zábrany – ohrádky.
2 hrazdičky s hračkami zavesenými na C-krúžku, ktoré môžete odopnúť a vziať si na cesty alebo pripnúť na kočík alebo autosedačku.
Hudobná hračka v tvare sloníka je jednoducho upevniteľná k hrazdičke a väčšine postieľok. Svetlá a hudba hrajú viac ako 20 minút.
Oporný vankúšik.
Obsahuje 40 farebných loptičiek s puzdrom na jednoduché prenášanie.
Vhodná pre deti od narodenia.
Podložku možno prať v práčke na jemnom cykle v studenej vode a hračky sa dajú ľahko utierať vlhkou handričkou.
Charakteristika:

možnosť vytvorenia zábrany
hrazdičky s hračkami zavesenými na C-krúžku
svietiaci a hrací sloník prehráva melódie viac ako 20 minút
oporný vankúšik
obsahuje 35 farebných loptičiek s púzdrom na jednoduché prenášanie

Cena za všetko spolu, sloník už aj s batériami

PC 120 eur bez poštovného a batérií
Aktívna rozvijacia podložka s hračkami a loptičkami
Podobné inzeráty
Deka na hranie Bright Starts 5v1
BRIGHT STARTS Deka na hranie 5v1 Your Way Ball Play™ Totally Tropical™ 0m+ V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. - ako nová, nepoužívaná, nevhodný duplicitný darček, v originál krabici - cena eshopoch cca 110€ Popis: Každé dieťa miluje hru s loptičkami – doprajte mu tú najikonickejšiu deku na hranie, korá obsahuje až 40 loptičiek! Táto deka s 5 spôsobmi hry je veľmi flexibilná a prispôsobí sa potrebám vášho dieťaťa v akomkoľvek veku. Plyšové bočnice deky môžete nastaviť smerom nahor a naplniť tak hernú telocvičňu 40 farebnými loptičkami, čím poslúži ako ohrádka aby sa nerozkotúľali po celej izbe. Mamička a otecko sa môžu tiež zapojiť do akcie púšťaním loptičiek cez otvor v sieťovanej strieške. Keď dieťa vyrastie, môže si samo precvičovať motorické zručnosti púšťaním loptičiek zo striešky alebo kotúľaním či podávaním loptičiek sem a tam! Pre menšie bábätká sa hracia deka rozloží celá, kde dieťatko môže stráviť čas na chrbátiku a hrať sa s hračkami na hrazdičke alebo sa s nimi zahrať na brušku pri podpore s vankúšikom, ktorý je tiež súčasťou. Veselý sloník svieti a hrá hudbu viac ako 20 minút a samozrejme si ho môžete zobrať so sebou aj na cesty. Pozornosť dieťatka samozrejme upútajú aj ďalšie hračky. Zamilujete si tropickú hru s tukanmi, palmami a ďalšími ako sú bezpečné zrkadielko, farebné karty, hryzačka v tvare listu a hrkálka s korálkami. Hurá za zábavou! Vlastnosti: Lež a hraj sa – je jedno či na chrbátiku alebo brušku. Megadeka 113 cm – s nastaviteľnými bočnicami (natiahnutá alebo ako ohrádka). Nekonečne zábavná hra s loptičkami. Možnosť vytvorenia zábrany – ohrádky. 2 hrazdičky s hračkami zavesenými na C-krúžku, ktoré môžete odopnúť a vziať si na cesty alebo pripnúť na kočík alebo autosedačku. Hudobná hračka v tvare sloníka je jednoducho upevniteľná k hrazdičke a väčšine postieľok. Svetlá a hudba hrajú viac ako 20 minút. Oporný vankúšik. Obsahuje 40 farebných loptičiek s puzdrom na jednoduché prenášanie. Vyžadujú sa 3ks AA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Vhodná pre deti od narodenia. Podložku možno prať v práčke na jemnom cykle v studenej vode a hračky sa dajú ľahko utierať vlhkou handričkou.
FISHER PRICE HUDOBNÝ DINOSAURUS GO BABY GO S LOPTIČKAMI
