bazár, predaj, inzercia, predám

ANS tlmiaci molitan PENA

Kategória: Tuning

predám ANS tlmiaci molitan s uhlíkovými vláknami o rozmere 50 x 100 cm s výškou 2,5 cm vhodný na tlmenie subwooferov a priestorov za reproduktormi ,vysokokvalitný materiál s výbornými vlastnosťami . Zašlem aj poštou adresa pre zaslanie, tel. kontakt a e- mail na odoslanie
ANS tlmiaci molitan PENA
Podobné inzeráty
Aktívny subwoofer HERTZ
Predám aktívny subwoofer značky HERTZ s basreflexom /box je vytlmený ANS kvalitnou penou pre dosiahnutie kvalitného zvukového komfortu/ Box je na predaj aj s kompletnou kabelážou na pripojenie do auta .Možnosť predaja aj bez kabeláže - zľava z ceny Priemer subwooferu je 10" /25 cm / Po dohode viem zabaliť a zašlem aj poštou !!! Preferujem komunikáciu e- mailom v prípade nedostupnosti na MT.
odhlučnenie / tlmenie STP Neoprene 6, 4ks (2m2)
STP Aeroflex 6 100x50 cm, set 4ks Penová guma – termoakustický samolepiaci tlmiaci materiál. Stabilný pri vysokých teplotách – ideálny na odhlučnenie motorovej časti, podbehov kolies, alebo na podlahu auta. – materiál je vyrobený z penovej gumy so samolepiacou vrstvou – výborná tepelná izolácia – absorbuje vibrácie a znižuje vnútorný hluk – vodeodolný – jednoduchá inštalácia pomocou samolepiacej vrstvy – elastické prevedenie odolné proti opotrebeniu- pevnosť spojenia na kovovom povrchu 4N / cm – nehorľavý – teplotný rozsah: -40 ° C do + 100 ° C Rozmer 1ks 100x50cm hrúbka: 0,6 cm Cena 44 Euro za 4ks Možné osobne vyzdvihnut na Turbinovej 1,BA resp. poslat postou (+5 Euro).