bazár, predaj, inzercia, predám

Apple pencil 2 generácia - nepoužívaná

Kategória: Tablety, E-čítačky

Predám Apple pencil 2. gen
Plne funkčná
Nepoužívaná
V medzinárodnej záruke do 27.5.2024
Apple pencil 2 generácia - nepoužívaná
Podobné inzeráty
Apple Keyboard + Apple Pencil
Predám Apple Magic Keyboard slovak, spolu s Apple Pencil ( 2. generácia )..kompatibilne na tablet iPad Air ( 4.,5. generácia ) a iPad Pro 11 “ ( 1. - 4. generácia ). Klávesnica a pero sú v TOP stave. Kúpa iba jedného produktu nie je možná. Osobný odber Poprad.. mimo Popradu, vopred na ucet (plus postovne). Prosim pisat na meil.
Apple kozeny obal na 10.5” iPad Pro
Original Apple kozeny obal na 10.5” iPad Pro vo velmi zachovalom stave. Velmi elegantne opracovanie s Apple logom na zadnej strane a s moznostou zastrcil Apple Pencil (Pencil nie je sucastou predaja). Aktualna cena tohoto obalu je napriklad v Rakuskom Apple Store 169.- EUR Mozem poslat aj na dobierku.
IPad Pro 12.9 128 GB s podporou 5G
Predám iPad 12,9 palcový s podporou mobilných sieti, 5. Generácia strieborný + originálna klávesnica Apple Keyboard cierna + pero Apple Pencil. Len osobný odber v BA + ZIADNA VYMENA! Moznost dokupit + Apple Pencil (80 eur).
Apple pencil 2. generácia
Predám Apple pencil 2. generácie (2nd generation) ešte 21 mesiacov v záruke, kupované v Nay Elektre čiže pridám aj doklad o kúpe.
iPad Pro 10.5 Wifi Cellular 512GB Gold + príslušenstvo
Pri rýchlom a serióznom jednaní zľava. V rámci BA a okolia doveziem. Predám iPad Pro 10.5 Wifi Cellular 512GB Gold, MPMG2FD/A.Vynikajúci stav,kompletné balenie,originálne príslušenstvo (ihla,adaptér, kábel,príručka).Slúžil ako jeden z viacerých kusov príležitostná náhrada pri spracovávaní videa a hudby,skúšania hier a aplikácií,avšak veľmi málo používaný,výborný stav batérie,nabíjacie cykly si môžete preveriť pred/pri/po kúpe cez CoconutBattery. Nikdy žiadny jailbreak! Nainštalovaný najnovší iPadOS.Odhlásený z iCloud,softwarovo premazaný,v továrenskom nastavení pripravený pre nového majiteľa. Displej 120Hz 264ppi 600nit HDR ProMotion TrueTone ! rovnako ako má najnovšia generácia. 512 GB ! ak začnete používať iPad kreatívne (alebo ako PC,prehrávač,konzolu na hranie,bez problémov funguje aj xbox controller a iné ovládače a zariadenia),nie je 256 GB dosť a pripájanie flash diskov zbytočne znižuje komfort, zaberá čas a prenos dát sa môže prerušiť. Oproti wifi verzii má možnosť SIM karty a telefonovania/internetu cez mobil. operátora, ale hlavne GPS a Glonass! takže možné použivať aj ako navigáciu a nájdenie pri strate/odcudzení + triedenie fotiek/videí/používania appiek podľa lokality.Keďže má IMEI číslo, je možné ho vypátrať (či už hneď alebo neskôr). Proc. A10X s koproces. M10, nahr./prehráv. v 4K.I keď procesor hardwarovo má byť pomalší oproti novším generáciám, pri spracovávaní 4K videí, hraní najnovších hier (aj so zrkadlením/napojením na TV),používaní appiek, nevidím žiadny rozdiel oproti najnovšiemu iPad Pro 11 M2,ktorý taktiež vlastním,rozdiel(skôr nerozdiel) môžem predviesť. Posledná generácia s 3,5mm jack audio vstupom/výstupom. Oproti novším generáciám je tu možné pripojiť viac audio vstupných aj výstupných zariadení (3,5mm jack + lightning + bluetooth) Zdarma príslušenstvo v hodnote cca 300 EUR: Kožený celotelový obal/ochranné multifunkčné puzdro čierne Apple Leather Smart Cover, odnímateľné, polohovateľné, s funkciou uzamykania/odomykania obrazovky, MPUD2ZM/A Ochranná fólia ZAGG invisibleshield clear protect, evidentne neviditeľná/ultratenká/nerozoznateľná od skleneného povrchu,keďže som celý čas v tom,že žiadna ochrana displeja na tomto iPade nebola Apple Pencil 1.gen.,kúpený koncom 2020 a praktický nepoužívaný,ale nenahraditeľný, MK0C2ZM/A + 3 kožené púzdra Lightning to USB 3 Camera Adapter, MK0W2ZM/A (na pripojenie akýchkoľvek flash/hdd, tlačiarní a iných zariadení, vrátane hudobných nástrojov, napr. el. klavír) s možnosťou súbežného napájania pripojeného iPadu a externého zariadenia Lightning to 3,5 mm Headphone Jack Adapter (in/out, funkčný aj pre klopový mikrofón), MMX62ZM/A Rozbočovač lightning (ďalšia možnosť pripojenia a súčasného nabíjania) Klávesnica bezdrôtová BK3001, nepoužívaná, vybraná na základe skúseností
Apple Pencil (1. generácie)
Nová swapnutá(vymenená) Apple Pencil 1. Generácie. 1 rok medzinárodnej záruky Apple. V balení je náhradný hrot + lightning adaptér na nabíjanie. NEPOSIELAM IBA OSOBNE BA