bazár, predaj, inzercia, predám

Aristokrat v službách štátu

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám zachovalú knihu Aristokrat v službách štátu (gróf Emanuel Péchy).

Cena 7 eur + poštovné.

Posielam po platbe vopred na účet.
Aristokrat v službách štátu
Podobné inzeráty
Predám knihu, skriptá: Manažment v sociálnych službách
Predám knihu, skriptá: E.Dudinská, P.Budaj, Š.Vitko - Manažment v sociálnych službách, kompletná, ako nová. Cena: 8,- Eur. V prípade záujmu pošlem aj na dobierku, poštovné podľa hmotnosti.
Vojenskí lekári v službách Aesculapa--2014--Július Kmec a Et
Vojenskí lekári v službách Aesculapa--2014--Július Kmec a Etela Kostková--počet strán 186--pevná väzba-väčší formát--kniha je ako nová raz čítaná a na prevej streane je venovanie autora--POPIS:Obaja autori majú k vojenskej medicíne blízko. J. Kmec vykonával ako lekár v priebehu 40-ročnej služby v ozbrojených silách takmer všetky funkcie a pôsobil aj ako expert v zahraničí. E. Kostková je dlhoročnou pracovníčkou oddelenia informatiky Vojenskej nemocnice Košice...„Kniha načiera do historických prameňov a kroník, opiera sa o osobné údaje a predovšetkým o bohatú medicínsku prax a dôverné poznanie problematiky zdravotnej služby na rôznych stupňoch,“ naznačil generálny riaditeľ Leteckej vojenskej nemocnice Košice Ľubomír Hudák...V knihe nájde čitateľ napríklad kapitoly pojednávajúce o vzniku Vojenskej nemocnice v Košiciach, o jej činnosti v jednotlivých historických obdobiach, o zriadení Leteckej vojenskej nemocnice, no vyzdvihnutí sú i jednotliví doktori a spomenuté misie či významné udalosti a akcie, na ktorých mala Vojenská nemocnica v Košiciach svoje zastúpenie. Oživením sú i spomienky na zážitky vojenských lekárov v službe v armáde...CENA:18,80€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
Dějiny Spojených státu amerických
Predám knihu Dějiny spojených státu amerických. Kniha bola 1x čítaná.
Zaujmavý dobový časopis z obdobia Slovenskeho štátu-TECHNIK,
Zaujmavý dobový časopis z obdobia Slovenskeho štátu-TECHNIK,ročník II-8 čísiel
Slovensko a Trianon 1918 - 1920
Ponúkam na predaj zaujímavú knihu Boj o Slovensko a Trianon 1918 - 1920 od Mariána Hronského. Zámerom publikácie je osvetliť jedno z kľúčových období našich najnovších národných dejín, v ktorom narastal a vyvrcholil národnooslobodzovací zápas Slovákov a Čechov za prvej svetovej vojny. Slovensko sa vymanilo zo sféry bývalého Uhorska a začlenilo sa do samostatného česko-slovenského štátu. O jeho územie sa odohral diplomatický i vojenský boj a v dramatickom, ale zdĺhavom procese sa utvárali jeho hranice pod rozhodcovstvom Parížskej mierovej konferencie. Aj Slovensko vstúpilo do víru stredoeurópskeho politického diania. Autor priblížil udalosti i vzťahy v širších medzinárodných väzbách, najmä v súvislosti s mocensko-politickou situáciou panujúcou v strednej Európe. Sústredil sa na udalosti rokov 1918 –1920, ktoré vyvrcholili podpísaním Trianonskej mierovej zmluvy. Poukázal na to, že Trianon bol logickým zavŕšením cieľavedomej odnárodňovacej politiky maďarských vlád v čase dualizmu, ktorá viedla nielen k národnooslobodzovaciemu hnutiu ujarmených národov a národností mnohonárodnostného, polofeudálneho a nedemokratického štátu, ale aj k rozpadu Uhorska. 327 strán, množstvo dobových fotografií, pekný stav. Cena za knihu je 25 eur. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Číslo je vymyslené, kontaktujte ma prosím cez email. Osobný odber možný v Košiciach a Bratislave.
Dejiny štátu a práva v Česko-Slovensku do roku 1918
Predám publikáciu Dejiny štátu a práva do roku 1918. Kniha je vhodná na prípravu na prímacie konanie na Pravo, Politológiu, Medzinárodné vzťahy a vlastne všetky humanitné vysoké školy a univerzity. Kniha je vo výbornom stave. Cena: 10EUR Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.