bazár, predaj, inzercia, predám

Apartmánový dom/ Rekreačný objekt s veľkým pozemkom

Kategória: Nové projekty

Ponúkame Vám na predaj rekreačný a rehabilitačný objekt situovaný v centre mesta Dudince. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 17.000 m2.

Budova pozostáva zo 4 nadzemných podlaží a niekoľko technických miestností v suteréne. Všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanalizácia sú napojené priamo v budove.

Bola postavená v roku 1988, celkový počet izieb: 102

V súlade s územným plánom mesta Dudince je určená na:

- rekreačné a rehabilitačné centrum,

- hotel s wellness,

- kongres hotel s wellness,

- apartmánový dom,

- dom pre seniorov so zdravotnou starostlivosťou.

Keďže Dudince nesú štatút kúpeľného mesta a budova sa nachádza priamo v kúpeľnej zóne, pravidlá výstavby sú upravené.

V tesnej blízkosti pozemku sa nachádzajú termálne a minerálne pramene, mnohé z nich sa momentálne využívajú. Vyvierajú z hĺbky 57 metrov, teplota prameňov je 28 stupňov.

Dudince sú najmladšie kúpeľné mesto na Slovensku, nachádzajúce sa na juhu republiky, s nádhernou prírodnou scenériou a najväčším počtom slnečných, teplých dní počas roka.
Apartmánový dom/ Rekreačný objekt s veľkým pozemkom
Podobné inzeráty
Predám projekt na Apartmánový dom - atraktívna lokalita
Predám/odstúpim projekt na apartmánový dom v atraktívnej lokalite obce Orechová Potôň (okres Dunajská Streda) situovaný v tichšej časti obce kúsok (cca 150m) od vlakovej stanice. Jedná sa o prestavbu a nadstavbu jestvujúcej budovy na 3.NP Apartmánový dom s 12 bytovými jednotkami. Úžitková plocha objektu 1038,53m2. Plánovaných je 14 parkovacích miest. Pozemok riešeného územia je vo výmere 957m2 z toho plánovaná zastavaná plocha bude 393,8 m2. Orechová Potôň je veľmi dynamicky sa rozvíjajúca obec, nachádza sa tu Materská škola, Základná škola, Kultúrny dom, potraviny, reštaurácia, hostinec, hotel, penzión, ranč, obchodíky rôzneho sortimentu, futbalový štadión, súkromná zoo, vojenské múzeum, kostol, cintorín a taktiež obec je veľmi známa, že je tu profesionálny motoristický areál s pretekárskym okruhom európskeho formátu SLOVAKIA RING. Má skvelú dostupnosť do okresného mesta Dunajská Streda. VLAKOM za 7 min. na ŽS Dunajská Streda AUTOM cca 7 km za 10 min. do Dunajskej Stredy. AUTOBUSOM za 15min. na AS Dunajská Streda Od hlavného mesta Bratislava 41km: AUTOM výborné napojenie na rýchlostnú cestu R7 v Bratislave za 31min VLAKOM za 51min na Hlavnej stanici Bratislava AUTOBUSOM za 61 min na AS Bratislava Momentálne je projekt v štádiu územného konania t.j. čaká sa na jeho vydanie. Projekt apartmánového domu je veľmi zaujímavá investičná príležitosť nielen pre domácich, ale i zahraničných investorov. Sme priami majitelia nehnuteľnosti, poprosím len serióznych záujemcov, ŽIADNE REALITKY!!! Cena odkúpenia projektu 299.000€ bez DPH. DOHODA MOŽNÁ!!!
Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Pov. Bystrici- 336
AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom. Rodinný dom sa nachádza v meste Považská Bystrica, v tichej časti mesta len 5 minút od centra mesta. Dispozícia: Priestranná vstupná veranda, samostatná kuchyňa, obývačka, špajza, kúpeľňa s vaňou a toaletou, 2 izby. Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Inžinierske siete: elektrina, voda- prameň. Dom – obytná časť má úžitkovú plochu 120 m2. Rodinný dom zo 70tych rokov prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ideálny na dorobenie podľa vlastných predstáv a využitia krásneho pozemku o výmere 3.361 m2 na postavenie ďalších nehnuteľností. Pozemok je celý oplotený. