bazár, predaj, inzercia, predám

ANTIK SAT

Kategória: Ostatné audio video

Predám kompletnú satelitnú zostavu ANTIK SAT, nové, nepoužívané. Zostava obsahuje: Satelitná parabola IPTV vrátane montážnej zostavy, LNB, 4K settop box NANO 3, satelitný kábel 10 m, bezšnúrový telefón Gigaset A540IP.
ANTIK SAT
Podobné inzeráty
Predám parabolu s držiakom aj konvertorom
Parabola je ako nová bez škrabancov, používaná na Magio sat. K nej dávam konvertor, kábel a držiak na balkón či stenu. Tvar elipsa 75 - 85 cm. Vhodná je na Skylink, Magio, Digi, Antik a iné služby. Osobný odber. Poradím s montážou, naladením a lacným sledovaním sat programov za pár eur mesačne.
EyeTV NetStream 4SAT - 4x Sat>IP Tuner
PREDÁM: SAT>IP Tuner EyeTV NetStream 4SAT. POPIS: Je to DVB-S2 4-násobný sieťový tuner s HW transkódovaním. Dá sa používať priamo s appkou v mobile, prípadne SW pre PC (napr. DVB Viewer) a s TV Panasonic ktoré vedia pracovať so SAT>IP. Pokročilejšie riešenie je pomocou TVheadend. Takto je možné dostať aj kódované programy ku viacerým klientom v domácnosti (perfektný je na to KODi). Plne funkčný 100%-ný stav. Dôvod predaja je upgrade na 8-tunerové riešenie.
Satelitný prijímac Gigablue UHD UE4K
Predám ako nový sat.prijímač Gigablue UHD UE4K 2x sat.tuner s excelentným obrazom. GigaBlue UHD UE 4K je satelitný prijímač s podporou rozlíšenia až 4K UHD. Podpora H.265 HEVC protokolu, má vstavané dva DVB-S2X FBC tunery. Má 2x UNI čítačky a 1x CI slot. Možnosť interného HDD, krásny 2,2" LCD displej. Enigma 2 a jej funkcie sú samozrejmosťou. Kód produktu:GIGULTRA4K , EAN: , Výrobca:Gigablue + Dual tuner DVB-S2X pre Gigablue X2 a 4K modely 44.90 € s DPH + Seagate 2,5 1TB 5400RPM 128MB SATA 65.90 € s DPH + Seagate interný disk HDD 2TB 2,5 7mm 94.90 € s DPH 1 ks Pridať medzi obľúbenéPridať do porovnávania Ďalšie obrázky GigaBlue UHD UE 4KGigaBlue UHD UE 4K GigaBlue UHD UE 4K ParametreSúvisiace produkty 8Príslušenstvo 8Recenzie 10Diskusia 0 Popis produktu GigaBlue UHD UE 4K GigaBlue UHD UE 4K je ďalším ultra HD prijímačom od firmy Gigablue. UHD 4K vysielanie poskytuje až 4x vyššie rozlíšenie ako je u HD vysielania a teda aj vyššiu kvalitu obrazu. Jedná sa až troj dvojtunerový, digitálny, linuxový, satelitný/combo (záleží od osadenia tunerov), určený k sledovaniu satelitného, káblového, alebo terestriálneho vysielania v UHD/4K , HD a SD rozlíšení v kompresii Mpeg2, Mpeg4/H.264 a H.265 HEVC a to až do rozlíšenia 2160p. V základe má osadené dva DVB-S2X tunery s podporou FBC. O chod prijímača sa stará linuxový operačný systém Enigma 2. Konfigurácia a podpora prijímača od v cene! Prijímač samozrejme ako je u nás zvykom dodáme kompletne nakonfigurovaný, čiže H Hlavné vlastnosti - Rýchly procesor 2GB DDR4 RAM - 4GB eMMC Flash - 2,2" farebný display - 4 x USB (1 vpredu + 3 vzadu) - 1 x Ci - 2x Smart Card - 1 x HDMI in 2.0 - FBC Twin Tuner ( Full-Band Capture) - Demodalutor 8 x DVB-S2X - 1 x PnP tuner (DVB-S2X, DVB-C, DVB-T/T2/HEVC265) - optický výstup - RS-232, - ethernet Gigabit LAN (RJ-45/1000Mbps) - PiP - SAT>iP, Multiroom funkcia - Rozmery: 328 x 230 x 55
Antik Mini 2
Predám Antik Mini 2 v zachovalom stave, vrátane diaľkového ovládača a adaptéru. Na ovládači odlomená poistka krytu,ktorý zakrýva batérie. Najlepšie osobne PB,PU,BY,ZA.
karty ANTIK, UPC, SKYLINK
Predám 3 karty, /ANTIK, UPC, SKYLINK/len spolu za 15 €. Neviem či sú aktívne.
Antik NANO 3
ponukam na predaj setobox antik nano3. Zariadenie kupovane 2/21 v Nay. Komplet balenie + dokumentacia. Len osobny odber v BB alebo po dohode doveziem v ramci nejakej rozumnej vzdialenosti.