bazár, predaj, inzercia, predám

Altiplano cubic vyvýšený zahon

Kategória: Rastliny

Predam novy vyvýšený zahon, ma par oderkou od prevozu. Rychle jednanie, dohoda na cene.

Altiplano Cubic, vyvýšený záhon, 150 x 100 x 50 cm, borovica, záhradná textília, ErgoGrow
Zmeňte s vyvýšeným záhonom Altiplano Cubic svoj balkón, dvor alebo terasu na príjemnú oázu plnú kvetov, byliniek, ovocia alebo zeleniny.
Altiplano cubic vyvýšený zahon
Podobné inzeráty
Vyvýšený Žáhon červený smrek 200x100
Predám vyvýšený žáhon z červeného smreku. Červený smrek je veľmi odolný v exteriéri a zaručuje dlhú životnosť. Rozmer: 100x200x52cm (ŠxĎxV) Nerezové vruty Stredové výstuhy Nopová fólia Rohové lišty Cena: 175€ Možnosť dovozu 0,50e/1km prípadne osobný odber v demonte na 02753 Záhon sa dodáva bez náteru, červený smrek vplyvom vonkajšieho počasia sa sám zakonverzuje a postupne zosivne. Náter je avšak stále možný no už vo vašej réžíí ;)
Vyvýšený záhon (multifunkčný)
Viacúčelový multifunkčný vyvýšený záhon v dvoch farebných prevedeniach (hnedá/šedá).
Vyvýšený záhon
Ponúkam na predaj vyvýšený záhon s odkladacím priestorom na spodnej časti. Rozmery sú šírka 50cm, dĺžka 90cm, výška 80cm. Osobný odber/ dovoz západné Slovensko po dohode.
Prírodný vyvýšený drevený záhon 120 x 80 x 19cm
Predam skladaciu drevenu ohradku v rozmere 120x80 výska jedneho dielu 19cm Vhodne ako vyvyseny zahon do zahrady Cena za jeden diel
Rám na vyvýšený záhon
Rám na vyvýšený záhon 80cm x 60cm cena za kus 7eur Osobný odber senec
PACIBUĽKY Svetelného koreňa - 21 ks DOSTUPNE OKTOBER 2023
DOSTUPNÉ ZNOVA OD OKTÓBRA 2023. Info o pestovaní aj na telefone. Svetelný koreň sa pestuje z pacibuliek vyrastajúcich v pazuchách Iistov. Z pacibul'ky vyrastie za prvú sezónu jednoročný koreň, ktorý zvyčajne nie je väčší ako 30 až 40 centimetrov. Tento jednoročný koreň sa cez zimu uskladní v pivnici a v d'alšej sezóne sa zasadí a z neho vyrastie dvojročný koreň, ktorý je už vhodný na zber a pri dobrých pestovateľských podmienkach môže dosahovať dĺžku až 1 meter. Svetelný koreň má schopnosť dodávať ľuďom fyzickú silu, vitalitu, pevné zdravie a mladiství vzhľad...Svetelný koreň je na obsah látok veľmi bohatá a výnimočná koreňová zelenina. Jeme ho najradšej surový a aj v malom množstve nám dodáva silu, akú sme zatiaľ nenašli v žiadnej inej potravine. Duchovne naladení ľudia oceňujú ešte jednu výnimočnú vlastnosť a to schopnosť Svetelného koreňa pútať svetelný éter dôležitý pre ľudské telo a pôsobiaci ako aktivátor pri budovaní vnútorných a vonkajších síl potrebných aj pre našu imunitu a psychickú vyrovnanosť 1. Pestovanie svetelného koreňa z pacibuliek Najlepší termín na sadenie pacibuliek priamo do zeme, alebo vedra s pieskom vonku je v druhej polovici apríla až v máji, keď už nehrozí nebezpečenstvo nočných mrazíkov. Rastlinky chránime pred slimákmi, ktorým veľmi chutia. Nadzemné liany rastlinky pestované z pacibuliek môžu dosiahnuť za sezónu dvoch až troch metrov výšky a vyžadujú teda primerane vysokú oporu. 2. Pestovanie svetelného koreňa z jednoročných koreňov Jednoročné korene vysádzame na jar, zvyčajne v apríli, tak aby sa nadzemné časti rastliny objavili nad povrchom, až ked' nebude hrozit' nebezpečenstvo ranných mrazíkov. Vyvýšený záhon alebo jamu naplníme z 80% kremičitým riečnym pieskom (zrnitosť 0/2) asi tak 20 centimetrov pod okraj, potom dáme malú vrstvu slamy asi 20 cm (tá sa po zasypaní hlinou zl'ahne asi na 10 cm) a na ňu vrstvu kompostu. Skladba zeminy je vždy piesok - slama - kompost. Na túto úroveň položíme vodorovne mladé jednoročné hl'uzy alebo rezy dospelej rastliny a dosypeme zostávajúcim množstvom zeminy. Pri pestovaní z pacibuliek v menšej jame všetko pomerovo prispôsobíme. Korene zasypeme vrstvou kompostu a nakoniec môžme povrch prikryt' slameným mulčom. V priebehu rastu sa na stonke rastliny tvoria malé hl'uzy - pacibul'ky. Tie zbierame, ked' idú l'ahko oddeliť od stonky a uchováme v neglazúrovanej nádobe do budúcej sadby. Zber koreňa prebieha v okamihu, ked' zlaté jesenné sfarbenie zhnedne a šl'ahúne sa od koreňa môžu l'ahko oddeliť (od septembra až do 23. decembra). Ked'že sú korene v čase zberu vel'mi zranitel'né, je nutné to robiť opatrne. Koreň aj pacibul'ky uchováme najlepšie v podzemnej pivnici. Viac info aj na alebo