bazár, predaj, inzercia, predám

Astma

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam Miflonide 400 na astmu. Rozširuje priedušky, zlepšuje dýchanie pri astmatických záchvatoch. S MIflonidom 400 sa inhaluje, neprehĺta sa.
Astma
Podobné inzeráty
Kyslíkový koncentrátor Philips EverFlo prenajom 3€/den
Dýchaním sa teraz môžete predýchať ku kráse a zdraviu.(problemy po Covide,problemy s dychanim , ai) Chcete vediet viac ? Pytajte sa ! Moznost kupy na splatky , alebo prenajmu. Pri akých chorobách sa odporúča Posilňuje imunitný systém pri infekciách a chronickom oslabení organizmu a podporuje rýchlejšiu regeneráciu tela Pomáha pri liečbe Covid-19, pri prevencii, samotnej chorobe a postcovidových stavoch Pomáha pri liečbe astmy, stresu, depresie, cievnych ochorení, zníženej imunity, pri migrénach a nespavosti Niektoré ochorenia srdca a dýchacej sústavy Chronická obštrukčná choroba pľúc (COPD), pľúcna fibróza a pľúcna hypertenzia Hypoventilácia súvisiaca s obezitou Závažná dlhodobá astma Klinické stavy ovplyvňujúce funkciu nervov a svalov Liečba neurologických ochorení Urýchlenie rekonvalescencie po infarkte Počas terapie pohodlne sedíte a nemusíte robiť nič, len dýchať. Nadychujete sa pomocou nosovej kanyly alebo inhalačnej masky. Terapia zvyčajne trvá 30 alebo 60 minút, počas ktorých vdýchnete približne 30 až 60 litrov čistého kyslíka. Pre dosiahnutie želaných výsledkov sa odporúča kyslíkovú terapiu opakovať viackrát, v minimálnom prípade je to 5 až 10 po sebe nasledujúcich terapií. Inhalovaný kyslík v kyslíkovom prístroji by mal byť zvlhčovaný vďaka destilovanej vode. Zabránite tak zbytočnému a dráždivému vysušovaniu slizníc. Terapia do 20 min - zvyšuje sa koncentrácia mozgovej aktivity Terapia do 30 min - začínajú sa okysličovať kĺby Terapia do 50 min - štartuje detoxikačný proces a odbúravanie toxínov Cena 4€/deň pri prenájme do 31 dní ; 3€/deň pri prenájme nad 31 dní Minimálna dĺžka prenájmu je 1 mesiac Vratná kaucia je 300€ (vrátená pri ukončení prenájmu), podpisuje sa zmluva o prenájme. Nosová kanyla nie je súčasťou prenájmu (zakúpite u nás), destilovaná voda nie je súčasťou prenájmu. Používajte prístroj v pohodlí domova už za 600 EUR a zvyšok ceny postupne splácajte Cena pri platbe na splátky 1 200 EUR. Okamžitá platba 600 EUR a následne splátky 100€ počas nasledujúcich 6-mesiacov.
Kalísia voňavá tinktúra- extra silná
Ponúkam extra silnú tinktúru kalísie voňavej (Callisia fragrans) v 100 ml v liekovke s kvapkátkom, je to všeliek na rôzne druhy rakoviny, nádorov, polypov, udržanie rovnováhy v tele, prevencia ..., tinktúra je pripravená podľa presného postupu extra silná z 50 kolienok naložených v 500 ml 60% liehu, kolienka boli uskladnené pred luhovaním v chladničke 14 dní pri 2-4 C dôležité na zvýšenie liečivých účinkov - Filatovova metóda Najviac sa na kalísii oceňuje schopnosť zbavovať organizmus škodlivín. Jej detoxikačné účinky sú natoľko silné a výrazné, že niekedy začiatok očistnej kúry sprevádzajú kožné problémy, opuchy či mierna nevoľnosť ako reakcia na rýchly a dôkladný odchod jedov z tela. Tieto ťažkosti však po pár dňoch zmiznú a pečeň, obličky, pankreas, žlčník, tráviaci systém, močové i dýchacie cesty sú dokonale vyčistené a ich funkcia je posilnená. je rastlinný biogenný stimulátor, ale efektívne lieči mnohé ochorenia je silný antioxidant, diuretikum a spasmolytikum alergie alkoholová a nikotínová závislosť Alzheimerova choroba astma bakteriálne a vírusové ochorenia bolesti hlavy, migrény celkový pocit pohody Crohnova choroba Diabetes mellitus - cukrovka endokrinný systém, štítna žľaza hojenie rán a popálenín bolesti kĺbov, osteochondróza (zápaly a poškodenie) konečník, lymfatické cesty obličky a močové cesty, močový mechúr mykotické ochorenia omladzovanie buniek a spomalenie starnutia Parkinsonova choroba podpora srdca, cievneho a žilného systému poruchy videnia pri šedom a zelenom zákale profylaxia aterosklerózy rakovina všetkých druhov regulácia hnačky, zápchy, zápal čriev reumatologické artrídy, odstránenie bolestivosti kľbov a chrbtice pankreas - pankreatitída zníženie hladiny krvného cukru a zvýšenie účinnosti inzulínu zníženie vysokého tlaku syndróm chronickej únavy zápaly pokožky, akné, dermatóza zápaly žalúdka, dvanástnika, pankreasu a sleziny jednotlive pribehy ako sa ludia vyliecili (kontakt+telefon.číslo pošlem na vyžiadanie e-mailom) Cena 13€ + poštovné (1 liekovka 100 ml)
