bazár, predaj, inzercia, predám

Akumulátorový skrutkovač Yokuma JL8087-nový (pasujú batérie

Kategória: Náradie

Inzerát platí do zmazania.
tel.
Pasujú aj batérie z Makity
Akumulátorový skrutkovač Yokuma JL808 je robustný a ergonomický skrutkovač pre domáce, stavebné a záhradné práce. Výhodou akumulátorových skrutkovačov je, že nie sú závislé od elektrických zásuviek. Lítium-iónové batérie 18 V majú vo svojich kategóriách najrýchlejšie časy nabíjania, takže trávia viac času prácou a menej času sedením na nabíjačke. Skrutkovač má ľavý, pravý chod, pracovné svetlo . Veľkou výhodou skrutkovača je jeho svižnosť, ľahkosť a malé rozmery, čo znamená, že sa ľahko dostanete aj na ťažko dostupné miesta.

Vlastnosti:

Napájanie: 230V / 50Hz
Výkon: 18V 3,0 AH
Hmotnosť: cca. 2 kg
Farba: zelená
Doba nabíjania - 30 min

Zahrnuté:

skrutkovač
Batéria 2 x 18 V Li
Nabíjačka batérií
Kufor
Veľkou výhodou je ,že na uťahovák pasujú baterky z Makity.
Preferujem osobný odber.Po telefonickej dohode pošlem aj na dobierku
poštovné:
balík na poštu +4,4€
balík na adresu 5,4€
pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,2€
pri platbe vopred na účet balík na adresu+4,2€
POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY (klikni na moje meno)
Akumulátorový skrutkovač Yokuma JL8087-nový (pasujú batérie
Podobné inzeráty
Akumulátorový rázový uťahovač - HECHT 1256
Ponúkam na predaj - Akumulátorový rázový uťahovač - HECHT 1256 HECHT 1256 je akumulátorový rázový uťahovač s krútiacim momentom až 300 N.m. Ľahko tak môžete uťahovať alebo povoľovať rôzne skrutkové spoje. Do rýchloupínacieho skľučovadla je možné osadzovať nástroje s upínaním s najrozšírenejším upínaním 1/2 ". Otáčky bez zaťaženia sú v závislosti na sile stlačenia spúšte od 0 do 2700 ot/min. Ergonomicky tvarovaná rukoväť dobre sadne do ruky, smer otáčania sa navolí jednoducho prepínačom nad spúšťou, ktorý v stredovej polohe zároveň slúži ako zámok spúšte zabraňujúci náhodnému spusteniu. Po strane, vedľa akumulátora je uťahovák opatrený závesom na opasok, ten je možné voliteľne pripevniť tak na ľavú, ako na pravú stranu. Uťahovák si tak môžete ľahko prispôsobiť pre ľavákov i pravákov. Je to tento produkt: Predávam bez nabíjačky a akumulátora - dajú sa dokúpiť k programu HECHT 1278 -
Veľká sada náradia 2x AKU pre skrutkovač  + vrtačku, 252 ks
Veľká sada náradia Straus Austria 252 kusov s 6,4V AKU skrutkovačom a 24V AKU vrtačkou v plastovom kufríku. Akumulátorová 24V vŕtačka Straus: • prídavné LED svetlo • menovitý absorbovaný výkon: 24V • rýchlosť: 0-350 ot./min. a 0-1250 ot./min • batéria: 2x Li-Ion • maximálna veľkosť upnutia skľučovadla: 0,8-10mm Akumulátorový 6,4V skrutkovač Straus: • prídavné LED svetlo • napätie: 6,4V • rýchlosť: 200 ot./min • veľkosť upínania skľučovadla: 1/4, 6,35 mm • napätie nabíjacieho adaptéra: 100-240V / 50/60 Hz Kufor obsahuje: 1ks akumulátorová vŕtačka 1ks akumulátorový skrutkovač 2ks lítium-iónové 24V batérie 1ks akumulátorová nabíjačka 1ks akumulátorová nabíjačka 108ks klincov 8ks HEX šesťhranné bity 5ks dierovačky 1ks nastaviteľný kľúč Bity 19 x 50 mm Bity 36 x 25 mm 9ks nástrčné kľúče 10ks čepeľ skalpelu 1ks vysúvací nôž 5ks 3 mm okrúhle brúsne hlavy 5ks 6 mm okrúhle brúsne hlavy 5ks vrtákov do dreva 5ks závitových vrtákov 5ks nástenných vŕtacích hláv 3ks ploché bity 2ks piestové adaptéry 3ks plastové kryty 1ks drôtená kefa 1ks stolárska ceruzka 3ks vyrovnávače 1ks 60 mm predlžovacia tyč 1ks 150 mm predlžovacia tyč 1ks stupňovitá vŕtačka 5ks pílky na diery - otvory 5ks odstraňovače skrutiek Nová, nepoužitá súprava. Poštovné, dobierka: 7 EUR. .
MAKITA Akumulátorový vŕtací skrutkovač
MAKITA Akumulátorový vŕtací skrutkovač s dvomi stupňami vŕtania Vyhľadávanie: uťahovačka skrutkovačka skrutkovač šrubovačka srubovacka utahovacka skrutkovacka
Skrutkovače
Skrutkovače. Skrutkovač na bity (Skrutkovač s nástavcami, nadstavcami) Skrutkovač krížový Skrutkovač plochý Skrutkovač krížový Skúšačka Sada 5 kusov. Cena za všetko. Osobný odber alebo poslanie poštou.
Predám akumulátorovy  skrutkovač HILTI SF 10W-A22 ATC
Predám AKUMULÁTOROVÝ SKRUTKOVAČ HILTI SF 10W-A22 ATC. BEZ batérie, raz použitý, s kufrikom.Žilina, Dunajov. Cena 230€
Bosch PSB LI 18 aku skrutkovac + vybracna bruska
Predám nový aku skrutkovač Bosch Advanced Drill 18v a vybracnu brusku.Vŕtanie od 0-13mm,bezuhlíková technológia,elektronický reverz P,Ĺ ,vymenitená hlava,možnosť dokupiť ešte 2 uhlové hlavy ,ukazovateĺ smeru otáčania, 2x bateria litiová 18v,nabíjačka /má anglickú koncovku preto je tam eu redukcia/ ,kufor sú staršie. Skrutkovač úplne nový nepouživaný ,k tomu je vibracna bruska nova bez baterii ,ale pasuju zo skrutkovaca je to power4all ,pevná cena 100e , bosch ,makita,devalt, moznost predat aj zvlast,buska s bateriami ,alebo skrutkovac z bateriami,je na vas o co mate zaujem.