bazár, predaj, inzercia, predám

Aniball a spol.

Kategória: Zdravie a krása

Pomôcka na predpôrodnú prípravu a prevenciu inkontinencie, Aniball. V pôvodnej škatuli s príslušenstvom ako na fotkách. Z hygienických dôvodov si môže záujemca balónik vymeniť, ale nie je to nutné, keďže bol používaný s ochranou. Dlhšie stál, takže sterilizovať ho je nutné.

25€, výdavky na zaslanie 3€, platí sa dopredu na účet, na dobierku neposielam.
Aniball a spol.
Podobné inzeráty
Aniball sada - Pre Ľahší Pôrod
Predám sadu Aniball pre ľahší pôrod. Aniball je osvedčená pomôcka pre ľahší pôrod. Výrazne znižuje riziko nástrihu a natrhnutia hrádze, uľahčuje pôrod a pomáha pri regenerácii tela. Sada bola niekoľkrát použitá. Všetko časti sady sú funkčné, bez akékoľvek poškodenia. Sada bola kupovaná v e-shop: Cena: 40€ + poštovné
Balonik aniball
Malo používaný plne funkčný aniball balonik Aniball je osvedčená pomôcka pre ľahší pôrod. Výrazne znižuje riziko poranenia hrádze a napomáha rýchlemu zotaveniu vášho panvového dna po šestonedelí. Vyvinutý ženami, overený viac ako 200 000 mamami po celom svete.
aniball + original antibakterialny gel
Predám 2 týždne používaný Aniball s original antibakterialnym gelom na cestenie pomocky. Aniball kupeny a otvoreny marec/2023. Vsetko v top stave. Cena 20 eur. Moznost aj osobneho odberu v Bratislave
Aniball
Predám nepoužitý, nový aniball + umývací gél, taktiež nepoužitý.
Predam novy, nepouzity, rozbaleny Aniball
Predam novy, ani raz pouzity Aniball, iba rozbaleny. Nakolko som podstupila akutnu sekciu, nebol cas vyskusat
Aniball a veci na prípravu na pôrod
Predám olej na strie a veci na prípravu na pôrod: - Saloos olej na masáž hrádze (použitý raz, takže z neho takmer nič nechýba) 4€ - Weleda olej na strie (nový, nepoužitý) 8€ - Aniball (kupovaný v marci, párkrát použitý- ako nový), ku ktorému pribalím aj dezinfekčné utierky a čaje (pre tehotné, maliník a alchemilka) 30€ prípadne všetko spolu 40€ :)