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: Nová strecha, nové stierky, zateplené 2 izby zo severnej strany, nová elektrina, ističe, nové potery. Na pozemku sa nachádza tiež hospodárska budova, garáž o výmere cca 20m2 a úžitková záhrada. Strecha je sedlová, pokrytá novou 5 rokov starou keramickou škridlou, okná sú pôvodné drevené. Dom je sčasti podpivničený, kúrenie je na pevné palivo. Dá sa využiť aj pochôdzna povala ako odkladací priestor. Rodinný dom sa nachádza priamo v meste a prístup má po asfaltovej ceste. Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou čiastočnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia hospodárskej budovy a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dom je bez tiarch a voľný ihneď. Lokalita: Považská Bystrica sa nachádza v peknom prírodnom prostredí, obklopená troma pohoriami – Strážovskými vrchmi, Súľovskými vrchmi a Javorníkmi. V blízkosti RD sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Toto miesto ponúka mnohé vyžitie na cestnú a horskú cyklistiku, turistiku. Využiť môžete množstvo turistických atrakcii, ktoré Považská Bystrica a okolie ponúka. V neposlednom rade sa jedná o pokojné bývanie v kľudnej časti mesta. Cena nehnuteľnosti: 229.000,- EUR V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo alebo na mail krizanovicova@ Obytná plocha: 120m² Celková rozloha: 3361m² Rozloha pozemku: 3361m² Úžitková plocha: 120m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Balkón: nie Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: nie Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: drevené
Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Pov. Bystrici- 336
AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom. Rodinný dom sa nachádza v meste Považská Bystrica, v tichej časti mesta len 5 minút od centra mesta. Dispozícia: Priestranná vstupná veranda, samostatná kuchyňa, obývačka, špajza, kúpeľňa s vaňou a toaletou, 2 izby. Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Inžinierske siete: elektrina, voda- prameň. Dom – obytná časť má úžitkovú plochu 120 m2. Rodinný dom zo 70tych rokov prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ideálny na dorobenie podľa vlastných predstáv a využitia krásneho pozemku o výmere 3.361 m2 na postavenie ďalších nehnuteľností. Pozemok je celý oplotený. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: Nová strecha, nové stierky, zateplené 2 izby zo severnej strany, nová elektrina, ističe, nové potery. Na pozemku sa nachádza tiež hospodárska budova, garáž o výmere cca 20m2 a úžitková záhrada. Strecha je sedlová, pokrytá novou 5 rokov starou keramickou škridlou, okná sú pôvodné drevené. Dom je sčasti podpivničený, kúrenie je na pevné palivo. Dá sa využiť aj pochôdzna povala ako odkladací priestor. Rodinný dom sa nachádza priamo v meste a prístup má po asfaltovej ceste. Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou čiastočnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia hospodárskej budovy a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dom je bez tiarch a voľný ihneď. Lokalita: Považská Bystrica sa nachádza v peknom prírodnom prostredí, obklopená troma pohoriami – Strážovskými vrchmi, Súľovskými vrchmi a Javorníkmi. V blízkosti RD sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Toto miesto ponúka mnohé vyžitie na cestnú a horskú cyklistiku, turistiku. Využiť môžete množstvo turistických atrakcii, ktoré Považská Bystrica a okolie ponúka. V neposlednom rade sa jedná o pokojné bývanie v kľudnej časti mesta. Cena nehnuteľnosti: 229.000,- EUR V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo alebo na mail krizanovicova@ Zastavaná plocha: 140m² Obytná plocha: 120m² Celková rozloha: 3361m² Rozloha pozemku: 3361m² Úžitková plocha: 120m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Balkón: nie Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: nie Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: drevené
