bazár, predaj, inzercia, predám

Apple iwatch SE

Kategória: Hodinky

Predám vo výbornom stave,ako nové. K tomu originál dva silikónové čierne náramky (kratší a dlhší) a jeden viď foto. Používané s ochranným púzdrom imitácie apple iwatch ultra viď foto. Originál krabica,dokumentácia a nabíjačka.

Rozumnej dohode pri serióznom jednaní sa nebránim.
Apple iwatch SE
Podobné inzeráty
Nové inteligentné smart hodinky DZ09 ako Mobil na SIM kartu
Nové Smart inteligentné , chytré pánske , dámske hodinky DZ09 ako Mobil na Mikro SIM kartu, čiernostrieborné, dobierka v cene - nové - Rozmer displeja s puzdrom : 50 mm x 40 mm - dotykový displej 240*240 pixel - foťák 1,3 MPix - sú ako plne funkčný mobil na SIM kartu - má slot na Mikro SIM kartu a na mikro SD kartu - môžu byť aj spárováne s vašim mobilom cez bluetooth na vzdialenosť 7 až 10 metrov - viaceré alternatívy zobrazenia ciferníku hodiniek alebo digitálne - cez hodinky môžete počúvať MP3,MP4, WAW ,Nahrávať zvuk aj video , volať , prijímať hovory , fotiť ,čítať sms, pozerať si obrázky, hovory ,robiť poznámky atď - majú stopky , adresát , budík - kalendár a iné - s návodom a usb káblom - krásny dizajn ako napr. Apple, Iphone, Iwatch - s krabičkou Cena: 12 EUR dobierka v tom a za 2 dní sú u vás Inzerát platí do zmazania
Apple Watch originalne ramienka
Predám nevyužité, originálne Apple ramienka na Apple Watch 42/44mm. Veľkosť m/l.
Predám klon Apple Watch Ultra
Predám tento plné funkčný klon Apple Watch Ultra, čierna farba , 2.19" veľká obrazovka, rozhranie podobne pravým Apple Watch, možnosť až 8 menu (podľa originál AW) možnosť výmeny cifernikov, čítanie správ z mesengeri, Facebooku a whats app atd Funkcie: stopky, kalendár , kalkulačka, prepínanie hudby, počasie, meranie tepu , krvného tlaku , hlasovy asistent Siri, výber športových aktivít , hľadanie telefónu, vytáčanie tel. Čísiel. Ideálne osobny odber Stupava
Apple Watch Series 8 GPS + Cellular 41mm Graphite Stainless
Predam Apple hodinky Original Watch Series 8 GPS + Cellular 41mm Graphite Stainless Steel Case with Midnight Sport Band, zakupene v mzone-Zilina aupark, hodinky maju Zaruku s originalnym balenim , Keramicke zadne sklicko , puzdro ocel a Safirove (neposkriabatelne) predne sklicko ( netreba lepit foliu), hodinky su nenosene predavaju sa z dovodu nevyuzitia plus k hodinkam je aj original kaucukovy remienok Apple Nike Watch Band, Spekulanti nepiste …. Viac info v emailu alebo v sprave ….
Ultra 8 Smartwatch
Úplne nové,nepoužité,vybalené len kvôli foteniu.Posielam aj dobierkou.Český,Maďarský jazyk hodiniek+appka je v Slovenčine. Sofistikované špičkové verné kópie smarthodiniek apple ultra 8 s dotykovým displejom a funkciou Always on,ako u série 8.Senzorové biometricke merania,zobrazuje správy,hovory a dokonca Vám umožňuje telefonovať a počúvať hudbu cez bluetooth priamo cez hodinky.Samozrejme je možné vybrať z 200 ciferníkov+možnosť vlastného.Možnosť uloženia až 500 kontaktov tel.čísel-synchronizácia. Funkcie fitness,šport a zdravie Meranie srdcového tepu,telesnej teploty,kyslíka v krvi,meranie cukru v krvi, krokomer,prejdená vzdialenosť, spálené kalórie, športové režimy,meranie spánku. Ďalšie zdravotné funkcie pripomenutie pohybu,pitný režim,sledovanie kvality spánku,sedenie. Funkcie oznámení Upozornenie na prichádzajúci hovor,upozornenia aplikácií a SMS, zobrazenie prijatých správ,socialne siete, odmietnutie hovoru.Volanie priamo cez hodinky a vytáčanie kontaktov cez hodinky. Ďalšie funkcie Budík, čas, zobrazenie dátumu, diaľkové ovládanie fotoaparátu,videoplayer,hudba,volanie cez Bluetooth, prehrávanie hudby cez Bluetooth. Kompatibilita s Android v.4+ a iOS-apple. Display: IPS LCD/2,5D gorrila glass.Always on screen. Veľkosť: 2.0" 420x485px Material:Zliatina zinku Barometer,G senzor,Bluetoth 5.1,Gps app tracking. Vodotesnost:ip68. Integrované hry. Bezdrôtové rýchlonabijanie.NFC,online platby,hlasový asistent. Bateria 280mAh.Výdrž do 5 dní. Možnosť výmeny remienkov podobných apple watch series 8. Tel.č.:
predám Apple watch ultra
predám Apple watch ultra v perfektnom stave. hodinky sa predávajú s originál remienkom, v prípade záujmu viem pridať aj originál Apple metal loop bracelet( +249e). kupované v istores Bb , doklad o kupe, komplet balenie, žiadne škrabance …. Dôvod predaja - používam garmin Cena pevná.