bazár, predaj, inzercia, predám

Asistent Manažéra údržby

Kategória: Servis a služby

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
Hľadáme do tímu asistenta Manažéra údržby, ktorého pracovnou náplňou bude:
- administratívna podpora pre Manažéra údržby
- príprava protokolov
- hľadanie dodávateľov na nakupovaný materiál
- nákupy u zazmluvnených dodávateľov (jazdenie k dodávateľom, nakladanie a manipulácia s nakúpeným materiálom)
- spolupráca na kontrole pracovnej skupiny údržbárov
- príprava podkladov pre riešenie rôznych prípadov pre nadriadeného smerom k zákazníkovi

Zamestnanecké výhody, benefity:
- ponúkaná mzda v závislostí od skúseností do 950€
- práca v stabilnej spoločnosti s perspektívou dlhodobej práce
- práca s profesionálnym vybavením
- práca nie je stereotypná
- kompletné zaškolenie a vedenie skúseným vedúcim
- výborný nadriadený

Informácie o výberovom konaní:
Presný termín výberového konania bude upresnený telefonicky, alebo e-mailom.
Prosíme posielať životopisy e-mailom.
Pre viac informácií kontaktovať: Jiří Kliment

Požiadavky na zamestnanca:
Vzdelanie:
- stredoškolské s maturitou
- nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
- vysokoškolské I. stupňa

Ostatné znalosti:
Microsoft Word - Mierne pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Technické myslenie - Pokročilý
Čítanie výkresov - Pokročilý

Vodičský preukaz: B
Pozícia je vhodná aj pre absolventa.