Apartmánový dom BREZOVINA v tichej časti obce Oravské Veselé
Apartmány stvorené pre oddych aj bývanie. Realitná kancelária OREA vám, exkluzívne ponúka nádherný projekt apartmánového domu Brezovina, ktorý je situovaný v tichej časti obce Oravské Veselé. V troch nadzemných podlažiach apartmánového domu sa nachádza 51 apartmánov, dokončených v štádiu štandard vo výmere 52 m2 – 134 m2 s možnosťou celoročného využitia. Apartmánový dom Brezovina je vynikajúca investícia pre širokú škálu klientov, preto využite unikátnu príležitosť vo vyhľadávanej lokalite oravskej prírody. V ponuke máme 2-izbové apartmány ale aj 3-izbové mezonety, ktorých vizualizácie sú dostupné na webe. Apartmány budú dodávané v štandarde, s kompletne dokončenými podlahami, vnútornou omietkou vymaľovanou na bielo, interiérovými dverami s obložkovými zárubňami, obkladmi, dlažbami a zariaďovacími predmetmi v kúpeľniach a WC. Súčasťou štandardu budú aj vchodové protipožiarne dvere a príprava na osadenie kuchynskej linky. Ku každému apartmánu bude prislúchať okrem veľkorysej terasy aj pivničná kobka a parkovacie miesto. K dispozícii bude aj možnosť odkúpenia garážového státia. K dispozícii bude aj požičovňa skialpového vybavenia či elektrobicyklov, reštaurácia, fitness a dokonca aj wellness priamo na prízemí budovy. Interiér opisujú slová ako jednoduchosť, elegancia a sofistikovanosť. Využiteľnosť priestoru, detské ihrisko či neďaleké garáže v prízemí sú súčasťou premysleného exteriéru. Už teraz pracujeme na zmene účelu stavby z apartmánov na byty, čo bude taktiež znamenať jednoduchšie vybavenie úveru. Okolitá príroda sa vyznačuje výraznými protikladmi. V zime je Orava drsná a chladná, čo otvára možnosti pre viaceré zimné športy. V lete naopak ponúka príjemné počasie s množstvom rôznych voľnočasových aktivít. Oravské Beskydy na hraniciach Slovenska a Poľska ponúkajú možnosti turistiky a oddychu ako v zime, tak i v lete.Známe a navštevované miesto počas horúcich letných dnívhodné pre realizáciu vodných športov, rybačky či oddychu pri vode. Oravská priehrada tiež ponúka možnosť navštíviť Slanický ostrov so zachovaným Kostolom Povýšenia sv. Kríža. V letnej sezóne je dostupný loďou premávajúcou z prístavu na Slanickej Osade. Prírodná voda nie je pre každého. Pre milovníkov bazénov sa neďaleko u susedov nachádza najväčší aquapark v Poľsku – Chocholowskie Termy. Blízke okolie je obklopené aj lyžiarskymi strediskami. Oravské Veselé má obecné lyžiarske stredisko neďaleko komplexu apartmánov. Ski Grúniky – Sihelné (8km) prevádzkuje večerné lyžovanie s prísľubom kvalitného osvetlenia. V prípade dobrých poveternostných podmienok stredisko v Krušetnici okrem lyžovania (18,5 km) otvára aj zimné klzisko na korčuľovanie. V najstudenšej doline v Oravskej Lesnej (26,4 km) garantuje Orava Snow prevádzku celého strediska aj v prípade nedostatku prírodného snehu. Kompletné info o projekte nájdete na webovej stránke
Objekt bytového domu - rekonštrukcia na byty
