bazár, predaj, inzercia, predám

Apartmán v srdci Zemplínskej Šíravy

Kategória: Domy

Tím Reality Zemplín ponúka na predaj apartmán v štádiu holodomu v novej radovej zástavbe s unikátnymi výhľadmi na Zemplínsku Šíravu a jej okolie.

Apartmán:


Nehnuteľnosť bola dokončená do štádia holodom v roku 2022. Dizajnové riešenia do najmenších detailov si pri dokončovaní interiéru môžete doladiť už podľa vlastného vkusu. Súčasťou apartmánu je parking pre dve autá vpredu a ďalšie dve zaparkujete vzadu, zámková dlažba, gabiónový plot a železné schody na vstupnú terasu.

Dispozičné je apartmán tvorený z prízemia a poschodia.

Vstup do apartmánu tvorí závetrie, z chodby sa vieme dostať do technickej miestnosti, toalety a šatníka. Ďalšia izba je hlavná časť a tvorí ju krásne presvetlená obývacia izba prepojená s kuchyňou a vstupom na krytú terasu. Ideálne miesto na relax a oddych s priateľmi.

Poschodie má spálňu s terasou a výhľadmi, kúpeľňu a druhú izbu. Kúpeľňa má príjemný svetlo sivý odtieň, sprchovací kút a miesto na umývadlo a toaletu.



K štandardom patrí :



• nová zateplená plechová strecha

• nové plastové okná

• teplovodné podlahové vykurovanie s elektrickým kotlom

• nové omietky, dlažby a stropy

• predpríprava na klimatizáciu

• siete – elektrina, voda a kanalizácia



Podlahová výmera apartmánu s terasami 130 m² a celková výmera pozemku je 173 m².



Lokalita:


Apartmán sa nachádza v rekreačnej oblasti Klokočov, ktorá je vzdialená iba 9 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce a niečo málo cez hodinu od Košíc. Zemplínska Šírava patrí k najteplejším oblastiam na Slovensku, štúdiou overených až sto slnečných dní. Ponúka priaznivé podmienky na kúpanie, rybolov, vodné športy alebo turistiku.

V okolí sa nachádza obľúbený Thermal park ŠÍRAVA s geotermálnymi bazénmi a pestrou ponukou vodných atrakcií, v blízkosti Viniansky hrad, Vinianske jazero či Morské oko.



Cena na vyžiadanie u makléra.





Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín.
Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.

Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Apartmán v srdci Zemplínskej Šíravy
Podobné inzeráty
Rekreačný vila dom v rezidencii Slnečná Lagúna - Na Predaj
Exkluzívne ponúkame na predaj luxusný REKREAČNÝ VILA DOM v rezidencii SLNEČNÁ LAGÚNA na brehu Zemplínskej Šíravy, ktorý získal ocenenie STAVBA ROKA. Novo vybudovaný resort Slnečná Lagúna ponúka deväť vila domov priamo na brehu slovenského mora Zemplínskej šíravy na Medvedej hore s najkrajšou plážou, príjemným vstupom do vody s možnosťou vodných aktivít – jachting, vodné skútre, vodné lyžovanie a iné. Kúpou vila domu sa stávate rezidentom resortu Slnečná Lagúna a získavate aj viaceré benefity v priľahlom rekreačnom zariadení Sun Beach Resort. Z každého vila domu sa vám naskytne jedinečný výhľad na vodnú hladinu Zemplínskej Šíravy. Ranné zobúdzanie s nádherným výhľadom, či večerné posedenie pri západe slnka naberie na Vašej terase nový rozmer. Ku každému vila domu prislúcha aj pozemok a minimálne jedno parkovacie státie na súkromnom parkovisku s povoleným vjazdom iba pre rezidentov. Vstup do resortu viete ovládať z domu, ale aj z mobilu, ak napríklad čakáte hostí. Vnútorná dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, 2x kúpeľne, troch spální a kuchyne spojenej s obývačkou. Z obývačky a spálne máte prístup na krásnu terasu o rozlohe 30 m2. Zastavaná plocha domu je 116 m2 + priľahlý pozemok 89 m2 a parkovacie státie. Vila dom sa predáva v stave holodom s možnosťou dokončenia na kľúč. V cene holodomu je: - 1x parkovacie státie ( LV od parkingu ) - Zahrnutá spoločná investícia do areálu ( cesty, chodníky, oplotenie, oporné múry ), brány, centrálneho kamerového systému a wifi - 3x HS portál na terase - 2x Klimatizácia ( vonkajšia a 2x vnútorná jednotka ) - Centrálna rekuperácia celého domu - Skryté vonkajšie elektrické žalúzie - 4x nerezová konzola so zabudovanými troma výsuvnými elektrickými makízami GARDENA - sadrokartónové stropy - predpríprava na vnútorný krb Slnečná Lagúna sa nachádza v najkrajšej a najvyhľadávajnejšej lokalite na Zemplínskej šírave. Rekreačná oblasť láka najčistejšou vodou s plytkým vstupom, pokojnou hladinou vhodnou na plávanie, alebo i kotvenie jácht, či prekrásnou panorámou poloostrova vulkanického pôvodu, ako i malým a jediným ostrovčekom Zemplínskej šíravy. V letných mesiacoch je práve táto lokalita vyhľadávaná turistami z celého Slovenska, ale i zahraničia. Cena v RK V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu vieme zabezpečiť výhodnú hypotéku a poistenie. Osobnú obhliadku si môžete dohodnúť na našom čísle . Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska. Bývajte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :) Počet poschodí: 1 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , možnosť HÚ Zastavaná plocha: 116m² Obytná plocha: 92m² Celková rozloha: 205m² Rozloha pozemku: 89m² Úžitková plocha: 92m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: nie Kanalizácia: áno
Predaj rodinný dom v obci Trávnica
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Trávnica, vzdialenej len 16 km (16 min.) od mesta Vráble alebo 17 km (17 min.) od mesta Šurany. Obec Trávnica, s počtom obyvateľov cca 1.100, sa vyznačuje výbornou sociálnou aj technickou infraštruktúrou. V obci sa nachádzajú potraviny, a ďalšie prevádzky, materská škola, základná škola (1. aj 2. stupeň), zdravotné stredisko. Do okolitých miest je možné dostať sa prímestskou dopravou, ktorá premáva v pravidelných intervaloch, zastávka autobusu je 2 min. od domu. