bazár, predaj, inzercia, predám

Aróma-tyčinka s vôňou višní a mäty

Kategória: Zdravie a krása

Cena:4,50€
Máte upchatý nos a ťažko sa vám dýcha? Vyskúšajte aromaterapiu vo forme Aroma-tyčinky s vôňou višní a mäty a vychutnajte si každý nádych.
Zmes prírodných aromatických olejov vytvorená podľa východných receptov: 
napomáha normalizovať dýchanie nosom
je vhodnou pomocou a prevenciou pri vírusových infekciách
zlepšuje celkovú náladu
má antiseptické účinky
hydratuje sliznicu, zamedzuje množeniu baktérií
Osviežujúca energická aróma:
pomôže navrátiť schopnosť sústredenia
má uvoľňujúce účinky (napríklad pri kinetóze)
"všetko uvedie do poriadku" pri nadmernej fyzickej a psychickej únave
Aróma-tyčinka s vôňou višní a mäty je jednoduchým, kompaktným a predovšetkým účinným pomocníkom vytvoreným podľa východných receptúr.

Aróma-tyčinka s vôňou višní a mäty
Podobné inzeráty
Just Letný sprchový gél
Osviežujúci sprchový gél obsahuje grapefruitovú mätu, mandarínkovú mätu a marockú mätu, ktoré zaručujú dobrú náladu – organicky pestované v Appenzell, jemne čistí, vyživuje a upokojuje pokožku dodáva novú energiu a veselosť letná kyslo-ovocná vôňa. Osviežujúca vôňa tejto limitovanej letnej edície vám dáva pocit chladivej sviežosti a veselosti. Vyskúšajte, ako sa silné organické bylinky z Appenzellu rozvinú na vašej pokožke počas sprchy a po nanesení mlieka. Výživné výťažky z grapefruitovej mäty, mandarínky a marockej mäty rozmaznávajú vašu pokožku a aktivujú vaše zmysly. Sprchový gél má vďaka mentolu obsiahnutému v troch druhoch mäty aj mierne chladivý účinok. Prírodné esenciálne oleje z mäty piepornej, grapefruitu, mandarínky a pomaranča sa spájajú a vytvárajú povzbudzujúci, harmonický sprchový kokteil s bylinnými, ovocnými vôňami. Jemné umývacie látky a jemné hydratačné aktívne zložky čistia pokožku obzvlášť šetrne a chránia ju pred vysušením. Prirodzená rovnováha vlhkosti pokožky je zachovaná.Po sprchovaní sa o svoju pokožku postarajte, aby bola jemná a vláčna s jemne chladivým letným ľahkým telovým mliekom. Povzbudzujúce vône mäty a svieže ovocné arómy esenciálnych olejov z grapefruitu, mandarínky a pomaranča aktivujú všetky vaše zmysly a doprajú vám čisté letné potešenie. Hydratačné aloe vera a hydratačný jojobový olej uvoľňujú, upokojujú a starajú sa o pokožku. Vychutnajte si pocit čistej, sviežej a hebkej pokožky so súpravou!
Aroma difuzer + aroma vonne oleje
Aroma difuzer s imitaciou horiaceho ohna - 42 EUR Exkluzivny set aroma vonnych olejov - 30 EUR -------------------------------------- DARČEK ku každému difuzéru v podobe 5ml fľaštičky esenciálneho oleja :) Náš difuzér funguje na ultrazvukovom princípe, ktorý je najšetrnejším a najúčinnejším spôsobom distribúcie vône do priestoru - je malý, elegantný a simuluje horiaci plameň. Vďaka tomu difuzér pôsobí extrémne upokojujúco a dokáže Vás preniesť do úplne nového a doteraz nepoznaného sveta relaxácie. Náš difuzér nedymí, náš difuzér horí! :) Pomocou ultrazvukovej technológie dokáže optimálne rozptyľovať vône z esenciálnych olejov vo forme mimoriadne jemnej hmly, ktorá veľmi dôverne pripomína horiaci plameň, vďaka čomu navodzuje dokonalú atmosféru pri akejkoľvek príležitosti a v akomkoľvek priestore. Pri plnej nádobe bude osviežovať miestnosť príjemnou vôňou niekoľko hodín a vďaka mimoriadne tichej prevádzke pôsobí difuzér ticho a diskrétne. Špecifikácie: Materiál: plast Objem: 180ml Napájanie: 5V/2A Výkon: 4.5W Objem atomizácie: 15-25ml/h Svetelný efekt: 2 stupne intenzity osvetlenia Funkcia automatického vypnutia pri nízkej hladine vody Súčasťou balenia je napájaci adaptér do steny, napájaci USB kábel a darček v podobe flaštičky