bazár, predaj, inzercia, predám

Antistresová omaľovávanka

Kategória: Ostatné

Nová, PC 8.90€
Antistresová omaľovávanka
Podobné inzeráty
Tom a Jerry omaľovávanka s nálepkami
Omaľovánka vymaľovávanka Tom and Jerry Obsahuje 16 listov s obrázkami a úlohami. Obrázky sú tlačené jednostranne, tak sa dá na druhú stranu kresliť vo vlaku a pod. Plus obsahuje aj jeden list s nálepkami. Veľkosť A4. Kontaktujte ma mailom cez formulár, prosím, číslo som si vymyslela. 6,50€ + doporučené poštovné cez poštu. Neposielam cez zásielkovňu, ani na dobierku. Len doporučené zásielky poštou.
Omaľovávanka Disney princess s nálepkami
Omaľovánka vymaľovávanka Disney Obsahuje 16 listov s obrázkami Ariel, Belle, Jasminy a Aladdina, Rapunzel, Meridy, Popolušky, Tiany, Snehulienky a Šípkovej Ruženky. Obrázky sú tlačené jednostranne, tak sa dá na druhú stranu kresliť vo vlaku a pod. Plus obsahuje aj jeden list s nálepkami. Veľkosť A4. Kontaktujte ma mailom cez formulár, prosím, číslo som si vymyslela. 6,50€ + doporučené poštovné cez poštu. Neposielam cez zásielkovňu, ani na dobierku. Len doporučené zásielky poštou.
plechové tabule, kľúčenky, magnetky, otvaráky, zapaľovače…
suveníry z ciest a iné drobnosti: magnetické notesy na ladničku 1,50€/ks štipce na odkazy 0,50€/ks označovače pohárov/“stikeez” 0,25€/ks podtácky, kľúčenky na krk 0,50€/ks magnetické záložky Volkswagen 0,50€/ks antistresová loptička a srdiečko Dell brand 1€/ks drevené ozdobné tabuľky s nápismi plechové tabule “káva” 8€/ks, “coca-cola” 11€/ks cena od 0,50€ do 11€, priebežne dopĺňam
Antistresová kocka Infinity cube
Predám antistresovú kovovú kocku Infinity cube - silver. Je ideálna pre ľudí, ktorí sa snažia prestať fajčiť, obhrýzať si nechty alebo na poruchu pozornosti. Predávam ju lebo to bol darček ktorý nepoužívam.