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na Hlavnej ulici v smere do obce Podhájska s bohatou kúpeľnou históriou. Z inžinierskych sietí sú vybudované rozvody vody, elektriny, plynu. Kanalizácia je riešená septikom. Dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 1.836 m2 (cca 27x69m). Vzhľadom na veľkosť ponúka pozemok široké možnosti ďalšieho využitia. Čiastočne zrekonštruovaný dom má zastavanú plochu 176 m2, súčasťou pozemku je aj samostatná garáž s rozlohou 61 m2 a záhradný altánok. Na parkovanie je vyhradený priestor vedľa cesty. Dom obsahuje 3 zariadené apartmány, jeden je rozostavaný a piaty je v štádiu hrubej stavby. V súčasnosti sú 3 apartmány dlhodobo prenajaté. Dispozične je dom usporiadaný do tvaru obdĺžnika s dvoma podlažiami, pričom prvé podlažie disponuje troma apartmánmi (jeden dokončený, dva rozostavané), druhé podlažie dvoma apartmánmi. Apartmán č. 1 – druhé podlažie, obsahuje samostatnú kuchyňu, obývaciu izbu a kúpeľňu, celková rozloha je 36 m2. Apartmán je rekonštruovaný, zariadený a čaká na svojho nájomníka. Apartmán č. 2 – druhé podlažie, obsahuje obývaciu izbu s kuchynským kútom, menšiu spálňu a kúpeľňu, celková rozloha je 35 m2. Apartmán je rekonštruovaný, zariadený, dlhodobo prenajatý. Apartmán č. 3 – prvé podlažie, samostatná kuchyňa, obývacia izba, šatník, kúpeľňa, celková rozloha 44 m2. Apartmán je po rekonštrukcii, zariadený, dlhodobo prenajatý. Apartmán č. 4 – prvé podlažie, začatá rekonštrukcia, dokončené obklady v kúpeľni, strop, potrebné dokončiť podlahy a dozariaďovať. Apartmán obsahuje obývaciu miestnosť vrátane kuchynského kútu, menšia spálňa, kúpeľňa. Podlahová plocha apartmánu je 31 m2 Apartmán č. 5 – prvé podlažie, ide o hrubú stavbu, začatá rekonštrukcia, je potrebné dobudovať rozvody, stierky. Podlahová plocha je 40 m2. V apartmáne sú 2 izby, rohová kúpeľňa. Konštrukčne je dom postavený z pórobetónu, nie je zateplený, strešná krytina škridla, okná pôvodné drevené. Kúrenie je riešené lokálne, kombinovane plynom alebo elektrikou. Pozemok je oplotený zo všetkých strán. Viac informácií k ponúkanej nehnuteľnosti, vrátane investičnej analýzy a znaleckého posudku nájdete na stránke V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX,
Apartmánový dom -Chata pod Grúňom Oščadnica
VAŠE REALITY - realitná kancelária  v zastúpení majiteľa  ponúka  na predaj   moderne zariadený apartmánový rodinný dom ktorý sa nachádza v obci Oščadnica. Rodinný dom  pozostáva  zo 6 apartmánov so samostatným vchodom. Maximálna kapacita  poskytuje komfortné bývanie pre 16 osôb. Rodinný dom  je pripojený na verejnú kanalizáciu a je celý oplotený. Túto krásnu modernú nehnuteľnosť  je možné využívať na vlastné bývanie v prízemí domu a prípadný  prenájom s plne funkčnou inzertnou webovou stránkou, s objednávacím systémom,  stálou klientelou, obslužným personálom. V prípade že by Vás nehnuteľnosť zaujala, taktiež môže slúžiť na Vaše bývanie a súčasne zvyšok na domu na investíciu - prenajímanie apartmánov. Nehnuteľnosť ktorá  v roku 2015 prešla kompletnou rekonštrukciou a modernizáciou Vám ponúka mnoho možností využitia. Tento apartmánový dom  sa predáva kompletne zariadený spolu s  nábytkom, elektrospotrebičmi a vybavením na priame pokračovanie v zabehnutom podnikaní. Moderná architektúra, praktické, premyslené dispozície, prírodné materiály ...to všetko vytvára ideálny priestor pre oddych, rodinu, súkromie aj spoločné chvíle s priateľmi. Kúpou uvedenej nehnuteľnosti  môžete vyriešiť svoje potreby viacgeneračného bývania. Charakteristika Apartmánov. - Apartmán 1 s balkónom, kuchynským kútom, manželskou posteľou a gaučovým sedením, tv  - Apartmán 2 s manželskou posteľou a kuchynským kútom; tv - Apartmán 3 s balkónom a manželskou posteľou; tv - Apartmán 4 s dvomi samostatnými lôžkami; tv - Apartmán 5 s manželskou posteľou a práčkou v kúpeľni; tv - Apartmán 6 s terasou, plne vybavenou kuchyňou, s dvoma manželskými posteľami v spálni a gaučovým sedením, ktoré slúži ako prístelka pre 2 osoby v obývacej miestnosti,tv-2* - Garáž /samostatne stojaca/- Wellnes -kaďa, lyžiareň /menšia miestnosť na odkladanie lyží/, práčovňa so sušiarňou.