bazár, predaj, inzercia, predám

Anjelske krídla, nekonečno

Kategória: Šperky

Náramok aj pre náročnejších.

Tenká šnúrka vytvára nádherný minimalistický vzhľad. Aj napriek jej tenkosti je pevná, vyššej kvality + bižutérny komponent, anjelské krídla- cca.16 cm a posuvné. dĺžku si môžete upraviť podľa seba, Nekonečno 1x na širšiu ruku, 1x na úzku ruku, oba posuvné.

Náramok je veľmi pohodlný na nosenie. Vďaka jednoduchému zapínaniu náramok jednoducho natiahnete na ruku a z ruky ho už ani nemusíte dávať dole. Po prevode na účet. Poštovné a balné v cene. Cena za kus. Pri odbere viac kusov dohoda možná. Prosím písať email, na sms neodpovedám. ĎAKUJEM.
Anjelske krídla, nekonečno
Podobné inzeráty
náhrdelník červený anjelske krídla
Ako najlepšie skĺbiť ochranné prvky korálok jadeit a lásku k prírodným materiálom? Predsa v mojom originálnom náhrdelníku, ktorý je ešte navyše doplnený o červený strapec a bižutérny komponent anjelske krídla, dodávajúci mu tú správnu iskru. Obvod cca. 86 cm, prívesok dlhý cca. 13 cm. Vhodný na bežné nosenie na košeľu, či tričko. Krásny darček. Každý je originál. Po prevode na účet. Poštovné a balné v cene.
Anjelské náušnice
Oslnivé náušnice v podaní anjelske krídla so strapcom z umelého hodvábu, červenej farby. Trendový kúsok, ktorý nesmie chýbať v šatníku žiadnej štýlovej ženy. Použité bižutérne komponenty. Dĺžka náušníc je 10 cm. Po prevode na účet. Poštovné a balné už v cene. Prosím písať email, na sms neodpovedám. Ďakujem
Červený náramok- anjelske krídlo
Náramok s kovovým komponentom “anjelské krídlo”, ktorý poteší ako darček, či doplnok ku každému outfitu. Červená šnúrka sa nosí na ľavej ruke a má nositeľa ochrániť pred urieknutím. Náramok je veľmi pohodlný na nosenie a sadne každému, keďže veľkosť sa dá korigovať-dĺžku si môžete upraviť podľa seba, Poštovné a balné v cene. Po prevode na účet.
Náramky červená šnúrka
Náramok jednoducho zatiahnete cez dva posuvné uzly na potrebný obvod. Ukončovacie uzly sú zatavené, aby sa nerozplietli. Náramok proti urieknutiu. V ponuke je v striebornom-karma, anjelské krídla, v zlatom prevedení je srdce, mačička. Cena náramku je 5 eur, ďalší za 3 podľa vlastného výberu... Poštovné a balné v cene. Posielam po prevode na účet. Prosím písať email, na sms neodpovedám. ĎAKUJEM.
Náušnice "krídla" - striebro - nové - darčekové balenie
Ligotavé dámske náušnice v tvare krídla vyrobené zo striebra 925 doplnené o žiarivé zirkóny, tieto visiace náušnice sú vhodné na každodenné nosenie. Náušnice dostanete v elegantnej darčekovej krabičke, ku ktorej je možné dokúpiť dlhotrvácnu ružu, luxusné šumivé víno s jedlým zlatom, dezert v tvare zlatých tehál, takisto možnosť dokúpiť ručne písaný odkaz na mieru v zapečatenej luxusnej obálke. Veľkosť: 2,80cm x 0,80cm Hmotnosť striebra: 3,49g Materiál: Striebro rýdzosť 925 Krabička k náušniciam: Zdarma Cena: 28,99€ Odosielam aj na dobierku.
Pandora prívesky
Originál Pandora Aj s balením krabička taška k prívesku. Srdiečko With your (I want to travel the world) 20€ Mačička 20€ Srdiečko Sister 15€ Srdiečko anjelské pierka so zirkónmi 15€