bazár, predaj, inzercia, predám

Anatomická podložka na krčnú chrbticu - vankúš

Kategória: Zdravie a krása

Predám nepoužívaný vankúš. Ide o anatomickú podložku na krčnú chrbticu s tvarovou pamäťou.

Značka: Orthotrade

Osobný odber: Bratislava - Petržalka
Posielam aj poštou. K cene je potrebné pripočítať poštovné.
Neposielam na dobierku.
Anatomická podložka na krčnú chrbticu - vankúš
Podobné inzeráty
Cestovný vankúš z pamäťovej peny - Cabeau Evolution S3
Predám cestovný vankúš. Cabeau Evolution S3 je najlepšie cestovný vankúš na svete do lietadla a na cestovanie. Existuje iba jeden spôsob ako ho popísať - je to cestovný vankúš, ktorý funguje. Ak ste niekedy skúšali zaspať počas dlhého letu, ale zistili ste, že kvôli padajúce hlave sa to jednoducho nepodarí, tak je toto presne to riešenie, na ktoré ste čakali. Inovatívny Systém popruhov sa ľahko pripne ku "krídlam" sedačky v lietadle, zatiaľ čo nastaviteľná predná spona drží vankúš S3 pohodlne okolo vášho krku. Spolu s vankúšom S3 bezpečne upevneným k vašej sedačke, môžete skĺznuť do spánku, bez toho aby ste sa museli starať o to, aby vaša hlava padala dopredu alebo do strán. Skombinujte Systém Popruhu spolu so super mäkkou pamäťovou penou, rýchlo schnúce vonkajšie látkou a praktickým puzdrom na zips a nie je divu, že je Evolution S3 najlepším cestovným vankúšikom do lietadla, auta alebo na doma! Dokonca na túry alebo spanie v kempe je Cabeau Evolution S3 prvotriednym krčným vankúšom a je rovnako tak útulný a pohodlný ako vo vlaku, autobuse alebo aute. Či už prekračujete oceány alebo idete na road-trip autom, vankúš Evolution S3 je určite posledným vankúšom, ktorý si kedy kúpite. V PRÍPADE ZÁUJMU NA KONTAKTUJTE MAILOM
Masážny vankúš Shiatsu na chrbticu
Predám málo používaný multifunkčný termomasážny vankúš na chrbticu. Podporuje metabolizmus, stimuluje krvný obeh, znižuje bolesť a únavu, uvoľňuje a relaxuje svalstvo a nervový systém. Výrobok pochádza zo Švajčiarska, je takmer nový, len odskúšaný, v bezchybnom stave. Popis je v nemčine. Ovládanie je veľmi jednoduché. Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku a kuriérom neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.
Krížová opierka do auta
Krížová opierka BENERGO zaisťuje správne sedenie v dopravných prostriedkoch a tým ochranu chrbtice pred dôsledkami dlhodobého nesprávneho sedenia. Opierka zafixuje vašu chrbticu v správnej polohe v driekovej časti (lordóze), čím zabráni neprimeranému tlaku na prednú časť stavcov. Dlhodobé sedenie v neprimeranej zhrbenej polohe namáha a opotrebováva chrbticu, pričom časom dochádza k nezvratným zmenám na stavcoch a k chronickým bolestiam. Uprednostnite prevenciu pred zdravotnými problémami a ak dlhodobo sedávate v aute, zadovážte si túto skvelú ortopedickú pomôcku. Krížová opierka je neoceniteľná ortopedická pomôcka, ktorá chráni vašu chrbticu pred dôsledkami dlhodobého nesprávneho sedenia. Okrem pozitívneho účinku na bedrovú časť chrbtice má priaznivý vplyv aj na medzistavcové platničky krčnej chrbtice. Pri dlhodobom sedení v aute zaisťuje bezbolestné a komfortné sedenie.
Profi masážna pištoľ BeautyRelax Kineticforece 30 rýchlostí
