bazár, predaj, inzercia, predám

ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU

Kategória: Domy

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom blízko Dunajskej Stredy a Gabčíkova v obci Baka.

Rodinný dom sa nachádza v tichej, kľudnej časti obce.
Obec Baka disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tam materská,-základná škola, obchody, potraviny, pošta, čerpacia stanica atď.
Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce cca 12 minút autom, mesto Gabčíkovo cca 5 km.

Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 90 m2 a nachádza sa na priestrannom pozemku o výmere 8 árov.

Celý dom je podpivničený, pivnica môže slúžiť aj na bývanie!

Ďalšou veľkou výhodou domu je, že patrí k nemu aj garáž, vedľajšia budova, a prešiel rekonštrukciou z vnútra!!!

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
– Chodba,
– Obývacia izba,
– Kuchyňa,
– Detská izba,
– Spálňa,
– Izba,
– Kúpeľňa.

Rodinný dom je bez tiarch, kúpou ihneď voľný!!

Výhody nehnuteľnosti: blízkosť Dunajskej Stredy a Gabčíkova, pivnica, garáž, vedľajšia budova, priestranný pozemok, možnosť bývania v podkroví, rekonštrukcia, dobrá občianska vybavenosť v obci.

Ponúkame Vám výbornú ponuku za výhodnú cenu, nezmeškajte a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes!!

FOTKY: na vyžiadanie v RK/ formou e-mail

CENA nehnuteľnosti: 155.000 €,-/ celkom

V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru.

Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.
Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
VOLAŤ ČÍSLO: !!! CHCETE BÝVAŤ V MESTE S VÝBORNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU A TERMÁLNYM KÚPALISKOM V KRÁSNOM POSCHODOVOM RODINNOM DOME, KU KTORÉMU PATRÍ GARÁŽ, PIVNICA, BAZÉN, FITNESS A MIESTNOSŤ SO SAUNOU NA KRÁSNE UPRAVENOM POZEMKU?? TAK TÁTO PONUKA JE STVORENÁ PRIAMO PRE VÁS, NEZMEŠKAJTE!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj vynikajúcu ponuku – rodinný dom s garážou, pivnicou, bazénom a s miestnosťami ako fitness a sauna v meste Veľký Meder. Občianske vybavenie mesta Veľký Meder, infraštruktúra: mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder má pestrú občiansku vybavenosť: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka atď… Rodinný dom sa nachádza veľmi blízko k termálnemu kúpalisku. Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 210 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 394 m2. Kolaudácia domu bola v roku 1990. Bol postavený z kvádrov a je zateplený 5 cm polystyrénom. V suteréne je priamy vstup aj z vonka : posilňovňa, sauna, kotolňa, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. INŽINIERSKE SIETE: Všetky IS sú k dispozícii a napojené. Rekonštrukcie: ihneď obyvatelný rodinný dom ktorý nevyžaduje rekonštrukciu!! Vymenené kúrenie s kotlom a radiátormi, parkety, okná, kuchyňa a kúpeľňa. Ďalšou veľkou výhodou nehnuteľnosti je, že sa kľudne dá využiť na podnikanie!! Tento dom jednoducho musíte vidieť!! CENA: 209.900 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
NA PREDAJ: 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, DUNAJSKÁ STREDA
**NOVÁ PONUKA** CENA: 205.000 eur,- Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný 5-izbový radový rodinný dom s garážou, ktorý sa nachádza iba 25min od Bratislavy v meste Dunajská Streda. Základná charakteristika: Druh nehnuteľnosti: rodinný dom Lokalita: západ 2min od centra Užitková plocha domu: 200m2 s garážou Zastavaná plocha: 100m2 s garážou Počet izieb: 5 Výmera pozemku: 414 m2 Stav: čiastočne zrekonštruovaný Materiál stavby: blok Inžinierske siete: elektrina, plynové kúrenie – radiátory, voda sa čerpá z mestského vodovodu, odpad je riešený kanalizáciou. Mesačné náklady: 150 eur Dispozičné riešenie domu: 
0NP. predsieň, samostatná toaleta, vstup do garáže, chodba, obývacia izba, kuchyňa, špajza 1.NP. spálňa, detská izba č.1, hosťovská izba, detská izba č.2, zrekonštruovaná kúpelňa so sprchovacím kútom, vaňou a s toaletou Celý rodinný dom je podpivničený a povala slúži ako úložný priestor. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, sused iba z jednej strany, výborná občianská vybavenosť: škola, škôlka, nemocnica, železničná stanica, zastávka autobusu. Nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre rodinu s deťmi ale aj pre tých, ktorí by chceli bývať v meste, ale po dlhom dni potrebujú okolo seba ticho a pokoj. Celkový dojem makléra: rodinný dom je vo veľmi dobrom stave, treba spraviť výmenu okien na plastové a fasádu – odporúčám obhliadku. Cena nehnuteľnosti je 205.000€,- /celkom. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Aj vy si myslíte, že kvalitná prezentácia nehnuteľnosti je dôležitá? V prípade ak máte nejakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom ozvite sa nám! Radi Vám pomôžeme. Ak Vás naša ponuka zaujala, radi Vás privítame na osobnej obhliadke. Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, GABČÍKOVO
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v Gabčíkove. Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej, tichej časti mesta, blízko centra mesta Gabčíkovo. ROZLOHY: – Úžitková plocha domu: 90 m2 – Výmera pozemku: 600 m2 INŽINIERSKE SIETE: – Elektrina, studňa, verejný vodovod, zemný plyn. Odpad je riešený kanalizáciou. Spôsob vykurovania je plynový, zdroj teplej vody je z bojlera a z prietokového ohrievača. RODINNÝ DOM: – Rodinný dom je postavený z tehál, rok výstavby: 1960. – K domu patria aj vedľajšie budovy: garáž a pivnica. – Rodinný dom je v pôvodnom stave, ale je veľmi pekne udržiavaný. – Mesačné náklady sú nízke, cca do 100€. – Dom je bez tiarch, kúpou hneď voľný! Mesto Gabčíkovo má výbornú občiansku vybavenosť: základná,-materská škola, lekár, pošta, banka, potraviny, TESCO, krásna príroda atď. CENA: 105.000 €,-/celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ NAĎSTANDARDNÝ 7 IZBOVÝ RODINNÝ DOM
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny nadštandardný 7 izbový poschodový rodinný dom s garážou v obci Okoč. Obec Okoč disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tam materská,-základná škola, lekár, bankomat, rôzne obchody, kaviarne, pošta atď. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce cca 15 minút autom, mesto Veľký Meder iba 5 min. Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 233 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 1000 m2. Garáž má výmeru 64 m2. Veľkou výhodou nehnuteľnosti je, že sa nachádza v nej izba s fitness vybavením, soláriumom a so saunou a takisto aj izba s biliardom !! INŽINIERSKE SIETE: Elektrina, verejný vodovod, studňa, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je elektrické podlahové a krb. Zdroj teplej vody je elektrický kotol. Mesačné náklady sa pohybujú cca do 140 €. Rodinný dom bol postavený v roku 1970 a je čiastočne zrekonštruovaný. Ak chcete bývať v rodinnom dome, v ktorom sa nachádza fitness,solárium,sauna a biliard na priestrannom krásnom pozemku neďaleko Veľkého Medera a Dunajskej Stredy tak táto ponuka je stvorená priamo pre Vás !! Nezmeškajte a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes !! CENA: 235.000 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | PREDAJ 4 IZBOVÉHO POSCHOD. RD-DVOJDOM,VRAKÚŇ
CHCETE BÝVAŤ V KVALITNOM ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANOM POSCHODOVOM RODINNOM DOME KU KTORÉMU PATRÍ AJ GARÁŽ, PIVNICA, ZÁHRADNÝ DOMČEK NA VEĽKOM SLNEČNOM POZEMKU BLÍZKO DUNAJSKEJ STREDY? TAK TÁTO PONUKA JE VÝLUČNE PRE VÁS!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj pekný 4 izbový rodinný dom – časť dvojdomu s pivnicou a garážou v nádhernej obci Vrakúň. LOKALITA Obec Vrakúň disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou: materská,-základná škola, COOP Jednota, pošta, lekár, reštaurácie, rôzne obchody, potraviny, lekáreň, bankomat atď. V blízkosti domu sa nachádza luxusný hotel Amade Chateau, rodinný dom je v tichej, dobrej lokalite. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené cca 7 minút autom od obce. ROZLOHY Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 200 m2, plocha pozemku je 13 árov, vedľajšia budova (záhradný domček) má výmeru 110 m2. IS: Elektrina, zemný plyn, verejný vodovod, 2x studňa, odpad je riešený žumpou. Zdroj teplej vody je bojler, vykurovanie je riešené plynovým kotlom. Výhodou nehnuteľnosti je veľká výmera pozemku, krásny útulný záhradný domček, výborná lokalita, nízke mesačné náklady, pivnica, garáž, 2x balkón, priestranný poschodový dom, blízkosť Dunajskej Stredy. ĎALŠIE INFORMÁCIE: – Celý rodinný dom je podpivničený a je čiastočne zrekonštruovaný. – Vymenené sú dvere, elektrina, plastové okná. – Mesačné náklady sa pohybujú do 200€. Ponúkame Vám výbornú ponuku, nezmeškajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes !! CENA: 205.000 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@