bazár, predaj, inzercia, predám

Atraktívne rekreačné zariadenie pri Piešťanoch

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj rekreačné zariadenie, ktoré sa nachádza v malebnej prírode Považského Inovca len 10 km od kúpeľného mesta Piešťany.
Samotné rekreačné zariadenie poskytuje priamo vo svojom areáli ubytovacie kapacity v rozsahu cca 200 osôb v turistickom štandarde a ubytovanie v 6-miestnych chatkách a 6 až 8 lôžkových bungalovoch. Celý areál je bezpečne oplotený a osvetlený.
Rekreačné zariadenie pozostáva :
-hlavná podpivničená budova (po kompletnej rekonštrukcii : zateplená, nové plastové okná, generálka strechy) : v suteréne sa nachádza technická miestnosť s kotlami na na ohrev teplej vody a na kúrenie v zimných mesiacoch, na prízemí je samostatný 2. izb. byt s vlastnou kúpeľňou a s WC, spoločenská miestnosť s barom, veľká jedáleň s kompletne vybavenou kuchyňou so skladovacími priestormi, sklady, na poschodí je osem 3 - lôžkových izieb na ubytovanie so spoločnými sprchami a WC na chodbe.
- sociálna samostatná budova - kompletne zrekonštruované dámske a pánske toalety s umyvárňami a sprchami slúžiace hlavne v lete pre ubytovaných na chatkách
- spoločenská budova
- chatky 20 ks, letná jedáleň, letná herňa, priestory pre zdravotníkov, bazén, sauna.
Rekreačné zariadenie je vhodné pre aktivity ako sú : školy v prírode, detské letné tábory, zimné sústredenia a spoločenské akcie ako sú svadby, rodinné oslavy, firemné posedenia, športové sústredenia a pod.
Ubytovanie v lete je s kapacitou 250 lôžok (20 chatiek po 6 lôžok, ubytovňa: 4 vchody po 28 lôžok, hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb).
Ubytovanie v zime s kapacitou 24-29 lôžok ( hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb, prístelky: do piatich izieb po jednej prístelke).
Malebné prostredie poskytuje všestranné možnosti aktívneho oddychu :
ŠPORT - futbalové, volejbalové, nohejbalové a basketbalové ihrisko, 25m plavecký bazén -
do 22C vyhrievaný slnečnými kolektormi, cykloturistické chodníky, pingpong, stolný futbal, biliard, gulečník.
ZÁBAVA - prírodný amfiteáter vhodný na prehliadku letnej záujmovo-umeleckej činnosti, miestnosti na spoločenské večery, ohniská bezpečnostne vybudované, vhodné na opekanie a príležitostné posedenie.
RELAX – Sauna je s kapacitou 12 miest s možnosťou výbehu von, bar je s kapacitou pre 28 ľudí, solárium. Pre milovníkov turistiky sú vhodné pešie túry po okolí, v?
Atraktívne rekreačné zariadenie pri Piešťanoch
Podobné inzeráty
NOVÁ CENA. Rodinný dom pri centre Piešťan
Typ: Rodinný dom Ulica: Hviezdoslavova Obec: Piešťany NA PREDAJ: 3-izbový rodinný dom na šikovnom pozemku v Piešťanoch   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu s garážou na Hviezdoslavovej v Piešťanoch.   VÝMERA: úžitková plocha je 100 m2 a výmera pozemku 216 m2   DOM: - pálená tehla - pôvodná strecha - pálená škridla - plastové okná - plynové kúrenie - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie - kuchynská linka so spotrebičmi  - dom zariadený minimalisticky, všetko čo je v dome je súčasťou predaja - dom NIE JE stenou spojený so susednou nehnuteľnosťou, každá má samostatný múr   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: -        prízemie – vstupná chodba, obývacia miestnosť, kuchyňa s jedálňou a so špajzou, spáľňa, menšia izba, kúpeľňa, samostatné WC   PARKOVANIE: K domu patrí samostatná garáž   LOKALITA: Dom sa nachádza vo výstavbe domov blízko centra v Piešťanoch.. Aj napriek blízkosti centra je dom situovaný v kľudnej časti, s dostatkom zelene. Dom sa nachádza cca 2 minúty pešo od kompletnej občianskej vybavenosti, od úpneho centra Piešťan.   VÝHODY: - stavba v kvalitnom prevedení - murovaná garáž (17m2) - šikovný pozemok (216 m2) - v centre mesta CENA: 250 000 €  V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 216 m2 Úžitková plocha: 216 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: sprchovací kút Zariadenie: zariadený Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
Rodinný dom v Piešťanoch v pôvodnom stave so záhradou
Rodinný dom v Piešťanoch v pôvodnom stave so záhradou Ponúkame Vám na predaj 2 izbový rodinný dom v Piešťanoch, na Mojmirovej ulici. Dom sa nachádza v tichej časti Piešťan, s výbornou občianskou vybavenosťou. Dom stojí na pozemku o celkovej výmere 381 m2. Pozemok zastavaná plocha a nádvorie má výmeru 265 m2, z toho plocha zastavaná domom je cca 92 m2, záhrada má výmeru 116 m2. Dom bol postavený okolo roku 1950, z pálenej tehly, so sedlovou strechou pokrytou pálenou škridlou. Dom je z polovice podpivničený, s povalou. Dom pozostáva z dvoch izieb, kuchyne s komorou, kúpeľne a chodby. Dispozične vstup do domu tvorí chodba, z ktorej sa vchádza do kuchyne spojenej s komorou. Z chodby sa vchádza do izieb, ktoré sú priechodné, a do kúpeľne s WC. Izby sú orientované do ulice na severnú stranu. Kuchyňa je orientovaná do dvora. Okná sú pôvodné drevené, podlahy v izbách sú drevené dlážky, v kuchyni je linoleum, v chodbe a kúpeľni je pôvodná dlažba. Dom má pripojenie na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie. Vykurovanie je riešené kachľami na tuhé palivo. Dom je v pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Za domom je priestranná záhrada, v ktorej sa nachádza drevená šopa, stromy a kríky. Jedna šopa sa nachádza aj v dvore za domom. Cena: 167.000,- Eur, dohoda možná. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na progresgroupsro@ alebo na tel. čísle , Mgr. Monika Bartovicová.
