bazár, predaj, inzercia, predám

Aktívne centrum

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Ponúkam na predaj aktívne centrum 2v1 BRIGHT STARTS.

Zo sedadla a skákadla sa postupne stane stolík na hranie s aktivitami pre batoľatá aj so sieťkou na odkladanie hračiek. Aby si dieťatko mohlo oprieť nožičky alebo skákať od radosti v správnej výške je možné nastaviť výšku pružnej podložky na nohy do 3 rôznych polôh, podľa potreby dieťatka. Sedadlo skákadla sa otáča o 360 ° pre ľahký prístup ku všetkým hračkám a činnostiam. Interaktívna žabka vydáva hravé zvuky, prehráva hudbu a svieti.

Používané minimálne.
Aktívne centrum
Podobné inzeráty
Aktivne centrum
Predam pouzivane aktivne centrum. Stav na foto. Kontaktovat iba mailom. Iba osobny odber
Bright Starts aktívne centrum, chodítko
Predám aktívne centrum, zachovalé, chýbaju niektoré diely, v jednom mieste prasklina, ktorá nemá vplyv na funkciu, stabilitu ani celkovú bezpečnosť, inak plne funkčný. Vo fotkách pridávam popis výrobcu voľne dostupný na internete.
BRIGHT STARTS AKTÍVNE CENTRUM 2V1
Predám aktívne centrum 2v1- hopsadlo a stolík na hranie. Je po jednom dieťati a vo veľmi dobrom stave. Cena je 50€. Možnosť dovozu v rámci Žiliny. Vlastnosti: - dizajn 2v1: ako dieťa rastie premeníte skákadlo na aktívny hrací stolík - skákadlo s aktivitami pre najmenšie deti - získajte roky používania premenou skákadla na stolík s aktivitami pre staršie detičky - úložný priestor na hračky, ktorý pomáha udržiavať obľúbené hračky vášho batoľa na dosah - podložka pod nohy Grow-with-me sa prispôsobí do troch výšok - 7 hračiek s motívom rybníka: hudobná žaba so svietiacimi leknami, otáčajúca sa vážka, otáčajúca sa ryba s korálkami, zrkadlo na sebapoznávanie umiestnené ako ulita slimáka s prevliekacími korálkami, točiace sa lienky a hračka v tvare stromčeka - podporuje rozvoj motorických schopností od 6 mesiacov - ľahko sa čistí pomocou vlhkej utierky a sedadlo a sieťku na hračky operiete v práčke - vhodné od 6 mesiacov - nosnosť do 11 kg - rozmery výrobku: 87,88 x 87,88 x 48,01 cm Poprosím iba osobný odber!
Bright stars bouce baby 2v1.. detske aktívne centrum
predám veľmi kvalitne aktívne detské centrum perfektnom stave..
BRIGHT STARTS Aktívne centrum Ready to Roll™ 6m+
Kompletný popis na webstránke :
Skip Hop aktívne centrum 3v1
V perfektnom stave, ako nový. Jednoduchá montáž hračiek, ktoré môžete umiestniť kamkoľvek, pretože centrum je vybavené rotujúcou sedacou častou o 360•, ktorá sa otáča. Tri stupne použitia: Na sedenie a skákanie Ako interaktivny stolík Ako hrací stolík