bazár, predaj, inzercia, predám

Astrolux K1 čierny

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám svietidlo na kľúče/do vrecka Astrolux K1 so vstavaným akumulátorom 500maH a USB konektorom.

300/220/100/10 lm svietivosť
taktiež má UV a červené LED
telo svietidla je z nerezovej ocele s čiernym povlakom

Cena je vrátane poštovného
Astrolux K1 čierny
Podobné inzeráty
Veľmi Výkonná Baterka ASTROLUX EC06 až 16.000Lmx - Nová
Predám túto mega výkonnú, značkovú led baterku. Je úplne nová, plne funkčná, originál kompletné balenie vrátane kvalitných batériových článkov, v záruke. Táto skvelá batéria vo verzii XHP50.2 LED 6500K, prináša parádny dosvit až 566 metrov, či jasnosť až 76666 kandelov. Svieti lepšie ako svetlá automobilu. Okrem toho má aj moderný USB-C konektor a kvalitné 3 x značkové SONY akumulátory rozmeru 21700 (reálne zmerná kapacita až 5000mAh), ktoré sa nachádzajú v balení. To znamená, že sa dajú akumulátory nabiť priamo cez baterku a netreba externú nabíjačku. Baterka Astrolux EC06 disponuje šiestimi výkonnými XHP50.2 LED diódami, ktoré dokážu vyvinúť svietivosť až 16.000 lúmenov. Dosah je skvelých 566m. V predvolenom nastavení je baterka nastavená na veľmi intuitívne používateľské rozhranie Narsil smooth RAMPING UI. Toto používateľské rozhranie poskytuje okamžitý prístup do režimu TURBO. Ako druhá možnosť je na výber MODE-SET UI, ktorá je diskrétnejšou alternatívou. Ďalším užitočným rozhraním je MOMENTARY, ktorý slúži na signalizovanie alebo na rýchle - krátke rozsvietenie. Rozhraní je celkovo až 12 a dá sa plynule medzi nimi prepínať. Baterka má navzdory svojej výkonnosti ideálne rozmery 133 x 64 x 54 mm (dĺžka / priemer hlavy / priemer rukoväte). Hmotnosť predstavuje 492g bez batérie. Telo baterky je vyrobené z hliníkovej zliatiny s anodickou tvrdou vrstvou typu III. Šošovka je vyrobená zo skla s antireflexnou vrstvou a tlačidlo je vyrobené zo silikónovej gumy. Vďaka svojej konštrukcii a použitým materiálom je baterka odolná voči pádom z výšky do 1.5m. Ďalej disponuje ekvivalentom k odolnosti IP68.
Dotykový vypinac čierny. 110v-220. čierny
Predám novy zabalený dotykový vypinac čierny. 110v-220. Cena 8€
Predám dizajnový Luster Vento 5524 H02 LW1 - čierny.
Predám krátko používaný dizajnový Luster Vento 5524 H02 LW1, čierny, záviť E27, materiál kov. Na predaj mám aj BIELY. Len OSOBNÝ ODBER V DUNAJSKEJ LUŽNEJ, ROVINKE a okolí ALEBO V BRATISLAVE - Mlynské nivy.
Predám čierny luster
Predám čierny luster na 5 žiaroviek. Je plne funkčný a v dobrom stave. Len osobný odber. V ramci Ziliny ju mozem doviezt. Cena je 25 eur.
Dizajnové svietidlá
Svietidlo: Rendl Burton - 2 ks Materiál: čierny kov / betón Pätica: E27 Stav: ako nové, pôvodná cena 240 € Predávam za 60€ / 1ks
predám dizajnové svietidlo nové nevybalené
Predám nové nevybalené (originál zabalené v krabici), nepoužité dizajnové svietidlo Dieter Knoll, kúpené v 05/2022 v XXXlutz - viď link nižšie. Dôvod predaja: svietidlo kúpené ešte pred prerábkou, ktorá sa natiahla + počas realizácie došlo k zmene štýlu, už sa nehodí. Doklad poskytnem k nahliadnutiu. V prípade potreby bude doklad k dispozícii. Odber možný v BA, MA. Cena: 280€ čo: luster, lampa, svietidlo, industry, industriálny štýl, loft style, nadčasový, moderný, funkčný, atraktívny, čierny, sivý, kovový, kovové, kovová, závesné, stropné, káblové, lankové, dizajnový, dizajnové, dizajnová, sklo, sklenené, ...