bazár, predaj, inzercia, predám

Amzfit 2 Stratos

Kategória: Inteligentné hodinky

Plne funkčné hodinky Amazfit 2 Stratos, hodinky na plne nabitie vydržia 10 dní, 1,34 palca LCD displej, 4GB pamäť pre uloženie hudby, váha53,8g. Veľmi presne merania či už GPS alebo srdcového pulzu ktoré sa zobrazia vo vymakanej aplikácií. Viac informácií telefonicky.
Možnosť poslať na dobierku.
Amzfit 2 Stratos
Podobné inzeráty
Xiaomi Huami Amazfit 2 Stratos
Predám elegantmé multišportové inteligentné hodinky Xiaomi Amazfit 2 Stratos v perfektnom stave, spolu s bohatým prislušenstvom (náhradné remienky, kolíčky, ochranné púzdra, nabíjačka, používateľský manuál). Hodinky sú vhodné na šport, ale aj na obchodné stretnutie. Zaujmú mnohými funkciami ako je meranie využiteľnosti kyslíka, GPS, či miestom na hudbu. Ak uvažujete o kúpe inteligentných hodiniek, ale všetky modely vás doposiaľ odrádzali svojim rýdzo športovým dizajnom, dajte šancu modelu Amazfit 2 Stratos, ktorý za svoj vzhľad získal prestížnu cenu Reddot Design Award. Porotcov si získal elegantným minimalistickým vzhľadom a kombináciou prémiových materiálov, ako sú leštená keramika s uhlíkovými vláknami, tvrdené sklo s jemne zahnutými okrajmi či pohodlný silikón. To najlepšie však ukrýva pod telom vodotesným až do tlaku 5 ATM, zabudované senzory určia vašu polohu z GPS satelitov, odmerajú počet urobených krokov, tepovú frekvenciu a aj tzv. VO2 max, čo je dôležitý údaj o využiteľnosti kyslíka vašim telom. Podľa neho vám hodinky napr. poradia ako zlepšiť svoju kondíciu. Nielen pri behu vás určite poteší zabudovaný hudobný prehrávač. Cena 90€, dohoda možná. Platí do zmazania. Len seriózne. Na ponuku "kuriérskych služieb" alebo online "registrácií" nereagujem.
Kožené náramky na smart watch
Predám tieto náramky. Horná časť koža a spodná časť silikón. Zapínanie rozmer 22mm. Vhodné na huaweiGen 4 Explorist HR, Gen 5 Garrett HR, Gen 5 Julianna HR, Gen 5 The Carlyle HR, Watch Magic 2 (46 mm), Galaxy Watch 3 45 mm, Watch GT, Galaxy Watch 46 mm, Gen 5E 44mm, Watch GT 2 (46 mm), Watch Magic, Watch GT 2 Pro, Grit X, Watch GT 2e, GTR 47 mm, Hybrid Collider HR, Hybrid FB-01 HR, Pace, Gear S3, Hybrid Neutra HR, Stratos, Stratos +, Sport 43 mm, Vantage M, Stratos 3, Vívoactive 4 m. POŠTOVNÉ hradí kupujúci. Posielať SMS prosím alebo mail. Ďakujem
Amazfit Stratos 2
Predám hodinky Amazfit Stratos 2 aj s nabíjacím dokom. Remienky sú vymeniteľné a kompatibilné s rôznymi značkami, ktoré majú šírku 22mm. Popis: Xiaomi Amazfit 2 Stratos sú relatívne komplexné multišportové hodinky, dobre vybavené snímačmi, ktoré ponúkajú veľa funkcií a za cenu, ktorá vzdoruje akejkoľvek konkurencii hodiniek tohto typu. Sú zamerané na verejnosť, ktorá má záujem o špičkové hodinky, ale za rozumnú cenu. Sú určené pre športovcov, ktorí behajú, robia túry, plávajú, robia triatlon (odporúčané aktivity), ale aj ďalšie športy ako lyžovanie, futbal, tenis a iné. Sú zaujímavé aj pre nešportovcov, ktorí chcú sledovať svoje každodenné aktivity, alebo analyzovať spánok.
Amazfit stratos 3
Predám hodinky amazfit stratos 3. Baterka vydrží cca 3 dni, záleží od používania. Cena 30 EUR. Plne funkčné.
Amazfit stratos 2 (2018) + naramky
Ahojte. Predavam hodinky Amazfit Stratos 2 kupene v r.2018, spolu s nabijackou a nahradnymi naramkami. Chybicky krasy tam su (vid foto) ale su plne funkcne. Pouzival som ich dennodenne na tury, beh a ine aktivity. Vyhoda je ze maju storage, takze viete chodit behat bez mobilu. Dnes som ich zapol po roku, nabijanie funguje. Mobilna aplikacia:Zepp. Hodinky som dal do factory default nastaveni. Predavam to ako cely komplet, nie po castiach (zvlast hodiny, zvlast naramky). Osobny odber KE. Reagujem na SMS, email, volania cez tyzden v case medzi 10-17.
Náramok Smart watch 22mm rôzne farby
Predám nové náramky vhodné na všetky typy smart watch so zapínaním 22mm ako napríklad: huaweiGen 4 Explorist HR, Gen 5 Garrett HR, Gen 5 Julianna HR, Gen 5 The Carlyle HR, Watch Magic 2 (46 mm), Galaxy Watch 3 45 mm, Watch GT, Galaxy Watch 46 mm, Gen 5E 44mm, Watch GT 2 (46 mm), Watch Magic, Watch GT 2 Pro, Grit X, Watch GT 2e, GTR 47 mm, Hybrid Collider HR, Hybrid FB-01 HR, Pace, Gear S3, Hybrid Neutra HR, Stratos, Stratos +, Sport 43 mm, Vantage M, Stratos 3, Vívoactive 4 m. Kontaktovať prosím SMS alebo mailom. Poštovné platí kupujúci.