bazár, predaj, inzercia, predám

Atmos - šamotové vložky

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Ponukám na predaj šamotové vložky do kotla Atmos.
Zoznam nájdete medzi obrázkamy.
Atmos - šamotové vložky
Podobné inzeráty
Peletovy kotol Atmos D21P
Predadam kotol Atmos z komplet príslušenstvom teda Kotol Atmos D21P Horak Atmos 24kw Zasobnik Atmos 500l Tlakomerom Weissman Ladomat Atmos
Kotol na pelety Atmos D 15 P
Predam kotol na pelety Atmos D 15 P, používaný, všetko funkčné, pravidelne servisovany, dovod predaja - zmena vykurovania na tepelne čerpadlo. Cena: Kotol 1.050,- Cena bez dopravy. Kotol v prevadzke od 03/2017. Moznost dodat ku kotlu aj horak na pelety. Horak Atmos A25 novy: 1.150,-. Dopravnik novy: 590,-. info ku kotlu si mozete pozret tu:
Predám šamotove vložky +debnenie
Predám šamotove vložky na komín +zalievacky 16 ks -180 19xdebnenie Všetko čo je na fotkách.
Črepové kachle
Predám veľmi pekné kachle, boli rozobraté, sú v nich nové šamotové tehly a šamotové platne, ktoré oddeľujú poschodia. Kúrili sme v nich 4 sezóny. Rozmery: výška 206, šírka 72, hrúbka 51cm. Zatiaľ niesú rozobraté, cca o 2 týždne ich už musím dať rozobrať, takže kto ich chce vidieť postavené a má záujem, nech nečaká. Viem zabezpečiť lacného kachliara, ktorý ich aj staval, možnosť osadiť presklené dvierka (podľa Vášho želania).
Črepové kachle,umývadlá,wc,bidet.
Predám črepové kachle už rozobraté boli používane na chate takže nie sú prepálené menšie chybičky sú,dvierka sú poniklované vnútorné dvierka sú robené z panciera ohňovzdorného takže nikdy neprehoria,vonkajšie dvierka sú ako nové rovné perfektne priliehajú,rošt ako nový.Sú k nim šamotové tehly do ohniska až po vrch takže sú kompletne.Predám tieto šamotové tehly rozmer 30x30 keď sa spoja dva trojuholníky hrúbka 10cm vhodne do krbu ohniska.Predá umývadlá wc bidet všetko dovezené z Nemecka kvalita.
Predám šamotové kachle CLUB
Predám šamotové kachle/šamot nutné vyspraviť./ Vhodné do dielne/výborná výhrevnosť/ Bukové,dubové polienka.Otec ked ráno rozhicoval, vydržalo niekoľko hodín. Ešte ich musím vyčistiť !!! Umiestnené v Lieskovci pri Zvolene