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- zodpovednosť
- samostatnosť
- zmysel pre detail
- ochota učiť sa nové veci
- flexibilta
- výhodou sú skúsenosti a prax s podobnou prácou
Asistent Manažéra údržby
Podobné inzeráty
Údržba a realizácia okrasných záhrad, zavlažovacie systémy
Zaoberám sa s kompletnou realizáciou okrasných záhrad, a s celoročnou komplexnou údržbou.(čistenie pozemku, plnenie pozemku, príprava terénu, výsadba záhonov, pokládka trávnika, automatické zavlažovacie systémy, jarné štartovanie trávnika-vertikutácia, jarné údržby, letné údržby, jesenné údržby, zazymovanie, strihanie a tvarovanie rastlín, úžitkové záhrady, vyvýšené záhony, strihanie ovocných stromčekov. Som vyučený okrasný záhradník s maturitou a s dlhoročnými skúsenosťami.
Manažér operatívy
Manažér operatívy Si šikovný s chuťou pracovať na vzduchu? Máš logistické myslenie, rád pracuješ s ľuďmi, si aktívny, čestný a etický, komunikatívny, máš všeobecný rozhľad, vysokú mieru zodpovednosti a spoľahlivosti, si flexibilný 24/7, ochotný, samostatný a IT gramotný? Máš chuť vzdelávať sa a miluješ vôňu pokosenej trávy? Máš za každých podmienok úsmev? Si to potom TY, koho hľadáme! Rozrastáme sa a hľadáme kolegu (na živnosť)  na riadenie zákaziek a pracovníkov v teréne. Zamestnanecké výhody, benefity: Možnosť využívať motorové vozidlo na súkromné účely. Mobil. Notebook. Príležitosť uplatniť svoje skúsenosti v rastúcej spoločnosti. Voľná pracovná doba. Spoznávanie Slovenska. Práca na čerstvom vzduchu. Firemné teambuildingy. Možnosť využiť pomoc kolegov, hradenú firmou na súkromné práce v exteriéry. Palivové drevo Vďaka nám budete v top kondícií a pekne opálený :-). Mzdové podmienky (brutto) 1 000 EUR/mesiac 1000€ základ + 400€ odmeny za plnenie činnosti + odmeny za dodržiavanie rozpočtov Jedná sa o celoročné zabezpečenie letnej a zimnej údržby. Nejedná sa o prácu v kancelárii. Požiadavky: VP sk B. Sme firma Unicarback, s.r.o. zo Žiliny založená v r. 2012, s najväčším pokrytím služieb údržby exteriérov na Slovensku.. Názory našich pracovníkov:
Údržbár exteríérov
Si šikovný s chuťou pracovať na vzduchu a miluješ vôňu pokosenej trávy? Rozrastáme sa a hľadáme kolegu živnostníka (práca iba pre jedného) na celoročné zabezpečenie letnej (kosenie, strihanie kríkov a pod.) a zimnej údržby (odhrn snehu, solenie). V lete ochota pracovať aj 6 dní v týždni. Sme firma Unicarback, s.r.o. zo stredného Slovenska založená v r. 2012, poskytujúca služby údržby exteriérov: v lete upravené a v zime bezpečné areály zákazníkov, na celom území SR Od Bratislavy až po Stropkov. My dáme vybavenie na prácu (auto, kosačky, krovinorezy, PHM, ubytovanie). U nás pracujete na čerstvom vzduchu. Vďaka nám budete stále v top kondícii a pekne opálený. Zaškolíme Vás a zveríme Vám, nie len jedno mesto, ale celý región. My vám nedávame sezónnu prácu, u nás máte istotu celoročného príjmu. 1500 - 2000€ (úkolovo). Zálohy neposkytujeme. Názory našich pracovníkov:
Manažer operatívy
Manažér operatívy Senica Si šikovný s chuťou pracovať na vzduchu? Máš logistické myslenie, rád pracuješ s ľuďmi, si aktívny, čestný a etický, komunikatívny, máš všeobecný rozhľad, vysokú mieru zodpovednosti a spoľahlivosti, si flexibilný 24/7, ochotný, samostatný a IT gramotný? Máš chuť vzdelávať sa a miluješ vôňu pokosenej trávy? Máš za každých podmienok úsmev? Si to potom TY, koho hľadáme! Rozrastáme sa a hľadáme kolegu (na živnosť) na riadenie zákaziek a pracovníkov v teréne. Zamestnanecké výhody, benefity: Možnosť využívať motorové vozidlo na súkromné účely. Mobil. Notebook. Príležitosť uplatniť svoje skúsenosti v rastúcej spoločnosti. Voľná pracovná doba. Spoznávanie Slovenska. Práca na čerstvom vzduchu. Firemné teambuildingy. Možnosť využiť pomoc kolegov, hradenú firmou na súkromné práce v exteriéry. Palivové drevo Vďaka nám budete v top kondícií a pekne opálený :-). Mzdové podmienky (brutto) 1 500 EUR/mesiac 1000€ základ + 500€ odmeny za plnenie činnosti + odmeny za dodržiavanie rozpočtov Jedná sa o celoročné zabezpečenie letnej a zimnej údržby. Nejedná sa o prácu v kancelárii. Požiadavky: VP sk B. Sme firma Unicarback, s.r.o. zo Žiliny založená v r. 2012, s najväčším pokrytím služieb údržby exteriérov na Slovensku.. Názory našich pracovníkov:
Mechanik manipulačnej techniky
Ponúkame prácu na TPP na pozícii Mechanik manipulačnej techniky / motorár Náplň práce: - vykonávanie údržbárskych a opravárenských prác vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie bežných, stredných a generálnych opráv vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie preventívnej údržby, - vykonávanie výmeny olejov, filtrov, mazacích kvapalín a tukov. Podmienky na uchádzača: - technické zameranie, - študent v odbore automechanik, (elektrikár), nastavovač strojov a zariadení, strojár, zámočník, - vodičský preukaz sk. B výhodou. Práca vhodná aj pre absolventov. Prax v oblasti opráv a údržby strojov a zariadení výhodou. Pracovná doba: Po - Pia 7:00- 16:00 Miesto výkonu práce: Trnava Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: - stredoškolské bez maturity, - stredoškolské s maturitou. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - dodržanie pracovnej a technologickej disciplíny, - flexibilita, - samostatnosť, - spoľahlivosť, - manuálna zručnosť.
Hľadáme mechanika/mechaničku manipulačnej techniky
Ponúkame prácu na TPP na pozícii Mechanik manipulačnej techniky Náplň práce: - vykonávanie údržbárskych a opravárenských prác vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie bežných, stredných a generálnych opráv vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie preventívnej údržby, - vykonávanie výmeny olejov, filtrov, mazacích kvapalín a tukov. Podmienky na uchádzača: - technické zameranie, - študent v odbore automechanik, (elektrikár), nastavovač strojov a zariadení, strojár, zámočník, - vodičský preukaz sk. B výhodou. Prax v oblasti opráv a údržby strojov a zariadení výhodou. Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: - stredoškolské bez maturity, - stredoškolské s maturitou. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - dodržanie pracovnej a technologickej disciplíny, - flexibilita, - samostatnosť, - spoľahlivosť, - manuálna zručnosť. V prípade záujmu nám prosím zašlite e-mailom Váš životopis na sluzby@ a