bazár, predaj, inzercia, predám

Antikor.

Kategória: Kovoobrábacie stroje

Predám nerezovú, žiaruvzdornú guľatinu priemer 75mm dĺžka 2,8m akosť 17255.4 osobný odber. Cena je uvedená za Kg. Celé 99 Kg.
Antikor.
Podobné inzeráty
posuvy
Predáme takéto malé krížové posuvy. Okrajové rámy sú hliníkové, závity a vodiace tyčky antikor. Ceny na fotkách. Posielame aj dobierkou.
Zváračka usmernovač ZU-130 na 230Volt
Predám Zváračku ZU-130 na 230Volt,zvára hlinik,med,nerez,antikor,bázicke,rutil atd,elektrod od 1,6-3,15mm,su ktomu aj káble. Výrobca BEZ BRATISLAVA.Cena 100€.T:.
Sústruh Hrotový SV18 s príslušenstvom
Predám hrotový sústruh SV 18 (vyrobený v 1947 CZ Závod Kuřím), plne funkčný aj s príslušenstvom , je zapojený a dá sa odskúšať. Sústruh je známy svojim výkonom, presnosťou a bezporuchovou prevádzkou. Je k tomu na predaj aj vybavenie zámočníckej dielne : Masívny zváračský kovový pracovný stôl , Argónové tlakové fľaše a iné. Výkonná stojanová 2-kotúčová , brúska – leštička na Antikor/ nerez, kov ! Sústruh hrotový SV 18 Výrobca: Spojené továrny na obráběcí stroje Závod KUŘÍM / CZ Rok výroby: 1947 V.č. 16545 Technické parametre: sú uvedené na fotografii + kompletná dokumentácia Volať na číslo tel.:
Ukosovacka freza feezka
Predam malo pouzivanu ukosovacku dobry stav. Uhol zaberu od 15 stupnov do 45 stupnov. Nastavitelny zaber az do 3mm Vynorny pomocnik v garazi ale aj vo firme ci zamocnika dielni alebo kutila rychle a kvalitne opracovanie setri cas a peniaze. Vymenitelne platky. Plast silon hlinik antikor nerez zelezo med a iné Pozri všetky moje inzeráty Dohoda mozna.