bazár, predaj, inzercia, predám

Aprilia Tuono V4 elektrická motorka

Kategória: Bicykle

opravujem pôvodnú cenu: 184,- teraz sa dá kúpiť za 182,-
Moja cena nie je pri rýchlom jednaní pevná, ešte sa dá dohodnúť.
V prípade dohody môžem priniesť osobne po takmer celej SR, cestujem pracovne.

Predávam túto detskú elektrickú motorku výrobca s licenciou Aprilia. Kupovaná 14.4.2022 teda do apríla 24 ešte v záruke. Fajtúru mám. Tento rok na jar som vymenil pôvodnú batériu za novú s väčšou kapacitou (pôvodná 7Ah, nová 9Ah) ako bola pôvodná, teda sa navýšil aj dojazd, na pôvodnej baterke bol dojazd cca 1. hodinu. Pôvodnú baterku stále niekde mám a pribalím. Patrí medzi tie lepšie, kvalitnejšie detské motorky na trhu.
Má nozný spúšťač chodu, pohyb dopredu a dozadu, a prepínač dvoch týchlostí, kde tá väčšia rýchlosť je cca 5-6km/hod, čo je klasická chôdza človeka, a tak popri dieťaťu v pohode stíhate ísť pešo. Kolesá sú penové a sedadlo je polstrované a potiahnuté ekokožou. Zapína sa na kľúč na ovládačom panely, kde je aj USB vstup na prehrávanie pesničiek. Svetlomety LED v prejdú a v zadu. Pomocné kolieska zabezpečujú stabilitu.
Technické údaje:
motor: 2x35w
Eva kolesá 29x9cm
hmotnosť 11kg
max zaťaženie do 30kg.
MP3, SD, AUX, USB pre hudbu

Motorka má dva roky, a je bez poškodení, všetko funguje na 100%. Dooradicky používaná, a ked môj chlapec na nej jazdí, všetky deti (a aj rodičia) sa za ním obzerajú. Proste frajerina :-)
Aprilia Tuono V4 elektrická motorka
Podobné inzeráty
Elektrická motorka BMW S1000 RR
Elektrická motorka, model BMW S1000 RR, farba modrá, kupovaná: máj 2020. Používaná minimálne, ako nová. Plne funkčná. Nepoškodená. Bližšie info o motorke (výkon, batéria,…) vo fotkách. K motorke sú aj pomocné kolieska a ŠPZ s menom Šimonko (ak by sa meno niekomu hodilo). Len vážny záujem. Osobný odber - Margecany.
Megacar detská elektrická motorka malá MM1 18 W, 1x 6V, 4.5A
Krásna detská elektrická motorka, ktorá poteší každého malého pretekára a pretekárku. hraje piesne a svieti VŠEOBECNÉ ÚDAJE Farba biela TECHNICKÉ ÚDAJE Motor 18 W Batéria 6V, 4.5Ah Jazda režim dopredu, dozadu Kolesá plastové kolesá s gumenným pásikom Rozmery vozidla 82x36x53 cm Rýchlosť 3 km/h Vlastná hmotnosť 6 kg Max. zaťaženie 25kg Doba nabíjania 8-10 hodín Čas jazdy 1,5 až 2 hodiny ZARIADENIE Gumenné protišmykové rúčky ĎALŠIE INFORMÁCIE Navrhovaný vek 2-4 rokov dôvod predaja nevyužívaná.
Elektrická motorka BMW
Predám elektrickú decku elektrickú motorku. Motorka je plne funkčná,vydava zvyky štartovania a trúbenia, svieti , pripojené ma aj pomocné kolieska, zapína sa štartovacím tlačidlom si zvukom, následne otočením rukovede ako u motorky, čoje veľmi výhodné ovládanie aj pre menšie deti.. Je vhodná na prechádzky na cestu ako aj na zábavu na dvor. Pôvodná cena bola 210 €. Osobný odber Žilina alebo Svrčinovec.
Detská motorka
Predám detskú motorka ako nová málo používaná.
Hračky
Dobrý deň predám tieto decké hračky 1 žltá motorka 1 ružová motorka jedna trojkolka a jedna kolobežka dôvod predaja nepoužíva sa to nejaké dieťa sa stým zahrá cena dohodou
Eletkrická motorka
Predám detskú elektrickú motorku s pomocnými kolieskami a tlmičmi pre pohodlnú jazdu. Motorka má dva režimy jazdi rýchly/pomalý, batéria drží kapacitu, málo používaná.