esenciálneho oleja. -------------------------------------- Sada esenciálnych olejov – súprava 20 kusov prírodných esenciálnych olejov mix, každá fľaštička má objem 5ml. Súčasťou balenia sú aj dva kusy kvapkadiel. V rámci aromaterapie sa využívajú prírodné esenciálne oleje, ktoré nám vedia navodiť pocit pohody a môžu mať pozitívny vplyv na naše telo aj myseľ. Pomôžu nám uvoľniť sa, či navodiť si duševnú a telesnú pohodu. Zároveň vedia pomôcť aj pri liečení psychických a fyzických ťažkostí. Éterické oleje (alebo aj esenciálne oleje) môžete využívať rôznymi spôsobmi - tým najlepším je uvoľniť ich do vzduchu pomocou vonných difuzérov. Éterické oleje Slúžia na zlepšenie nálady, navodenie duševnej a telesnej pohody, alebo návrat k samému sebe uprostred každodenného zhonu - nesú v sebe silu prírody a dokážu pôsobiť blahodarne v rôznych situáciách. Na každú príležitosť a náladu existuje éterický olej, prípadne kombinácia rôznych olejov, ktoré Vám padnú vhod. Ich vlastnosti môžete využívať cielene, ale aj na celkom obyčajné a bežné využitie, ako je napríklad upokojenie, vytvorenie príjemnej atmosféry, či jednoducho osvieženie vzduchu a spríjemnenie nálady. Príjemné vône pre útulný domov a zrelaxované telo Aromaterapia vo forme osviežovačov vzduchu, resp. difuzérov predstavuje najjednoduchšiu a zároveň najobľúbenejšiu formu využitia éterických olejov. Výpary z aromatických olejov jemne prevoňajú vzduch v miestnosti a pomáhajú vytvoriť u Vás doma či v práci príjemnú atmosféru a zároveň pôsobia blahodárne na Vaše telo, dušu a myseľ. Na aktiváciu účinkov vonných olejov spravidla postačí tri až desať kvapi
SOEHNLE VALENCIA Aróma osviežovač vzduchu, nový
Dobrý den, prodám nový aróma osviežovač vzduchu 100 ml SOEHNLE 68025, pouze rozbalený. Popis: Dizajnový aróma rozprašovač VALENCIA prevonia celý byt vašou obľúbenou vôňou. Najmodernejšie technológie použitím ultrazvukových vĺn a LED osvetlenia napomáha k navodeniu príjemnej magickej atmosféry. K docieleniu konštantne aromatického relaxačného prostredia stačí len pár kvapiek parfumovaného oleja SOEHNLE nakvapkaných do nádržky s vodou. dĺžka trvania procesu: 3,5 - 4h (potom sa prístroj sám vypne) tiež ak dôjde k spotrebovaní vody, prístroj sa sám vypne objem nádržky: 100 ml napájanie z el. zásuvky: 220 V rozmer: Ø 10,7 x 21,2 cm farba prístroja: BIELA farba LED osvetlenia: SVETLO MODRÁ CE/GS certifikácia Možnost zaslání přes Zásilkovnu při platbě předem nebo předání v Bardějově.
Esenciálny olej z mäty 10 ml
Cena:4,50€ Sladká, zelená, ultra svieža aróma mäty piepornej je chladivá, mätová a osviežujúca. Je známa svojou povznášajúcou arómou a po stáročia sa využíva v aromaterapeutických procedúrach. Uvoľní sviežu, mätovú vôňu, ktorá je povzbudzujúca a pomáha omladiť myseľ a telo. Jeho obsah mentolu má revitalizačný účinok na pokožku a ponúka upokojujúci pocit pre unavené svaly. Prečo ho budete milovať: • Vytvára osviežujúcu atmosféru. • Pridajte niekoľko kvapiek na zmiernenie nepohodlia. Ako ho používať: Vychutnajte si ho ako samostatnú silnú vôňu alebo ho zmiešajte s inými esenciálnymi olejmi z kolekcie Dr. C. Tuna, a vytvorte tak jedinečný, zmyslový zážitok. Difúzia: Pridajte tri až štyri kvapky do difuzéra. Lokálne použitie: Naneste jednu až dve kvapky na požadované miesto. Zrieďte s nosným základovým olejom, aby ste minimalizovali akúkoľvek citlivosť pokožky. Návod Na Použitie Na aromatické alebo lokálne použitie. Pre aromatické použitie pridajte tri až štyri kvapky do difuzéra podľa vlastného výberu. Na lokálne použitie aplikujte jednu alebo dve kvapky na požadovanú oblasť. Zrieď te s nosným olejom, aby ste minimalizovali akúkoľvek citlivosť pokožky.
