bazár, predaj, inzercia, predám

Akú náradie flex

Kategória: Stavebné stroje

Predám aku náradie flex dva roky používané
pre Sadrokartonara komplet priklepova vŕtačka ,vrtacka, skrutkovač so zásobníkom pôvodná cena
1220€ teraz za 900€
Akú náradie flex
Podobné inzeráty
Náradie makita
Predám aku Flex nová -DGA504ZJ cena 130€ A kladivo raz použite HR2810T Cena 220€ Predávam to ako je na foto kladivo predávam bez vŕtakou a sekačou
☑️ MILWAUKEE | NÁRADIE | AKUMULÁTORI
Dobrý deň. Ponúkam na predaj milwaukee aku náradie na fotografiách (fotka je ilustračná) buď samostatne stroje alebo všetko v kope. Samozrejme v ponuke mam aj iné sety, náradia a príslušenstva - na dopyt. Je možné poslať na dobierku. Lietam po celom SK. Preferujem skôr email. Záruka 3 roky stroje a 2 roky batérie. Na jeden akumulátor je možné použiť viac ako 100 druhov náradia. V prípade záujmu ma kontaktujte na telefónne číslo .
JCB Beaver ručná hydraulicka zbíjačka
Zdravím, predám jedno z najvykonejších profesionálnych ručných naradí a to hydraulickú jednotku JCB Beaver s benzínovým motorom Honda GX 270 a zbíjacím kladivom na betón. Je možné k tomu dokupiť rôzne náradie ako veĺmi vykonné čerpalo na vodu, flexu, frézu na murivo, zemný vrták, štiepačku na drevo, zatĺkač kolov alebo stačí vymeniť špic za buchar a máte z toho dusadlo- žabu atď. Jednotka a kladivo sú vo veĺmi dobrom stave, plne funkčne, štart na jedno potiahnutie. V Anglicku jedno z najpoužívanejších naradí. Vhodné pre majiteĺov minibagrov ktorý si chcú ušetriť minibager, stavbárov, požičovne náradie, poĺnospodárov atď. Toto náradie je vykonejšie ako elektrické alebo pneumatické. Jednotka má romer cca. 50x60x70 cm.Kladivo váži cca. 30 kg. Dohoda. Dakujem.
Brúska na sadrokartón FLEX GE 5
Predám profi brusku stien a stropov na sadrokartón značky FLEX výkon motora 500w motor je uložený v rukoväti koli lahsej ovládateľnosťi k bruske dám aj originál rúru na odsávanie stav brúsky veľmi dobrý nieje to žiadna Čína ale profi stroj cena 290€
FLEX Vario-žirafa WST 700 a Mini žirafa WSE 7
Predám profi žirafu značky FLEX a aj malú ručnú brúsku obe v plastovom červenom kufri. Príslušenstvo: rotačná brúsna hlava, vibračná trojuhoľníková hlava pre brúsenie rohov a okrajov stien a stropov. Možnosť nastaviť otáčky na oboch strojoch. Priložím krabicu samolepiacich brúsnych kotúčov od rôznych výrobcov a dôznej hrúbky.
Brúska na sádrokarton
Predám plné funkčnu brúsku na sádrokarton Zn. Flex GE 5R s príslušenstvom. Kupovana 03/2022, v záruke. Nevyužita, prechod na AKU verziu.