bazár, predaj, inzercia, predám

Astra alpínska

Kategória: Rastliny

Astra alpínska je mrazuvzdorná,kompaktne rastúca nižšia trvalka,dorastajúca do výšky okolo 20cm.Kvitne na jar a začiatkom leta ružovými kvietkami.Vhodná do záhonov aj skaliek na svetlé miesto.Nevadí jej ani suchšie stanovisko a pálivé slnko.
Pošlem aj poštou.Viac rastliniek v dalších mojich inzerátoch.
Astra alpínska
Podobné inzeráty
Astra alpínska modrofialová - 1,5eur
Ponúkam na predaj sadenice astry alpínskej modrofialovej so žltým stredom. Je to nízka trvalka. Kvitne v máji až júni. Cena za kus je 1,5eur. Pošlem aj poštou. Pozri aj ďalšie moje inzeráty kliknutím na AB.
Trvalky a skalničky
Predám prebytky trvaliek a skalničiek z mojej záhrady.Všetky rastlinky sú zakorenené ako sú na fotke tak sa predávaju. Preferujem osobný odber.Heuchera Lime Marmelade 2€,Astra alpínska 1€,Plúcnik1€,Sedum Pachyclados 1€,Delosperma 1€,Flox šidlinatý rúžový 1,5€.
Trvalky, okrasná tráva Perovec
Ponúkam trvalky z mojej záhrady Brunera 2,50 Centrant predaný Orličky mix 0,50€ Rudbekia červená 2 Rudbekia žltá veľký koreň 3 Astra ružová vysoká 2 Astra modrá nízka 2 Lupína Modrice Pakost ružový nízky Plúcnik lekársky veľký koreň Sedum kvitne na žlto 4€ a iné osobný odber Môžem doniesť do NMnV od 0,50 - 4€
Astra krovvitá/ kopcová- fialková
Stredne vysoká astra s fialovomodrými kvietkami kvitne koncom jari počas mesiaca máj a jún. Ako ostatné astry, rovnako nenáročná. Má rada slnečné miesto, no uspokojí sa aj s mierne zatieneným stanovišťom. Darí sa jej aj na vlhších miestach. Dorastá do výšky 50 cm a dobre sa kombinuje s inými trvalkami. Odolnosť - plne mrazuvzdorná; Svetlo - slnko; Rez - do vázy; Zálievka - stredná; Pôda - stredne ťažké, piesočnatohlinité, hlinité; Vlhkosť pôdy - stredne vlhká; Farba listu - tmavozelená; Farba kvetu - svetlomodrá; Rýchlosť rastu - stredne rýchly; Umiestnenie - skalka_okraj záhona_pôdopokryvné_črepníky_skupinová výsadba; Špeciálne vlastnosti - priťahuje motýle a včely Cena 2,90 eur/črepnik
astra nízka
Predám korene astry nízkej 10 koreňov 3 eur
Trvalky
Trvalky,hosta,zvonček modrý,delosperma,Astra fialová,rozchodnìk.Vsetko zakorenené v črepníku.