TOM FORD Noir Anthracite 100 ml
TOM FORD Noir Anthracite - top luxusná je chyprová / cyprusová parfumovaná voda pre mužov 100 ml - pár krát vyskúšaný tester, takmer plný, no bez krabičky a vrchnáka. Parfum Tom Ford Noir je temný, tajomný a fascinujúci. Parfum s vôňou korenia, sušených kvetov a sladkou vôňou vanilky. Orientálny parfum Tom Ford Noir je známkou luxusu, elegancie a tajomného neznáma. Najnovšia ikona zvádzania, TOM FORD NOIR ANTHRACITE v sebe ukrýva svetlo v temnote, čo je znázornené pomocou kontrastu sviežosti bergamotu oproti ťažkej drevitej vôni cédrového, makassar a santalového dreva. Táto dualita Noir je odrazom dynamického napätia medzi kontrastami jasných zábleskov v šedom kove a čierneho dyhovania makassar dreva. V prvých chvíľach vás osviežia tóny bergamotu, zatiaľ čo hlavné tóny Sichuan korenia a teplo zázvoru naznačujú prichádzajúcu dualitu. Jasnú stránku vône vystihuje kvetinové srdce, plné vône tuberózy a jazmínu Sambac. Čistota prírody je zastúpená vôňou galbánum, cez ktorú vystupuje na povrch pravda ukrytá v mužskom súmraku noci. Ešte hlbšie sa ukrýva vôňa pačuli prepletajúca sa trojicou drevitých tónov. Vôňa toho najlepšieho cédrového a santalového dreva vytvára teplo okolo extraktu z dreva makassaru indonézskeho. Čierne a hnedé tóny, ktoré sú v kontraste so sviežimi tónmi, vyvolávajú myšlienky na prichádzajúcu noc a jednoducho vám učarujú. Hlava: zázvor, bergamot, sečuánske korenie Srdce: jazmín, galbánum, korenie Základ: pačuli, céder, santalové drevo, koža, breza, eben, jantárové drevo Dynamickejšia, bohatšia a intenzívnejšia to je vôňa Noir od značky Tom Ford. Svieže variácie citrusov spolu s opojnou vôňou byliniek, korenia a nádychom santalového dreva, vytvárajú očarujúcu kombináciu tónov. Pri platbe vopred na účet je obyčajné poštovné v cene a pridám i príjemný hodnotný darček ;-) Hodnotenia poskytnem rada na vyžiadanie.
PINK BOX (sada)
!! PREDÁM !! 5,00 € !! . Stav: Nepoužívané . Expirácia: 06/2023 alebo do 12 mesiacov od otvorenia . Popis: PUPA MISS PRINCESS - sprchové mlieko so sladkou vôňou vanilky, 200 ml PUPA MISS PRINCESS - rozžiarujúci telový krém so sladkou vôňou vanilky, 100 ml PUPA MISS PRINCESS - linajkový poznámkový blok ORIFLAME - jemná čistiaca kefka na pleť YVES ROCHER - krém na ruky s vôňou polnočné plody, 30 ml YVES ROCHER - krém na ruky s vôňou polnočné plody, 30 ml ZNAČKA NEZNÁMA - pemza na popraskané päty . Spôsob doručenia a platba: - Slovenská pošta s platbou vopred na bankový účet - Slovenská pošta s dobierkou (len po úhrade 50% zálohy z ceny, kvôli nepreberačom, prípadne po dohode) - Slovenská pošta do zahraničia s platbou vopred na bankový účet - Zásielkovňa - Osobný odber v Malackách alebo v Kostolišti . Cena za dopravu sa uvádza podľa hmotnosti a tiež podľa aktuálnych taríf prepravnej spoločnosti. . V prípade väčšieho záujmu veľmi rada poskytnem podrobnejšie informácie alebo aj viac detailnejších fotiek. :)