- V prízemí bezbariérový prístup ---  Každý z apartmánov je vybavený LCD televízorom na káblové pripojenie a tiež WIFI. Apartmán 5 a 6 sa nachádzajú na prízemí, ostatné apartmány sú na poschodí chaty. Na upravenej záhrade chaty môžete využívať  terasu s vonkajším posedením a krbom. Parkovanie áut je zabezpečené priamo vo dvore (5 áut). V blízkosti  lyžiarske stredisko Snow Paradise Veľká Rača -  Dedovka ako aj v stredisku Veľká Rača - Laliky (vzdialenom približne 2 km od chaty). Športové a iné aktivity v okolí do 15 km: Bežecké trate (bežkovanie), biliard, bowling, cyklistika /cykloturistika, fitness centrum, futbalové ihrisko, golf, hubárčenie, jazda na koňoch, korčuľovanie (kolieskové), korčuľovanie na ľade, krytá plaváreň, lyžovanie, malá športová hala, masáže, minigolf, otvorený bazén, rybolov, sauna, snowboarding, solárium, stolný tenis, tenis, termálne bazény, turistika, viacúčelová veľká športová hala, wellness. Pri objekte: Altánok, gril, terasa, vonkajšie posedenie, záhradná hojdačka. Štýlová novovybudovaná Chata pod Grúňom, ktorá sa na
Chorvátsko apartmán pre 8 osôb pri mori volný od 15,8,
Chorvátsko-Vir,ubytovanie vo Vile Prestíž pri mori v dvoch apartmánoch pre 6-8 osôb ,celý dom pre 16 osôb Volné termíny leto 2023: 15.8.-26.8. apartmán na poschodí 21.8.-28.8. apartmán na prízemí 28.8.-4.9.apartmán na prízemí 8.9.-15.9.apartmán na poschodí 15.9.-22.9. Vila Prestíž -apartmány sa nachádzajú v prvom rade- priamo pri pláži v Chorvátsku na ostrove Vir,ostrov je spojený s pevninou mostom bezplatne . Ostrov má veľmi príjemnú stredomorskú klímu a je vzdialený 23 km od Zadaru. V blízkosti apartmánov sú potraviny, nový supermarket , súkromná predajňa s vždy čerstvým pečivom ,na pláži reštaurácia , plážový bar, zmrzlina.. . Vila Prestíž má dva veľké samostatné apartmány : 1. apartmán na prízemí je pre 6 - 8 osôb,je tam komplet vybavená kuchyňa,tri veľké samostatné spálne v každej je posteľ rozmer 180x200 cm, obývačka s TV a rozťahovacím gaučom ,kúpeľňa ,2 x WC, klimatizácia, trezor, ,velká terasa s posedením a krásnym výhľadom na more. 2.apartmán Vila Prestíž je na poschodí, je pre 8 osôb, sú tam štyri veľké samostatné spálne v každej je posteľ rozmer 180 x 200 cm, TV, komplet vybavená kuchyňa,kúpelňa,2 x WC, trezor, jedna terasa slnečná s posedením a krásnym výhľadom na more a druhá veľká terasa prestrešená s posedením a krásnym výhľadom na more. ...V apartmánoch je bezplatné wifi, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, varná kanvica.
OSTROV VIR, luxusná  2-podlažná apartmánová villa v blízkost
Kontakt: Eduard Číž Telefón: E-mail: ciz@ 176973 - Realitná kancelária Vaše Reality vám ponúka na predaj krásny 2-podlažný apartmánový dom, kompletne moderne a elegantne zariadený a vybavený nachádzajúci sa na Ostrove Vir v Chorvátsku. Ostrov Vir je dlhodobo vyhľadávané miesto na oddych a pre turistický ruch. Apartmánový dom je kompletne zariadený a vybavený a nachádza sa na ostrove Vir, ktorý sa nachádza 25 km od mesta Zadar. Od mora je vzdialený 85 m. Celková rozloha domu je 260 m². Celá oblasť je urbanizovaná, vybavená a prispôsobená pre bývanie v rodinných domoch, určená na relaxovanie pri mori, nachádza sa na rovinatom teréne. Cesty v okolí sú asfaltové a komunálne zabezpečenie je priamo na ulici (voda, elektrina, kanalizácia). V okolí nehnuteľnosti sa nachádzajú objekty občianskej vybavenosti. Nehnuteľnosť je dispozične rozdelená: • 3- izbový apartmán • 3-izbový apartmán • 1-izbový apartmán • posilňovňa • priestor na odkladanie vecí • strešná terasa • jedáleň Nehnuteľnosť pojme až 14 osôb. Vila kompletne obsahuje: • 7 spální, všetky sú elegantne zariadené • 4 kuchyne kompletne zariadené a vybavené technickým zariadením • 3 denné oddychové miestnosti s gaučom a stolíkom • 5 kúpeľní so sprchovým kútom • 3 WC APARTMÁN Č. 1.1 - 1. poschodie, vchod z vonkajšej strany • kuchyňa, jedáleň, obytná