bazár, predaj, inzercia, predám

Akvarijný set

Kategória: Akvarijné rybičky

Predám akvarijný set(akvárium 11l,filtrácia aquael Fan mikro plus,dno akvária-kamene,dekorácie- 2 ozdobné kvety,3 anfory).
K akvarijnému setu je zadarmo sietka na ryby a potrava pre ryby. Bolo to používané 1 rok s tým že všetky časti setu sú skoro ako nové. Preferujem osobný odber ale v prípade potreby viem aj poslať s tým že dopravu si hradíte sami.
Tel. číslo:
Akvarijný set
Podobné inzeráty
Akvarijny set
Dobrý deň, mám na predaj akvárium EHEIM aquapro LED 84. Akvarijny set obsahuje: akvárium, kryt, automatický krmič, ohrievač vody, svetlo, filter, CO2 príslušenstvo. Všetky veci uvedené v inzeráte predám po dohode aj jednotlivo.
Akvarijný set -  predaj
Predám akvarijny set Fluval 320l. Úplne nový,nepoužívaný,s vybavením Pôvodná cena 1 065 €. Vieme sa dohodnúť na zľave až 25% hrúbka skla 0,5 cm rozmer akvária 120x45x64 cm filtračné zariadenie Fluval 405 osvetlenie nad akváriom bez trubíc.
Akvarijný set Startup60, komplet príslušenstvo + stolík
Predám akvarijný set Startup60. Luxusné zaoblené akvárium 60l, originál stolík čierny, kompletné príslušenstvo a dekorácie. Akvárium, stolík, led svetko v krytu, filtrácia, ohrievač, teplomer, vzduchovač, hadičky, dekorácia, kamienky na výmenu, sieťka, odkalovač, časovače, digitálný teplomer, testery vody, bakterie, chemia na upravu vody... kompletné príslušenstvo, stačí napustit a kupit rybky. Všetko 100% funkčné, používané 3 mesiace. Predávám z dôvodu sťahovania. Len osobný odber. Pri rýchlom jednaní zlava.
Predám ponorný akvarijny ohrievač
Predám plne funkčný ponorný akvarijný ohrievač,možnosť prevzatia BA a SC,len volať,na SMS neodpovedá:.
akvarijný filter Fluval FX5 s náplňami
Ponúkam akvarijný filter Fluval FX5 s náplňami, veľmi tichý. Bez hadíc. Cena 130,-Eur. Inzerát platí do zmazania. Tel.: 0903 80 80 36. Dohoda možná. Pozri aj iné moje inzeráty...
Predám akvarijny kryt s osvetlením 80 x 35 LED 13W
Predám akvarijny kryt s osvetlením 80 x 35 LED 13W v čiernom prevedeni.Osvetlenie je nové.LED trubica 13 W. Pozri si aj moje ďalšie inzeráty.