Predám čisto novú profesionálnu masážnu pištoľ BeautyRelax Kineticforece s ktorou si urobíte rovnaké pohodlie ako v masážnom salóne! Nielenže vám pomôže uvoľniť stuhnuté svaly a stimulovať krvný obeh - pravidelnou masážou dokonca zlepšíte celkový stav vášho svalového tkaniva! V balení nájdete 6 vymeniteľných hlavíc, každá pre iný druh masáže. Vibrácie si môžete nastaviť do 1 po 30. Variácií masáže tak bude pre každého dostatok, rovnako tak ako možností zamerať sa na obzvlášť bolestivé miesta. Štandardná guľatá hlavica je vhodná pre všetky svalové skupiny, v balení ale navyše nájdete plochú násadku pre väčšie svaly a citlivé miesta, špičku pre tlak na špecifické miesto a rozdvojený nadstavec v tvare U na krčnú chrbticu. V jednom kompaktnom prístroji sa tak skrýva kompletný arzenál na plnohodnotnú masáž celého tela! - svalová vibračná masážna pištoľ pre úľavu od bolesti - vhodná pre športovcov na uvoľnenie svalstva po cvičení - zmierňuje bolesť a stuhnutosť svalov, zvyšuje krvný obeh a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela - stačí 15min denne na udržanie zdravého životného štýlu - 30 rýchlostí - 6 rôznych nadstavcov (rôzne tvary a veľkosť) - digitálny displej a dotykové ovládanie - s údermi až 3200 za minútu, masíruje sval až do hĺbky 12mm - praktické puzdro pre ľahký prenos - certifikácia TÜV, CE v EÚ Batéria: 16,8V Li-ion 2500mAh (nabíjacia) Výdrž batérie: 4 hod (na jedno nabitie) Doba nabíjania: 3 hod Frekvencia: 1200 - 3300 ot./min Zdvih: až 12 mm Výkon: 60 W Hlučnosť: 38 dB (veľmi tichý chod) Hmotnosť: 1010 g Rozmery: 24 x 17 x 6.5 cm Masážne nadstavce: zaguľatený štandard - na všetky svalové skupiny zaguľatený plochý - pre väčšie svaly a citlivé miesta úzky plochý - okolie chrbtice tvar palcovitý - pre uvoľnenie menších svalov rozdvojený - na masáž krčnej chrbtice tvar kužeľa - zameranie na špecifické miesta Balenie: masážna pištoľ, 6ks masážne hlavy, sieťová nabíjačka, 2ks náhradné tesnenie, užívateľská príručka, praktický prenosný kufrík Ak máte záujem, píšte cez kontaktný formulár, prípadne volajte alebo SMS Cena 69€ + poštovné, alebo osobne v ZH
Masážny stroj na krčnú chrbticu
Použitý asi 3x. Bez poškodenia. Vhodný ako aj darček pod stromček. Poprosím SMS alebo MAIL.
Merino rubin velour  perina vankus na manzelsku postel
Nove nepouzívane nevyuzijeme Krasny dar, ovcie runo Je to výborná preventívno-liečebná pomôcka, ktorá využíva pôsobenie tzv.suchého tepla. Zahrievanie zlepšuje krvný obeh a súčasne zmenšuje napätie a bolesť. 2x Prikryvka deka merino 190 x128 2x Obliecka merino na vankus 75x57 zmesti sa vam tam aj aj klasika vankúš bude plnší 2x prava 100% merino vlna dvojdielna súprava /deka/perina/prikryvka a vankúš/obliečka na vankuš Výrobky zo 100% ovčej vlny s takým úspechom využívané ako podporný prostriedok pri liečbe reumatizmu, zápalov svalov a šliach, poúrazových a pooperačných stavoch, poruchách krvného obehu, gynekologických ochoreniach, ochoreniach obličiek a močových ciest, bolestiach chrbtice, ... Všetky výrobky majú certifikáty kvality, materiálového zloženia a zdravotnej nezávadnosti. Vlastníme certifikát "Schvaľovací výmer" od Ministerstva zdravotníctva SR, že nami vyrábané výrobky majú liečivý účinok a pomáhajú pri mnohých zdravotných ťažkostiach.