Predám vzdelávaciu hračku hudobný dinosaurus Go Baby Go od firmy Fisher Price s melódiami a vyskakovacími loptičkami. Táto vzdelávacia hračka je navrhnutá na rozvoj detí, učí ich odmeňovaniu za vykonanú činnosť, opakovanie tejto činnosti a podobne. Pôvodne bolo v balení 6 loptičiek, posúvame ho so 4 loptičkami. Do dinosaura je možné vložiť akúkoľvek ľahkú loptičku vhodnej veľkosti. Veselý farebný dinosarus má až 8 rôznych melódií a zvukových efektov. V prípade záujmu môžeme poslať do správy video, čo všetko dinosaurus robí :) Vhodné od 6 – 36 mesiacov. Cena je 16€. Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
Suchý bazén s loptičkami Meowbaby
Predám suchý bazén s loptičkami 200ks (šedá, biela, mentolová). Pri hre s loptičkami si detičky precvičujú motoriku, upevňujú si úchopové schopnosti, rovíjajú koordináciu ruka-oko a učia sa farby. Bazén je vyrobený z antialergickej peny. Priemer bazéna je 90cm. Výška: 40cm, hrúbka steny: 5cm, dno: 2cm. Pôvodná cena 109€. Predajná cena 50€
Predam hraciu deku BrightStarts5v1.Gratis hračky+100guliciek
Deka na hranie 5v1 PiP Your Way Ball Play, 70×61 cm nielen na ležanie a hranie: Pribalim grátis batérie, rôzne hračky a aj extra guličky naviac, ktoré v pôvodnom balení neboli 5 možností využitia pomocou rôznych kombinácií – deka sa dá použiť samostatná, so zdvihnutými bočnicami (aj ako ohrádka), s hrazdičkou. Ideálna aj pre tréning bábätka zdvíhania sa na brušku. Hra s loptičkami deti baví. Strieška s otvormi na veselé prehadzovania loptičiek. Súčasťou balenia je: praktická taška s 35 farebnými loptičkami, hrazdička s hračkami zavesenými na C – krúžku, hryzátko v tvare listu, bezpečnostné zrkadlo na sebapoznanie, hudobná hračka v tvare sloníka je jednoducho pripevniteľná k hrazdičke a väčšine postieľok, svetlá a hudba sú aktivované pohybom dieťatka alebo rodičov a hrajú nepretržite viac ako 20 minút, a oporný vankúšik. Vhodné už od narodenia Vašich najmenších.
Hracia podložka 3v1
Hracia podložka 3v1: * hracia podložka * hniezdo na hranie * hniezdo do postieľky Hracia podložka s piatimi závesnými hračkami vydávajúcimi rôzne zvuky (hrkalka, šušťanie, pískanie) a aplikáciami na podložke pre rozvoj ležania na brušku a plazenia. Bočné steny hracej podložky možno pomocou suchých zipsov spojiť a použiť hrazdičku aj ako hniezdo do postieľky. Podložka je v peknom používanom stave, poškodenia odfotené (kúsok rozparárané, drobulinké žmoľky, žltá farba materialovo chytá viac prachu, čistila som to vlhkými prstami a jemnou kefkou). Inak plne funkčná (upínanie hrazdičky, závesy na hračky...), žiarivé nevyblednuté farby.
Bright stars- detská deka na hranie
Predáme túto super deku na hranie s množstvom zábaviek pre dieťa. Je v skvelom stave po 1 dieťati, ktoré v nej veľmi rado ležalo a zabávalo sa :-) Osobný odber MA a okolie alebo BA Aktívna deka 5v1 s hrazdičkami 5 spôsobov využitia: - lež a hraj sa - nastaviteľná 122 cm megadeka - s nastviteľnými bočnicami ( vystretá alebo ako ohrádka ) - tréning zdvíhania sa na brušku - hra s loptičkami (už nam ostali len 3, treba dokúpiť :-) - položiť a vziať tašku na prenášanie loptičiek, strieška s otvormi - možnosť vytvorenia zábrany - hrazdičky s hračkami zavesenými na C-krúžku - 2 hryzátka v tvare listov - bezpečnostné zrkadielko na sebapoznávanie - hudobná hračka v tvare sloníka je jednoducho pripevniteľná k hrazdičke a väčšine postieľok, svetlá a hudba sú aktivované pohybom dieťatka alebo rodičom a hrajú nepretržite viac ako 20 minút - oporný vankúšik - deka je vhodná od narodenia Rozmery výrobku: 69,85 cm x 10,92 cm x 60,96 cm