bazár, predaj, inzercia, predám

ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ EXKLUZÍVNY 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM

Kategória: Domy

Kontakt

POZOR !!! UVÁDZACIA CENA RODINNÉHO DOMU 113 000 EUR EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!!

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka exkluzívne na predaj zachovalý 3 izbový rodinný dom na oplotenom pozemku vo Veľkom Mederi. Ulica je bezpečná, takisto vhodná na bývanie ako aj podnikanie.

Základná charakteristika ponúkanej nehnuteľnosti:
-Druh nehnuteľnosti : rodinný dom s vlastnou záhradou
-Výmera pozemku : 600 m2 s možnosťou dokúpenia pozemku za 75 EUR/m2
-Úžitková plocha domu: 120 m2
-Počet izieb: 3

Ostatné priestory domu: samostatné toalety, vstupná hala, technická miestnosť, klubovňa
Stav: zachovalý
Materiál stavby : tehla
Podlahy: keramická dlažba
Kúrenie: plyn
Situačné riešenie domu : zo vstupnej haly na pravej strane je vstup do centrálnej miestnosti, smerom na záhradu je vstup do priestrannej obývacej izby s krbom a oknami na dvor, na poschodí sú situované toaleta a kúpeľňa.
Pivnica, prístavby :dom je čiastočne podpivničený, k domu prislúcha aj samostatne stojaci altánok na dvore
Záhrada : v záhrade popri domu nájdeme altánok na posedenie
Situačné riešenie ostatných objektov na pozemku : do záhrady sa dostaneme na pravej
strane domu vybudovanom chodníku.

Popis technického stavu, inžinierske siete : elektrina 220 V, 380 V mestská voda, plynové kúrenie cez radiátory, bojler na ohrievanie vody, odpadová voda riešená kanalizáciou.

• Celkový dojem: zachovalý, po technickej stránke zdravý dom vhodný pre 1-5 osôb
• Odporúčame: vhodné bývanie pre 1 – 5 osôb. Vzhľadom na veľkosť domu a lokáciu objekt je vhodný aj na podnikateľské účely. Ministerstvo životného prostredia plánuje v roku 2023 podporiť komplexnú obnovu rodinných domov, vrátane ich zateplovania.

-Mesačné náklady: 300 eur

Cena nehnuteľnosti : 113.000 eur/ celkom zodpovedá celkovému zachovalému stavu a veľkosti ponúkanej nehnuteľnosti. Cena je platná pri rýchlom a korektnom jednaní, pri vyplatení úplnej kúpnej ceny a pri uskutočnení úplného prevodu vlastníckeho práva na nového majiteľa do 31.8.2023.

