bazár, predaj, inzercia, predám

Audi A6 C6 4F - Rozpredám na diely

Kategória: Havarované

Dobrý deň,

rozpredám na dieli:
- Audi A6 C6 4F,
- 3.0 TDi 165kW,
- Tiptronic 6st.
- 2005
- Quattro

Búrané na prednú časť.

Niektoré diely mám na samostatných inzerátoch. Pokiaľ nenájdete čo hľadáte skúste zavolať alebo poslať email. Mnohé diely už nemám a mnohé nie sú inzerované osobitne.

UZ NIEJE:
- Zadné svetlá ( ani kufrové ani vonkajšie ),
- Zadná kapota ( 5-te dvere )
- Ľavé predné dvere
- Ľavé zadné dvere
- Predné svetlá ani elektronika z nich
- Ostatné veci na opýtanie
Audi A6 C6 4F - Rozpredám na diely
Podobné inzeráty
Rozpredám na náhradné diely Ford Transit
Rozpredám na náhradné diely Ford Tranzit, všetky náhradné diely ihneď k odberu za super ceny. Tel. ...
Rozpredám vozidlo Ford Transit
Rozpredám na náhradné diely Ford Tranzit, všetky diely ihneď k odberu. Tel. ...
Rozpredám na ND accent 1.3
Dobrý deň rozpredám na diely Hyundai Accent liftback, 1.3i rok 2006. motor prevodovka airbagy ok. Mám dva kusy oba sú v rovnakej farbe svetlomodrá metalíza. Ceny dohodou... Volajte diely v rámci východného a stredného Slovenska, až po Topoľčany doveziem!!
Ford Mondeo MKII.
Rozpredám diely,na Ford mondeo kombi r.v.1998 Predané: nádrž,stropný tapacír,dverové tapacíri,predne teleskopy,radiaca kulisa s bowdenmi,výfuk,štartér,filter pevných častíc,čerpadlo na servo riadenia,spodný kryt motora,osvetlenie špz kufor,torzná tyč zo zadnej nápravy,holomotor,turbo,intercooler,tyč riadenia so zámkom a 3x zámok dverí a riadiaca jednotka s klúčmi do zámkov,budíky,poloosi prednej nápravy,ovládač stahovania el.okien,tieto veci sú predané.Sú diely,pásy,zadná náprava na bubnových brzdách je z auta vonku,dveres elektrickými oknami so zámkami centralu,bocne a zadne kufrove sklo sklo z kufrových dverí,už len diely,karoseria uz nie je,atď.kontakt sms.
Rozpredam Fiat Ducato 2.3 150
Rozpredam na náhradné diely
Rozpredám Peugeot Traveller
Rozpredám havarovaný Peugeot Traveller 2019 na prednú časť motor prevodovka v poriadku auto je vhodne na náhradné diely motor 2.0 110 kw nabehané 41000 km motor je vhodný do Peugeot Boxer Citroen Jumper