bazár, predaj, inzercia, predám

arcteryx gore-tex

Kategória: Športové oblečenie

ARCTERYX Gore-tex
Ponúkam Vám na predaj bundu No.1 značky: ARCTERYX. Je to Gore-tex bunda, 3 layer, vodeodolná konštrukcia, bočné vetranie, všetky zipsy zvárané.
Bez poškodenia. Samozrejme so známkami nosenia, dolné vzťahovanie rukáv odstránené, viď na fotke.
Veľkosť: S. Na výšku okolo 170 cm a 75 kg.
Jedinečnou črtou bundy je jej vysoká odolnosť proti poškodeniu. Vďaka použitiu membrány GORE-TEX® Pro Most Rugged sa trojvrstvový laminát vyznačuje vysokou odolnosťou voči všetkým druhom oderu a roztrhnutiu. Oblasti najviac vystavené poškodeniu boli dodatočne vystužené tkaninou s vyššou hustotou väzby.
Membrána GORE-TEX® Pro zároveň poskytuje absolútnu ochranu aj pred ozaj silnými druhmi dažďa, snehu a nárazového vetra. Vďaka svojej mikroporéznej štruktúre účinne odvádza vlhkosť, ktorá vzniká na povrchu pokožky počas aktivity.
Veľkú univerzálnosť bundy zdôrazňujú nepremokavé zipsy, kapucňa do ktorej sa zmestí prilba, a špeciálna konštrukcia s rozopnuteľnými prieduchmi pod pazuchou. Celok dopĺňa systém RECCO, ktorý v prípade núdze pomôže záchranárom nájsť Vás pod lavínou.
Bunda s certifikátom bluesign®, ktorý je zárukou toho, že bola vyrobená trvalo udržateľným spôsobom bez ohrozenia pre životné prostredie.
Farba: čierna.
Kapucňa je na zips.
POZOR: k bunde je aj Polartec mikina čiernej farby. Veľkosť S/P. Rýchloschnúci materiál, bez kapucne.
Predávam iba spolu, je to jeden celok a tým pádom možno využiť zostavu celý rok!
Pôvodná cena: vysoká, cez 300 eur.
cena: 130 euro za komplet.
Posielam, alebo osobný odber, Komárno a okolie. Norbert, . Radšej sms. ďakujem za pochopenie.
arcteryx gore-tex
Podobné inzeráty
Dámske nohavice Adidas Terrex Techrock Gore-Tex Pro Dámske n
Predám tieto parádne dámske v dvoch veľkostiach S a M. NEPREMOKAVÉ NOHAVICE Z MATERIÁLU GORE-TEX PRO NA AKÉKOĽVEK HORSKÉ DOBRODRUŽSTVO. Keď si to dobrodružstvo vyžaduje, tieto dámske nohavice adidas Terrex Techrock GORE-TEX Pro ti zabezpečia overenú odolnosť, nepremokavosť a priedušnosť potrebnú na zdolávanie najdrsnejších alpinistických podmienok v každom ročnom období. Sú vyrobené z ľahkého trojvrstvového laminovaného materiálu, ktorý patrí medzi najodolnejšie a nepremokavé od GORE. Hravo si poradí s dažďom, snehom aj vetrom a zároveň odvádza vlhkosť, vďaka čomu ťa drží v suchu. Vďaka nízkoprofilovému pásu s klinom v rozkroku nebráni v pohybe, ani keď máš ruksak na chrbte. Zipsy v dolnej časti ti umožnia prispôsobiť si nohavice podľa potreby, aby pasovali aj k turistickým topánkam či lyžiarkam, zatiaľ čo trojštvrťové bočné zipsy uľahčujú prezliekanie a prispôsobovanie sa podmienkam. Nechýbajú im ani integrované zachytávače snehu so spevnenými manžetami, ktoré zvládnu aj tie najnáročnejšie požiadavky vysokohorskej turistiky a lyžovania. Už ti nič nebráni vyšliapať až na vrchol kopca.
Arcteryx mikina
Ponúkam Vám športovú mikinu No.1 značky: ARCTERYX Iridine zip neck LS, veľkosť: S. Vlastnosti: Odolná, rýchloschnúca tkanina strednej hmotnosti vyrobená zo 100% polyesteru. Golier podšitý mäkkou tkaninou Helius znižuje odieranie. Stredne vysoký golier a 1/4 zips na krku s poloautomatickým jazdcom zipsu pomáhajú pri regulácii teploty. Vystužené podpazušie poskytujú pohodlie bez zdvíhania Minimalizované švy zvyšujú odolnosť a znižujú odieranie. Látka má povrchovú úpravu proti zápachu. Ochrana pred slnkom (UPF 50+). Dlhé rukávy, Neodierajúci štítok... veľkosť: S/P. +/-170 cm, +/-75kg. Krásna červená farba - Magma s logom Arcteryxu. Link: Pôvodná cena okolo 100 eur, teraz 45 s poštovným, alebo pri osobnom prevzatí možná dohoda. Komárno a okolie. S priateľským pozdravom: Norbert. tel.: , radšej sms. Ďakujem.
Spyder Dare GTX Citron NOVÉ
Predám uplne nové nohavice, ktoré sú vybavené technológiou Gore-tex® a ekologickou izoláciou Primalof® silver. Vodotesné stehenné ventilačné zipsy, odnímateľné traky a článkovitá konštrukcia kolena vás udržia v suchu a pohodlí za akýchkoľvek okolností. Strečový polyesterový 2L materiál s technológiou Gore-tex® a s ošetrením DWR bez PFCEC Textúrovaný nylon s laminátom Gore-tex® a DWR Primaloft® silver ekologická izolácia (40 g) Odnímateľné, nastaviteľné traky Vrecká na zips Nastaviteľná konštrukcia pásu s pútkami na opasok Podlepené švy Systém vetrania stehien s vodotesnými zipsami YKK® Aquaguard® Článkovitá konštrukcia kolena Vystužená manžeta okolo spodného lemu Vnútorné manžety s elastickým úchopom. Pôvodná cena 299€ Velkosť XL
Cyklobunda GORE TEX Paclite
Predám bundu GORE TEX PACLITE, veľkosť XL, nová, nenosená. Vode a vetru odolná, ľahká, dve vrecká na zips. Mám 183/80 kg, je mi trochu voľná, rukávy majú ešte rezervu, chcelo by to o pár cm vyššiu postavu. L-ko mi sadlo lepšie. Kontakt prosím na mail. Detaily:
Tielko ARCTERYX
Predám dámske tielko ARCTERYX veľ. L v super stave
Nove Gore C3 Windstopper+ dlhe nohavice [M]
Predam nove cyklo nohavice Gore Iba vyskusane - nesadla velkost M Info Osobny odber Piestany alebo poslem na dobierku Kontakt iba e-mail