miestnosť, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom APARTMÁN Č.2 - prízemie • kuchyňa, jedáleň, oddychový kút, spálňa č.1 s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, spálňa č.2 a č.3 so spoločnou kúpeľňou so sprchovým kútom • schody do suterénu, kde sa nachádza posilňovňa APARTMÁN Č.3-1 - 1. poschodie • kuchyňa, jedáleň, oddychový kút, spálňa č.1 s vlastnou kúpeľňou so sprchovým kútom, spálňa č.2 a č.3 so spoločnou kúpeľňou so sprchovým kútom STREŠNÁ TERASA • Na vrchu nehnuteľnosti sa nachádza strešná terasa s jakuzzou pre 6 osôb, malá kuchyňa, chladnička, ležadlá, TV. Z terasy je krásny výhľad na more a mesto Vir. Ideálne rovnako ako pre večernú párty, alebo na pokojné romantické rodinné večery pod hviezdami. JEDÁLEŇ • V prvej časti vily pod apartmánom č.1 sa nachádza jedáleň, ktorá je kompletne zariadená, kuchynská linka s veľkým jedálenským stolom pre 18 osôb, posteľ pri stene pre 2 osoby. Pred priestorom sa nachádza veľký gril. Parkovanie pre 5 áut. Cena Cena nehnuteľnosti je 670 000 € aj s províziou pre realitnú kanceláriu. Nehnuteľnosť sa predáva výlučne celá, nie je možnosť si kúpiť zvlášť apartmán Pre všetkých tých, ktorí si chcú užívať pohodlie ako vo vlastnom dome, apartmány v tejto ville plne uspokoja všetky želania. Vynikajúca investičná príležitosť! Robíme bezpečné obhliadky: - pri obhliadke máme vždy rúško a prípadne aj rukavice - už pred obhliadkou byt riadne prevetráme a necháme vetrať aj počas celej obhliadky - dodržiavame odstup - ruky si nepodávame - kľučky dezinfikujeme - robíme aj bezkontaktné, prípadne aj virtuálne
Rodinný dom neďaleko Šíravy
Patrik Ondo z Reality Zemplín, ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s garážou a rozsiahlym pozemkom v obci Hnojné neďaleko od Zemplínskej Šíravy. Obec: Hnojné sa nachádza iba 11 minút cesty autom od okresného mesta Michalovce a 6 minút od Sobraniec. Ak si potrebujete prečistiť hlavu, ste milovníkom dlhých prechádzok a rekreácie, tak vás poteší Zemplínska Šírava takmer na skok. Prístup k nej z tejto strany je možný od Zalužíc, Lúčok alebo Jovsy. Upravená hrádza je vhodná pre korčuliarov, bežcov či cyklistov. Dom: Veľkým benefitom spomínaného domu je jeho kompletná rekonštrukcia pred dvoma rokmi – strecha, okná, zateplenie, elektroinštalácia, vodoinštalácia, steny, podlahy a kúrenie. Dom je možné kúpiť kompletne zariadený, vybalíte zubnú kefku a môžete hneď bývať alebo úplne prázdny a nábytok si už kúpite sami. Dom tvorí vstupná chodba, vzdušná obývacia izba prepojená s kuchyňou, prechodná izba, hlavná spálňa a priestranná kúpeľňa ladená v zemitých farbách s moderným obkladom, vybavená rohovou vaňou, miestom pre práčku a toaletou. Kuchyňa vyrobená na mieru v čiernobielej kombinácii disponuje plynovým sporákom, vstavanou rúrou, mikrovlnkou a jedálenským stolom so stoličkami. Za domom sa nachádza murovaná garáž s technickou miestnosťou o výmere 26,18 m², hospodárske časti s výmerou 13,72 m² a veľkorysá záhrada. Podlahová plocha domu je 99,9 m² a celková výmera pozemku je nadštandardných 5761 m². Parkovanie je bezproblémové, priamo na vlastnom pozemku kľudne aj pre 5 áut. K štandardom domu patria plastové okná v celom dome, tehlová konštrukcia objektu, centrálne kúrenie zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom s radiátormi, sedlová strecha so strešnou krytinou z pozinkovaného plechu a zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Dom má inžinierske siete – vodovod, elektrickú prípojku a plynovú prípojku. Na pozemku sa nachádza žumpa. Polievanie záhrady uľahčuje vlastná studňa na pozemku. Cena 86 000 € ID: 1048204 Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín. Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť. Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom). Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.