Rodinný dom / Modrová pri Piešťanoch
Ponúkame na predaj neobyčajný 5 izb. rodinný dom v obci Modrová, okres Nové Mesto nad Váhom, na pozemku o veľkosti 1154 m2, vhodný na kľudné rodinné bývanie alebo ako aj chalupa, v krásnom horskom prostredí Považského Inovca. Rodinný dom sa nachádza v individuálnej rodinnej zástavbe ako samostatne stojaci objekt s troma podlažiami s plochou strechou. Nehnuteľnosť je napojená na IS, ako je voda, elektrina, plyn a má vlastný septik. Dom bol v roku 2011 zrekonštruovaný (nové rozvody vody a kanalizácie, elektroinštalácia, plynoinštalácia, podlahy, nové ústredné kúrenie s plynovým kotlom, plastové okná s plastovým žaluzím, kuchyňa, kúpeľne a pod.. Predáva sa komplet zariadený. V roku 2014 bolo inštalované tepelné čerpadlo. V roku 2019 mal na streche inštalovaný fotovoltaický systém z 10 panelov. Exkluzívna ponuka, iba v R1reality Piešťany. Obec Modrová má 499 obyvateľov a leží 12 km severovýchodne od kúpeľného mesta Piešťany na západných výbežkoch Považského Inovca a 13 km od okresného mesta Nové mesto nad Váhom. Výjazd na diaľnicu Bratislava-Žilina je 4 km. V katastrálnom území obce sa nachádza prírodná rezervácia KŇAŽÍ VRCH, ktorá je útočišťom existenčne ohrozených druhoch rastlín a živočíchov. Nad obcou sa nachádza jaskyňa Modrová, objavená v roku 1991. V okolí sa nachádza rekreačná oblasť a stredisko letnej a zimnej turistiky pod vtcholom Bezovca. V okolí je lyžiarsky vlek, tábor, firemné a súkromné chaty. Pri potoku Striebornica je rekreačná oblasť Výtoky vhodná na táborenie, turistiku skvelé byciklovanie po horách s množstvom cyklotrás. Vo vedľajšej obci Lúka je kaštieľ, ktorý slúži ako školské a rekreačné zariadenie. V obci je obecný úrad, kultúrny dom, knižnica, zdravotné stredisko, potraviny, pohostinstvo, bar, autoservis, čaluníctvo, senior house. Potrebujete úver? Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA. Ponúkaná cena už zahŕňa: 1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností 2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve. 3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní 4. kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti (obhliadky, prezentáciu nehnuteľnosti, inzerciu... atď.) Za výhodných finančných podmienok len exkluzívne v našej R1 Reality poskytujeme svojim klientom poradenstvo a vybavenie financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, vypracovanie súdno-znaleckého posudku aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku a pod. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej
NA PREDAJ 3 izbový dom v obci Ostrov pri Piešťanoch
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavna Obec: Ostrov NA PREDAJ: 3-izbový rodinný dom na veľkom pozemku v obci Ostrov pri Piešťanoch   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu s garážou vhodná na nasťahovanie, prípadne na rekonštrukciu   VÝMERA: úžitková plocha je 120 m2 a výmera pozemku 918 m2   DOM: - tehla + kváder - v prednej časti domu su vymenené plastové okná, v časti domu (od dvora) sú drevné pôvodnéi - plynové kúrenie (radiátory) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda (studňa), plyn, elektrina, kanalizácia - predná izba je rekonštruovaná, na strope je polystyrén, plávajúca podlaha, nové omietky - pochôdzna povala - buď vhodná na rekonštrukciu na zobytnenie podkrovia alebo ako odkladací priestor   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol - kuchynská linka so spotrebičmi Garáž: - rozloha 29 m2 - montážna jama - elektrina   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: prízemie – vstupná chodba, predná izba, kuchyňa, kotolňa, špajza, WC spojené s kúpeľnou, 2x izba na záhrade sa nachádza terasa, , kurín, chlievy, koterce, vínna pivnica, sklad, technická miestnosť a garáž. Množstvo využiteľného priestoru   LOKALITA: Dom sa nachádza v slepej uličke, v centre obce, v dostupnosti úplná občianska vybavenosť.  Obec Ostrov ponúka veľmi dobrú dostupnosť do mesta Piešťany 7km.    VÝHODY: - stavba v kvalitnom prevedení - murovaná garáž - veľký pozemok (918 m2) - tichá obec CENA: 154 900 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 131 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Zastavaná plocha: 131 m2 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Voda: studňa Zariadenie: čiastočne Garáž: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn
