bazár, predaj, inzercia, predám

Asolene Spixii slimaky

Kategória: Akvarijné rybičky

Predam slimaky Ampularie s peknymi pasikami . Kladu vajicka do vody a nevyliezaju z nej.
Velkost od 1,5cm do 2 cm.
Cena 1euro za kus
Na predaj mam slimaky z vlastneho akvaria.
Vhodne aj do malych akvarii.
Minimalne potrebuju 5L vody na jedinca.
Idealne Trencin a okolie.
Asolene Spixii slimaky
Podobné inzeráty
Predám mini ampulárie  -- asolene spixi
Predám mini ampularie -- asolene spixi 2€/kus, pri odbere nad 10ks 1,80€/kus 0,5cm cca Trnava a okolie/Pezinok a okolie/Bratislava !! Nezdvíham!!
Predám slimáky asolene spixi - mini ampularie
Predám mini ampularie. Osobný odber Košice - Terasa.
Krevetky,rastlinky,slimáky,dekorácie,krmivá
Ponúkam na predaj Krevetky Neocaridina: Blue dream,Bloody Marry,Red rilli a Dark green jade(čistá línia,pekne vyfarbené)-kus 1€ , Rožkatec 2€, Ludwigia repens košík 2,50€,Taiwann mach 3€ kelímok,Kokosové prírodné úkryty,dekorácie pre krevetky,raky,prísavníky.Domček 2,50€/kus,celý kokosový úkryt 4€/kus,Slimák Kotuľka 0,50€/kus,Slimák Vežovka malajská 0,80€/kus,Sušené krmivá pre krevetky,slimáky 2€/kus.Všetko viem aj poslať bezpečne zabalené zasielkovnou alebo poštou(aj na dobierku)zárukou na dopravu,viac na :
darujem gupky, krevetky, slimáky
Darujem len do dobrých rúk alebo v prípade odberu viac ks vymením za spotrebný tovar/iné farby kreviet/zaujímavé odrezky rastlín: gupky krevetky (červené neocaridina davidi) slimáky. Dôvodom je, že sa mi rozmnožili v akváriu, kde teraz nemajú dostatok priestoru. V prípade záujmu viem poslať fotky. Iba osobný odber v BA - Petržalka. Prosím písať mail, tel. č. je vymyslené.
Slimáky Kotulky Levatky Vežovky 10ks
Akvarijne slimáky Kotuľka, Levatka, Vežovka na skrm alebo chov v sladkovodnom akváriu. 10ks za 3€ Len osobný odber: Žilina Hájik
Gupky, gupka, mečúň, slimáky, akvárium, akvária
Predám akvarijné rybičky gupky, mečúne a slimáky piskôrky. Gupka 0,5 cent za kus Mečúň 2,5 € za kus Piskôrky 0,5 centa kus Rak Floridský 8 € chvny pár za 25€. Ruším malú chovňu k dispo 3x 200l akvárium s moznosťou napojenia na centrálny filter. Všetky akvária je možné odkúpiť iba s regálom. Na sms neodpovedám. Poprosím volať alebo mail.