bazár, predaj, inzercia, predám

ANIBALL

Kategória: Ostatné

Efektívna pomoc pri pôrode aj pri inkontinencii
Pomáha ženám v predpôrodnej príprave a bezpochyby patrí medzi efektívne pomôcky na posilnenie panvového dna pre ženy trpiace inkontinenciou. Pozitívne stimuluje pošvové svalstvo a precvičuje striedavo napínanie a uvoľnenie hrádze počas predpôrodnej prípravy. Výsledkom cvičenia je ľahší pôrod a významné zníženie rizika nástrihu hrádze, čo dokazujú aj odborné štúdie. Ďalším benefitom môže byť fakt, že ženy pri používaní Aniballu majú skúsenosť s tlakom, ktorý balónik vyvoláva v pošve. Nemajú preto strach, keď rovnaký tlak vyvolala hlavička plodu. Vedia ako najlepšie tlačiť a nemajú obavu z priechodu hlavičky pôrodnými cestami.



Aniball aj pri starostlivosti po pôrode
Nemali by sme tiež zabúdať na popôrodnú starostlivosť. Používaním pomôcky po pôrode dochádza k regenerácii svalstva v panvovej oblasti, čím dochádza k obmedzeniu úniku moču bezprostredne pár mesiacov po pôrode a možnosti vzniku inkontinencie v neskoršom období. S cvičením môžete začať od ukončeného 36. týždňa tehotenstva a stačí 15 minút denne.

Stav: Veľmi dobrý, nepoužívaný bez poškodenia.
ANIBALL
Podobné inzeráty
AniBall
Dobrý deň, predám všetko čo je na fotke. AniBall - málo používaný, vyvarený no odporúčam si zakúpiť nový balónik. AniFresh - mycí gél na Aniball, málo používaný ke skoro plný. AniGel - lubrikačný gél na vodnej báze, je tam asi polovica, možno viac. Čistiace tampóny na dezinfekciu AniBallu. Pridám : Olej na masáž hrádze - je tam asi polovica Cicatridinu - spray na popôrodné poranenia, úplne nový, nepoužitý ani raz. Mikroklyzmu - vhodná pred pôrodom namiesto klyzmy, nepoužitá. 15 ks popôrodných nohavičiek - nové, nepoužité, veľkosť XL Cena za všetko 55€, prípadne dohoda.
Aniball
Predám Aniball bez balónika spolu s dezinfekciou na Aniball.
Aniball
Ponúkam na predaj, pár krát použitý aniball. Silikónový balónik je vysterilizovaný, poprípade je možné si dokúpiť nový. V balení sa ešte nachádza brožúrka ako používať aniball, praktické púzdro a papierové pravítko.
Aniball
Predam 2x pouzity aniball, ktory bol pouzity vzdy len s ochranou a riadne vysterilizovany. :)
Aniball
Predám málo používaný aniball, pumpicku a originalne balenie. Mám aj balónik, ale možnost dokúpiť si originál nový. Samostatný 20€ S balónikom 35€
Aniball
Predám raz použitý aniball. Použitý z ochranou.