Ponúkame Vám na predaj objekt bytového domu, ktorý sa nachádza v Piešťanoch na ulici Dopravná - Vrbovská v zastavanom území mesta - v jeho intraviláne. V súčasnosti prebieha schvaľovanie doplnkov Územného plánu mesta Piešťany, podľa ktorého sú pôvodné plochy dopravnej infraštruktúry zmenené na plochy všeobecného bývania. Tieto sú prednostne určené pre bývanie v bytových domoch resp. obytných budovách s možnosťou umiestnenia občianskej vybavenosti a podnikateľských aktivít. Výškové zónovanie stavieb je stanovené na max. 4 nadzemné podlažia. Pôvodný 3-podlažný objekt slúžil pre administratívne účely. Po reprofilizácii objektu vznikne 3-podlažný chodbový bytový dom s 28 bytovými jednotkami v kategórii 1-2 izbových bytov. Bytový dom bude vybavený osobným výťahom a vlastnou kotolňou. Nevyhnutnou súčasťou sú doplnkové priestory pre bicykle, kočíky a pivničné kóje. Strecha bytového domu je navrhnutá v zmysle súčasných požiadaviek na ekológiu ako extenzívna zelená strecha. Obdobne voľné nezastavané nespevnené plochy budú určené na nové sadové úpravy. Dopravné napojenie a prístup na pozemok sú z existujúcich miestnych komunikácií -Vrbovskej cesty /prioritne/ a Dopravnej ulice. Pre potreby statickej dopravy sú navrhnuté nové spevnené plochy v predpolí objektu zo severozápadnej a juhovýchodnej strany v počte 31 stojísk. Objekt bude napojený novými prípojkami na inžinierske siete - vodu, kanalizáciu, plyn, NN rozvody a rozvody slaboprúdu. Zmenou využitia administratívneho objektu na bytový dom nedôjde k negatívnym zásahom do kvality životného prostredia v lokalite. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás pre bližšie informácie a obhliadku na tel. čísle alebo e-mail: gabrielabasova@
TOP CENA rekreačný areál s pozemkami 8807 m2 Inovec-Trenčín
Na predaj pôvodný rekreačný areál so stavebnými pozemkami na vrchu pohoria Považský Inovec!!! Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj pôvodný rekreačný areál s pozemkami s možnosťou výstavby na úplnom vrchu pohoria Považského Inovca (nad Trenčínom), katastrálne územie Trenčianske Jastrabie. Jedná sa o jediné pozemky, kde je možnosť výstavby, ostatné okolie je chránené územie. Areál má rozlohu 8 807 m2, z toho zastavané plochy (6 objektov) 1 412 m2, nezastavané plochy vedené na liste vlastníctva ako „dvor“ resp. zastavané plochy a nádvorie 7 395 m2. V súčasnosti je areál nefunkčný, k dispozícii je architektonický koncept návrhu nového rekreačného zariadenia formou rekonštrukcie a dostavby bývalých zariadení. Cieľom návrhu je = celosezónne relaxačné centrum s vnútorným bazénom, lyžiarskym svahom a bike-vlekom. Súčasťou areálu je funkčná vlastná trafostanica, vlastná ČOV a vlastný vodojem. K dispozícii je lyžiarsky vlek Poma 700 so zjazdovkou, pričom v rámci nového konceptu sa počíta s predĺžením vleku a zjazdovky na neďalekú turistickú chatu Inovec. Bližšie informácie k novému konceptu využitia tohto areálu sú k dispozícii na vyžiadanie u realitného špecialistu. Prístup k areálu motorovým vozidlom je po pôvodnej asfaltovej ceste z obce Trenčianske Jastrabie. Pre turistov je niekoľko možností prístupu turistických trás ako aj cyklotrás. Výhody:  kúpa za účelom zhodnotenia ako investičného pozemku (v okolí mimo areál nie je možnosť ďalšej výstavby, chránené územie),  dostupnosť na vrchol pohoria motorovým vozidlom,  nová trafostanica, vlastný vodojem a čov-ka,  len 18 km od Trenčína, v zimnom období o 6 stupňov nižšia teplota = možnosť zasnežovania,  len 20 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice. Cena je vrátane provízie, komplexných služieb realitnej kancelárie a poplatkov spojených s prevodom pozemku. V prípade ďalších informácií kontaktujte makléra Ing. Andrea Stránska, . Rozloha pozemku: 8807m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Kanalizácia: ČOV Terén: mierny svah Prístupová cesta: asfaltová cesta