GAL Rybí olej, 3400 mg Omega-3
Omega-3 mastné kyseliny sa nachádzajú v rastlinnej a morskej potrave. Bez ich dostatočného príjmu nedokáže organizmus bezchybne vytvoriť bunkovú membránu. S tým súvisí rad zdravotných problémov ako mozgová mŕtvica, srdcový infarkt, nepravidelná činnosť srdca, niektoré druhy rakoviny, inzulínová rezistencia, astma, hypertenzia, obštrukčná choroba pľúc, poruchy pozornosti a depresie. Nedostatok omega-3 mastných kyselín sa prejavuje únavou, suchou pokožkou, lámavými nechtami a vlasmi, zápchou, častým nachladnutím, depresiami alebo bolesťami kĺbov. Omega-3 mastné kyseliny môžeme prijať formou potravy, alebo môžeme využiť rad potravinových doplnkov, ktoré sú medzi spotrebiteľmi čoraz obľúbenejšie. rodukt je dobre zužitkovateľný v prírodnej forme (a nie v umelých etil-esterových formách), obsahuje celé spektrum Ω3 mastných kyselín ešte k tomu s prírodnými tokoferolmi (vitamín E) v koncentrovanej forme. Všetky tak, ako sa nachádzajú i v našej plnohodnotnej strave
Terapeuticka lampa TPD CQ-35 s minerálnou platňou
Terapeutická lampa TDP CQ-36 s minerálnou platňou, obsahuje 36 minerálov Terapeutický prístroj pracuje na základe princípov akupunktúry a tradičnej čínskej medicíny. Kľúčovým prvkom je patentovaná minerálna platňa, ktorá je pokrytá minerálmi. Keď sa minerálna plátna nahreje na určitú teplotu, produkuje jedinečné biožiarenie, ktoré dokáže ľudské telo prijímať. Vydáva tepelné magnetické vlny, ktoré prenikajú hlboko do ľudského tela. Vytvára termo-magnetické vlny tak, že preniká do terapeutickej oblasti pacienta, ktorý vytvára veľmi pohodlnú a uvoľnenú atmosféru. Terapeutická TDP lampa môže pomôct pri: akné angína pectoris artritída astma bolesti hlavy bolesti chrbta bolesti klbov bolesti kolien bolestiach podbrušia bolesti zubov bronchitída celulitída citlivost na počasie cukrovka ekzémy fraktúry gastritída hepatitída herpes hnačka chrápanie chrípka chronické bolesti impotencia infekcie rán ischias kožné vredy menštruačné problémy migréna nádcha napätie natiahnutie šliach nespavosť popáleniny neurodermitída nočné pomočovanie omrzliny osteoporóza prostata plesne reuma seknutie v krížoch únava vredy vysoký krvný tlak vytknutie, viac informácii :
Doterra Motivate a Helichrysum Touch 10ml
Nové neotvorené esenciálne oleje s roll on aplikátorom pre jednoduchú a rýchlu aplikáciu. Možný osobný odber aj v Trnave Slamienka * Helichrysum* (64€) je jeden z najvyhľadávanejších esenciálnych olejov, helichrysum sa tradične používal pre svoje upokojujúce a regeneračné účinky. Tento vzácny slamienkový olej sa parou destiluje z kvetov vždyzelenej bylinky a užívatelia esenciálnych olejov si ho vysoko cenia. Slamienka bola skúmaná v Európe pre jej schopnosť regenerácie tkaniva. Podporuje uzdravenie pokožky, nervov a zlepšuje krvný obeh. Je to silný antioxidant. Čierny kašeľ, kožné poruchy, zápal priedušiek, bolesti hlavy, astma, ochorenia pečene, hnev, zníženie bolesti tkaniva, obehové funkcie, infekcie žlčníka, regenerácia tkanív, hematóm, zlepšenie sluchu, zlepšuje výzor jaziev, stimuluje funkcie pečeňových buniek, detoxikácia, bolesť, lymfodrenáž, dýchacie ťažkosti, kŕčové žily *Motivate* Touch (18€) povzbudzujúca zmes je nová zmes éterických olejov určená na pomoc niekomu, kto sa príliš zaoberá negatívnymi emóciami. Má citrusovú čerstvú, čistú a jemnú arómu, ktorá je určená na podporu pocitu dôvery, odvahy a viery. Môže tiež pomôcť v boji proti negatívnym emóciám, ktoré spájajú pochybnosti, pesimizmus a cynizmus.
Dýchacia pomôcka
Máte problémy s dýchaním a hľadáte pomoc? Táto dýchacia pomôcka vám môže pomôcť zlepšiť vašu vitálnu kapacitu pľúc a zmierniť príznaky dýchacích ochorení. Pomocou tohto produktu môžete zlepšiť kvalitu svojho dýchania a zmierniť problémy s dýchacím systémom. Dýchacia pomôcka je jednoduchá a pohodlná na používanie. Je vhodná pre ľudí s rôznymi dýchacími ochoreniami, ako sú astma, bronchitída, emfyzém, poCovidový stav a alergie. Je čisto nová a nepoužívaná.