5-izbový rodinný dom Banka pri Piešťanoch
180044 - Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 120m2, nachádzajúci sa v obci Banka pri Piešťanoch na pozemku o ploche 827m2. Nehnuteľnosť bola postavená v 50-tich rokoch, v roku 1995 prebehla rekonštrukcia poschodia a v roku 2012 kompletná rekonštrukcia prízemia. Dispozícia RD: Prízemie- vstupná chodba, priestranná obývačka prepojená s kuchyňou a vstupom na terasu, dve spálne, kúpeľňa (sprchovací kút, umývadlo, WC) Poschodie- dve spálne (v každej kúpeľňa, WC, šatník) Dom je napojený na obecný vodovod, elektriku a žumpu-20m3 (možnosť napojiť na verejnú kanalizáciu). Plyn sa nachádza na hranici pozemku (možnosť vybudovania prípojky). Kúrenie v dome je elektrické-podlahové, v každej izbe sa nachádza klimatizácia. Na pozemku je bezproblémové parkovanie a nachádza sa na ňom aj záhradný domček. Taktiež sa dá dokúpiť vedľajší pozemok cca 800m2. Výhody: slnečný, škola, škôlka, autobus, rybolov, turistika, cykloturistika. Viac informácií ohľadne tejto nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na mail adrese filkas@, kde si môžete dohodnúť aj fyzickú obhliadku nehnuteľnosti. Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy " " V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou). Ďaľších viac ako 400 nehnuteľností nájdete na Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky
PODNIKAJTE a BÝVAJTE v jednom
Typ: Rodinný dom Ulica: Studená Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s troma samostatnými bytovými jednotkami   Na predaj kvalitná  kompletne zrekonštruovaná stavba rodinného domu sdvomi garážami v super lokalite Malý floreát v Piešťanoch   VÝMERA: úžitková plocha je cca 300 m2 a výmera pozemku 749 m2 Dom má veľký potenciál s využitím pozemku , ktorý je aktuálne využívaný ako záhrada, ako samostatnej stavebnej parcely (nachádza sa tu vinič, bazén, záhrada využívaná na voľnočasové aktivity) Dom už je fyzicky rozdelený na 3 bytové jednotky , tiež je možnosť pre budúceho majiteľa rozdeliť celý dom aj geometrickým plánom na 3 byty so samostatnými vchodmi. z toho spodný byt má samostatný vchod priamo z dvora, má 3 izby, kúpeľňu s WC, kuchyňu 2 byty na poschodí majú spoločný vchod avšak každé poschodie ma samostatné uzamykateľné dvere, každé poschodie má samostatnú kuchyňu a 3 izby, každá izba ma sociálne zariadenie (kúpeľňu aj WC) + práčovňa/sklad prádla + balkón orientovaný na juh schodisko je murované obložené masívnym drevom + dlažba K dispozícií sú 2 garáže + veľké skladovacie priestory, vedľa domu ktoré v minulosti slúžili ako predajňa potravín. Skladovacie priestory môžu byt prerobené na ďalšiu garáž ako inšpirácia alebo aj obchodík ako to bolo. Nový majiteľ má možnosť naplno využiť všetky dostupné priestory a podnikať / buď využívať dom ako penzión - už zabehnutý, alebo ako kancelárie a bývanie v jednom, prípadne ako bytový dom a predajňu. Tento dom ma nespočetné množstvo príležitostí, ako ho využívať. DOM: - kolaudácia v roku 1961 a v roku 2010 prebehla celková rekonštrukcia - plastové okná so žalúziami , laminátové podlahy a dlažba. V dome boli nainštalované nové kotle aj radiátory (pre každý byt samostatný plynový kotol) , nové sú elektrické rozvody aj fasáda rodinného domu. - tehla - plastové okná so žalúziami - samostatné kúrenie v každom z bytov - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - každý z bytov má vlastný kotol na vykurovanie, vlastnú kuchyňu a aj sociálne zariadenia - kuchynská linka so spotrebičmi na každom poschodí   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov, na Malom floreáte v Piešťanoch. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia obce, blízko potoka Dubová. Do centra mesta je to cca 5 minút cesty pešo. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, Nábrežie rieky Váh či blízky cyklochodník a okolité športoviská Vám poskytnú dobré možnosti na trávenie voľného času.   VÝHODY: - stavba v kvalitnom prevedení a po kvalitnej rekonštrukcií - murované 2 garáže - veľký pozemok (749 m2) - tichá a vyhľadávaná časť obce CENA: 610 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.