bazár, predaj, inzercia, predám

Anna Vydrová - múčniky, torty, sladkosti

Kategória: Kuchárky

Predám Anna Vydrová - múčniky, torty, sladkosti 1968, formát A4, zošitový, 64 strán, 1 list vytrhnutý, stav na foto. Cena: 10€ + pošta/packeta. Platba na účet vopred. Viac info cez formulár.
Anna Vydrová - múčniky, torty, sladkosti
Podobné inzeráty
Kuchárske knihy (staré, nové)
Predám kuchárske knihy: - J.White - Tri stačia (200 nenáročných receptov na chutné jedlá najviac z troch surovín) - 10 eur - K.Kendík - Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov - predané - A.Vydrová - Múčniky, torty, sladkosti - 15 eur - B.Hostašová, E.Nemec, L.Vlachová - Domácí konzervovaní ovoce a zeleniny - 10 eur - M.Hajková - Múčniky - predané - Ľ.Dullová-Horecká - Úsporná kuchyňa starej mamy - 15 eur - J.Balaštík - Konzervovanie v domácnosti - 10 eur - V.Španko a kol. - Slovenská kuchárka - 25 eur - Ľ.Dullová-Horecká - Varíme, pečieme, zavárame - predané - Ľ.Dullová-Horecká, L.Vozár - Kuchárska kniha - predané - O.Ticháčková - Pokrmy na pánvi wok - 10 eur - J.A.Fialová - Rýchle pokrmy - 10 eur - V.Romváry - Koreniny, pochutiny v domácnosti - 8 eur - Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov - predané - Nigella Express - Dobré rýchle jedlo - predané - Reader's Digest výber - Recepty pro jeden hrnec - 7 eur - Lidl Cukráreň - podľa Adriany Polákovej - predané - Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov - (úplne nová, ešte zabalená) - 7 eur Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)
Ovocné múčniky (Recepty šikovnej gazdinky)
Predám kuchársku knižku – stav veľmi dobrý, bez poškodení. 72 strán. Obsah: torty, rezy, ovocné koláče a múčniky, rolády, drobné zákusky s ovocím, nepečené ovocné zákusky, múčniky z lístkového cesta, záviny, ovocné múčniky z kysnutého cesta - vyše 140 receptov. K cene sa pripočítava poštovné cez Slovenskú poštu, platba vopred na účet. Prípadne je možné aj osobné prevzatie v Bratislave alebo v Senici.
Torty a koláče
Malo používaná kniha, bez poškodenia. Naučte sa pripraviť viac ako 55 lahodných tort a koláčov podľa jednoduchých receptov uvedených v tejto nádhernej knihe s farebnými fotografiami. Torty a koláče ľudia pečú už tisícky rokov. V tejto knihe sme ich múdrosť skoncentrovali do 57 lahodných receptov na každú príležitosť, určených nielen pre kuchárov začiatočníkov, ale aj pre expertov. Prvá kapitola ponúka obrazový návod na prípravu dokonalého cesta na koláče a torty a základné informácie o múke, masle a pečení. Nasledujú recepty na koláče a torty s fotografiami v reálnej veľkosti, ktoré vám ukážu, ako bude vyzerať váš výtvor. Príjemné pečenie. Počet strán: 128 Rok vydania: 2011 ISBN: Číslo je vymyslené, poprosím, aby ste ma kontaktovali prostredníctvom e-mailu, ďakujem. Možný je aj osobný odber. Cena je bez poštovného. Nevymieňam.
kuchárske knihy
Zlatá kuchařka s rozpočty, kniha z roku 1948. opotrebovana, väzba sa oddeľuje 30€ Z turčianskej kuchyne - Pamiatky a pozoruhodnosti tradície a ludove obyčaje najlepšie recepty Zora Mintalová Zubercová 2007 17€ Maďarské kuchařské předpisy Gundel, Károly 10€ Flámske pralinky-Sociálnokultúrne eseje o Flámsku 5€ Slovenská kuchárka Vojtech Španko 10 eur Nová kuchárka Eva Mazurová 5 eur Radostné umenie Sečanský 10 eur Recepty starej mamy Martišová 10 eur Kuchárska kniha pre zdravých aj chorých Sečanský 10 eur Veľká slovenská kuchárka Dullová 5 eur Veľká farebná obrazová kuchárka Horecká 5 eur Mária Hajková Múčniky 15 eur Svetová kuchárka Anna Vydrová 5 eur Vianočná kuchárka Štígel 5 eur Slovenská ľudová kuchárka pre každý stôl Inovecká 10 eur (kniha je vo veľmi zlom stave, lepená, rozpadáva sa, strany sú flakaté, špinavé a najma má celý text fixami podčiarkovaný a zvýraznovaný s rôznymi poznámkami. Juliana Fialová: Varíme po práci rýchlo a dobre /1958/ -5 EUR Vaříme pro malé děti 5€ Jedlá z hydiny, zveriny a vajec 5€ + poštovné. v prípade dobierky úhrada poštovného vopred. viac foto mailom
Hrnčekové pečenie alebo sladké recepty bez váženia
Odmerovanie surovín bez váženia - pomocou hrnčeka, lyžice a lyžičky Sladká kuchyňa s výraznou úsporou času Viac ako 400 overených receptov na chutné domáce sladkosti Múčniky, cukrovinky, dezerty, ovocné peny a poháre, sladké knedličky Torty slávnostné, odľahčené, šľahačkové i nepečené Koláče a koláčiky z rôznych druhov cesta a na každú príležitosť Pečieme na Vianoce: vianočky, štóly, cukrovinky Prosím INZERAT je aktuálny do zmazania, alebo vyznačenia, preto sa nepýtajte či je to aktuálne. Prosím kontaktujte ma na e-mail. ĎAKUJEM. Osobný odber možný v KE, alebo plus poštovné. Posielam bud slov.poštou, alebo zásielkovňou.
Recepty zo zivota - Sladke jedla, mucniky a ine dobroty
Kniha Recepty zo zivota - Sladke jedla, mucniky a ine dobroty na predaj. Ponúknite, cena dohodou.