bazár, predaj, inzercia, predám

Alexaner činsky pár

Kategória: Vtáctvo

Predam parku alexander činsky v 100% zdravotnom stave.
Okružkovany.
Neboli rucne dokrmovane !
Osobny odber Horné Orešany .
Predam iba ako pár.
Z rodinnych dôvodov :-(
Alexaner činsky pár
Podobné inzeráty
ALEXANDER ČINSKY 2023
.. Alexandre---ALEXANDER CINSKY 2023 Dobrý deň, Predám Alexander čínsky 2023.K dispozícii sú samček aj samička. Alexandre sú krúžkované,v 100 percentom zdravotnom stave,majú DNA Testy aj Certifikát. Alexandre sú odchované pod rodičmi,NIE SU RUCNE DOKRMOVANE!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozni ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem. Cena za kus je 120,00 Eur. Bývam priamo v Hlohovci. ALEXANDER je veľmi inteligentný papágaj,ktorý sa rýchlo učí a vie byť aj super spoločník"do obývačky"vhodný ako domáci maznáčik. T.C.
ALEXANDER CINSKY 2023
ALEXANDER CINSKY 2023 Dobrý deň, Predám Alexander čínsky 2023.K dispozícii sú samček aj samička. Alexandre sú krúžkované,v 100 percentom zdravotnom stave,majú DNA Testy aj Certifikát. Alexandre sú odchované pod rodičmi,NIE SU RUCNE DOKRMOVANE!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozni ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem. Cena za kus je 120,00 Eur. Bývam priamo v Hlohovci. ALEXANDER je veľmi inteligentný papágaj,ktorý sa rýchlo učí a vie byť aj super spoločník"do obývačky"vhodný ako domáci maznáčik. T.C.
Alexander čínsky 2023-Samička aj Samček
Alexander čínsky 2023: Dobrý deň, Predám Alexander čínsky 2023.K dispozícii sú samček aj samička. Alexandre sú krúžkované,v 100 percentom zdravotnom stave,majú DNA Testy aj Certifikát. Alexandre sú odchované pod rodičmi,NIE SU RUCNE DOKRMOVANE!!! Poprosím,aby mi volali iba normálni a seriozni ľudia a ľudia,ktorí majú 100 percentný záujem. Cena za kus je 130,00 Eur. Bývam priamo v Hlohovci. ALEXANDER je veľmi inteligentný papágaj,ktorý sa rýchlo učí a vie byť aj super spoločník"do obývačky"vhodný ako domáci maznáčik. T.C.
Alexander malý
Predam papagaja alexaner maly zeleny. Mam 3ks neokrúzkovany , bez testou DNA , 2 rocny. V 100% zdravotnom stave. Nieje rucne dokrmovany. Vhodny do domacnosti, velmi inteligentny a rychlo sa uci. 70€ Osobny odber Horne Orešany
Predám
z odchovu rok 2022 Alexander čínsky a 2,0 Barnard golierový južný a z odchovu 2023 9ks Alexander čínsky od troch navzájom nepríbuzných pár, 7ks Pap. alexandrín lutino a modrý od troch pár, 2ks Barnard golierový Južný, 4ks Rozela žltobruchá, 7ks Rozela penant modrá straka, 3ks Pap. kráľovský a Rozela pestrá straka. Bližšie informácie na tel.: alebo email
Alexandr čínský
Prodám páru Alexandr čínský, samice rok 19, samec rok 20. Cena za pár.