bazár, predaj, inzercia, predám

Akvarijna technika

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám filte, ohrievače, svetlo, časovače:
Časovač 2 ks - 5 € kus
Ohrievač 2 ks - 8 € kus
Externý filter sunsun hw-603b + náplň - 20 €
Filter aquawing aq103f - 8 €
Filter aquael circulator 1000 - 15 €
Filter Sicce Shark ADV 800 - 30 €
Filter Sicce Shark ADV 600 - 25 €
Akvarijna technika
Podobné inzeráty
Akvarijna sustava Akvarium Svetlo Podstavec
Predam:Akvarijna sustava Akvarium Svetlo Podstavec Rozmery:70x100x38 cm Osobny odber. Pozrite aj moje dalsie inzeraty-kliknete na moje meno
Nobby akvarijná dekorácia socha tvár 25 x 12,5 x 18 cm
Predám Nobby akvarijná dekorácia socha Veľkosť 25 x 12,5 x 18 cm. Dekorácia do akvária, vyrobené zpolyresinu (syntetickej živice). Veľmi detailníprovedení. Úplne netoxické, neutrálne nabiologické rovnováhy. Vhodné prosladkou neboslanou vodu. POZOR: Pred použitím v akváriu, opláchnite vlažnou vodou (nie čistiacimi prostriedkami!) • Možný osobný odber. Posielam poštou/ (+ poštovné). • Kompletná ponuka inzerátov sa Vám zobrazí po kliknutí na moje meno. • Kontaktovať na janojelcha@ alebo
Akvarijna rastlina - Riccia fluitans
Dobrý deň predám rastlinku do akvária Ricciu fluitans nenáročná plávajúca možné prichitiť ako mach o drevo kamene dekorácie. Osobný odber KE - okolie hrsť 5 € len volať alebo SMS na e-mail neodpovedám! Ďakujem.
predám užitočné akvarijné rastliny
akvarijná rastlinka, žaburinka menšia, latinsky lemna minor, je nenáročná, plávajúca, hladinná, rýchlo sa množiaca. Je v akváriu užitočná, pretože má schopnosť absorbovať dusík, fosfor a taktiež aj ťažké kovy a vykonávať prospešné biologické zmeny. Poskytuje vynikajúci úkryt poteru(niekoľko dňovým rybkám). Cena za súvislú plochu 15x15cm je 2€. Aj pošlem. Mám na predaj aj viac rastlín a akvárií. Výmena za niečo k akvaristike možná.
Ponúkam stojan s dvoma akva:
200*60*80 (960L) + 180*55*55 (545 L) po dohode technika, ryby. Odber Levice . Aj jednotlivo. Akva su stale napustene. Vek 4 roky.
Morské akvárium, Akvarium, Koraly, Technika, Prislusenstvo
Amphiprion akallopisos PÁR Amphiprion clarkii PÁR Chrysiptera cyaena Chrysiptera parasema Gobiodon okinawae Pseudocheilinus hexataenia info mail, telefon.