bazár, predaj, inzercia, predám

Amazfit Stratos 2+

Kategória: Xiaomi

Predám nové, zabalené Smartwatch Amazfit Stratos 2+ za 70€. Zafirové sklíčko, keramická korunka potiahnutá karbónovou fóliou. Transreflektívny displej.....
Amazfit Stratos 2+
Podobné inzeráty
Xiaomi Amazfit Stratos
Predám zanovné inteligentné hodinky Amazfit Stratos.
Predám xiaomi amazfit stratos 3
Hodinky sú dobrom stave,plne funkčne
Amazfit GTR 3 Pro
Predám nenosené, nerozbalené smart hodinky Amazfit gtr 3 Pro. Iba osobný odber Lc, Zv, pripadne na trase Lc- Zv viem po 16,00 aj osobne priniest. Dovod predaja: mam Garmin a tieto su mi zbytocne, dostal som ich
Amazfit GTR 3 PRO čierne
Predám hodinky Amazfit GTR 3 PRO čierne+nabíjačka s komplet príslušenstvom a krabičku. Málo nosené a tým pádom nevyužité.
XIAOMI Redmi Note 8T 4/64 + Amazfit GTR 42mm Pink
Predám tento telefón, v normálnom stave s jedným škrabancom vzadu. Predám k nemu hodinky Xiaomi AMAZFIT GTR 42mm ružové, v bezchybnom stave, dlhá životnosť batérie... Spolu 120€. Možné aj samostatne - mobil 85€, smartwatch 45€ Uprednostňujem osobne v BB.
Predám MT Xiaomi Redmi Note 9 128GB+hodinky Xiaomi amazfit V
Predám používaný mobilný telefón Xiaomi Redmi Note 9 - 128GB Model: M20003J15SG RAM: 4GB Procesor: Octa-core Max 2.00GHz Telefón je vo výbornom stave v kompletnom balení ako z obchodu, neblokovaný, má drobné známky používania, batéria dlho drží kapacitu. Taktiež predám inteligentné hodinky značky Xiaomi amazfit, málo používané, vo výbornom stave. Sú odložené v krabičke s nabíjačkou a manuálom. Dôvod predaja: prešiel som na Apple.