Občianske vybavenie mesta, infraštruktúra: mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder je s pestrou občianskou vybavenosťou: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka, nákupná zóna s množstvom maloobchodných predajní.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ EXKLUZÍVNY 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, GABČÍKOVO
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v Gabčíkove. Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej, tichej časti mesta, blízko centra mesta Gabčíkovo. ROZLOHY: – Úžitková plocha domu: 90 m2 – Výmera pozemku: 600 m2 INŽINIERSKE SIETE: – Elektrina, studňa, verejný vodovod, zemný plyn. Odpad je riešený kanalizáciou. Spôsob vykurovania je plynový, zdroj teplej vody je z bojlera a z prietokového ohrievača. RODINNÝ DOM: – Rodinný dom je postavený z tehál, rok výstavby: 1960. – K domu patria aj vedľajšie budovy: garáž a pivnica. – Rodinný dom je v pôvodnom stave, ale je veľmi pekne udržiavaný. – Mesačné náklady sú nízke, cca do 100€. – Dom je bez tiarch, kúpou hneď voľný! Mesto Gabčíkovo má výbornú občiansku vybavenosť: základná,-materská škola, lekár, pošta, banka, potraviny, TESCO, krásna príroda atď. CENA: 105.000 €,-/celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom blízko Dunajskej Stredy a Gabčíkova v obci Baka. Rodinný dom sa nachádza v tichej, kľudnej časti obce. Obec Baka disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tam materská,-základná škola, obchody, potraviny, pošta, čerpacia stanica atď. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce cca 12 minút autom, mesto Gabčíkovo cca 5 km. Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 90 m2 a nachádza sa na priestrannom pozemku o výmere 8 árov. Celý dom je podpivničený, pivnica môže slúžiť aj na bývanie! Ďalšou veľkou výhodou domu je, že patrí k nemu aj garáž, vedľajšia budova, a prešiel rekonštrukciou z vnútra!!! DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: – Chodba, – Obývacia izba, – Kuchyňa, – Detská izba, – Spálňa, – Izba, – Kúpeľňa. Rodinný dom je bez tiarch, kúpou ihneď voľný!! Výhody nehnuteľnosti: blízkosť Dunajskej Stredy a Gabčíkova, pivnica, garáž, vedľajšia budova, priestranný pozemok, možnosť bývania v podkroví, rekonštrukcia, dobrá občianska vybavenosť v obci. Ponúkame Vám výbornú ponuku za výhodnú cenu, nezmeškajte a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes!! FOTKY: na vyžiadanie v RK/ formou e-mail CENA nehnuteľnosti: 155.000 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
VOLAŤ ČÍSLO: !!! CHCETE BÝVAŤ V MESTE S VÝBORNOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU A TERMÁLNYM KÚPALISKOM V KRÁSNOM POSCHODOVOM RODINNOM DOME, KU KTORÉMU PATRÍ GARÁŽ, PIVNICA, BAZÉN, FITNESS A MIESTNOSŤ SO SAUNOU NA KRÁSNE UPRAVENOM POZEMKU?? TAK TÁTO PONUKA JE STVORENÁ PRIAMO PRE VÁS, NEZMEŠKAJTE!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj vynikajúcu ponuku – rodinný dom s garážou, pivnicou, bazénom a s miestnosťami ako fitness a sauna v meste Veľký Meder. Občianske vybavenie mesta Veľký Meder, infraštruktúra: mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder má pestrú občiansku vybavenosť: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka atď… Rodinný dom sa nachádza veľmi blízko k termálnemu kúpalisku. Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 210 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 394 m2. Kolaudácia domu bola v roku 1990. Bol postavený z kvádrov a je zateplený 5 cm polystyrénom. V suteréne je priamy vstup aj z vonka : posilňovňa, sauna, kotolňa, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. INŽINIERSKE SIETE: Všetky IS sú k dispozícii a napojené. Rekonštrukcie: ihneď obyvatelný rodinný dom ktorý nevyžaduje rekonštrukciu!! Vymenené kúrenie s kotlom a radiátormi, parkety, okná, kuchyňa a kúpeľňa. Ďalšou veľkou výhodou nehnuteľnosti je, že sa kľudne dá využiť na podnikanie!! Tento dom jednoducho musíte vidieť!! CENA: 209.900 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM -ČASŤ DVOJDOM
STAČÍ SA IBA NASŤAHOVAŤ!! KOMPLET DOKONČENÝ DOM NA KĽÚČ!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom -časť dvojdomu- vo výbornej lokalite v obci Horná Potôň. Veľmi blízko sa nachádza od obce diaľnica D4R7, čo zabezpečí výborné spojenie a rýchlu veľmi cestu napríklad do Bratislavy alebo do Rakúska. Okresné mesto Dunajská Streda, ktoré disponuje výbornou občianskou vybavenosťou sa nachádza iba 10 minút autom od obce. V blízkosti sa nachádza pre oddych a relax aj Slovakia ring a Malkia park. Tento murovaný rodinný dom s terasou má celkovú úžitkovú plochu 77 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 340 m2. Rodinný dom je momentálne vo výstavbe. Plánované dokončenie: cca jeseň 2023, ale zatiaľ OBHLIADKA JE MOŽNÁ!! Nehnuteľnosť bude dokončená na stav ŠTANDARD (t.j. kúpeľňa so sanitou, podlahy (parkety, dlažba) aj na terase, kuchynská linka, interiérové dvere, svietidlá, chodníky a ploty) !! Ak chcete bývať v úplne novostavbe v blízkosti Dunajskej Stredy a diaľnice D4R7 tak táto ponuka je stvorená priamo pre Vás!! Nezmeškajte a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes!! Fotky sú vizualizácie. CENA nehnuteľnosti v stave štandard: 158.000 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ KRÁSNY 4 IZBOVÝ RD, GARDEN TOWN
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny 4 izbový rodinný dom typu bungalov vo vyhľadávanej časti mesta Dunajská Streda – Garden town. Časť Dunajskej Stredy Garden town je krásna príjemná kľudná lokalita s rôznymi novostavbami. Rodinný dom je posledný dom na slepej ulici. V blízkosti sa nachádza kaviareň, potraviny, fitness, čerpacia stanica, lekáreň, nemocnica a pod. Mesto Dunajská Streda disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou a takisto veľmi blízko sa nachádza aj diaľnica D4R7, čo veľmi urýchli cestu a zabezpečí výborné spojenie do Bratislavy, Rakúska a pod. Bungalov má celkovú úžitkovú plochu 100 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 422 m2. INŽINIERSKE SIETE: Elektrina, mestský vodovod, odpad je riešený kanalizáciou. Kúrenie je elektrické podlahové s možnosťou regulovania v každej miestnosti termostatmi. Zdroj teplej vody je elektrický bojler. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: – Chodba, – Obývacia izba, – Kuchyňa, – Samostatná toaleta, – Kúpeľňa so sprchovacím kútom a vaňou, – Izba č.1, – Izba č.2, – Izba č.3, – Terasa. Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený!!!! Má nízke mesačné náklady!! ĎALŠIE INFORMÁCIE: – V obývačke je aj klimatizácia!! – Rodinný dom je izolovaný, okná sú plastové s izolačným dvojsklom, – Parkovanie je zabezpečené pred domom, kde sa nachádza parkovacie státie pre 2 motorové vozidlá, – Na pozemku je umiestnený drobný sklad náradia a studňa s automatickou závlahou. Ponúkame Vám výbornú krásnu ponuku, nezmeškajte !! CENA: 275.000 € ,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@