bazár, predaj, inzercia, predám

Apple ipad mini

Kategória: Ostatné - biela

na predaj tablet Apple 2012 vo výbornom stave.baterka 75%.Predávam bez nabíjačky.poslem aj na dobierku alebo osobne.Tablet este urcite niekomu poslúži.viac info na email.
Apple ipad mini
Podobné inzeráty
Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch USB-C
Na predaj úplne nový Apple Watch Magnetic Fast Charger to USB-C Cable (1 m). Magnetický kábel pre nabíjanie Apple Watch s konektorom USB-C. - originálny kábel pre magnetické nabíjanie Vašich inteligentných hodiniek Apple Watch. Chceme, aby bolo nabíjanie vašich hodiniek Apple Watch úplne bezproblémové. A teraz, keď sa spáruje s Apple Watch Series 7, nabíja sa až o 33% rýchlejšie, takže 80% nabitie dosiahnete približne za 45 minút. Jednoducho držte konektor v blízkosti zadnej časti hodiniek, kde magnety spôsobia zapadnutie na svoje miesto automaticky. Je to úplne zapečatený systém bez odhalených kontaktov. A tiež veľmi zhovievavé, pretože nevyžaduje žiadne presné zarovnanie. *Rýchle nabíjanie je kompatibilné iba s Apple Watch Series 7.
Domáca pekáreň Eta Dellica Mini
Domáca pekáreň Eta Dellica Mini 814990001 čiernej farby. 100%stav, nevhodný darček, ešte v záruke. Bližšie info na:
Logitech Folio Touch
Predám veľmi málo použivaný logitech folio touch pre ipad air 10.9” 4/5 generácie. Obal je ako nový. Predávam to lebo to vôbec nevyužívam.
Ipad
Predám alebo vymením -za autoradio android na octavia 2 - malo používaný od starej mamy Je bez ID ITUNES, stačí siho prihlásiť a funguje na 100% Nabíjačka, obal, ochranná folia. - cena 100€ -alebo android radio na octaviu 2 Ale! plne funkčné, preferujem osobný odber alebo výmenu.
Kuchyňa/mini kuchyňa Whirlpool
Predám mini kuchyňu značky Whirlpool - elektrická dvojplatnička+chladnička+nerezový drez s batériou. Rozmer zostavy : 100x60x90 (š/hl/v) Všetko funkčné, len príležitostne používané.