bazár, predaj, inzercia, predám

Auto Finesse interiérovy čistič pre detailing

Kategória: Príslušenstvo

Predám mikrovláknovú utierku
Vileda Micro Tuff Base tkaná 36x36 5ks-- cena 3e


Predám interiérovy čistič od anglickej značky Auto Finesse

Spritz Interior Quick Detailer 500 ml 5.50 e

Auto Finesse Spritz je ideálny produkt, keď jednoducho chcete udržať interiér vášho vozidla v stave, v akom vyšlo z továrne. Spritz je "interiérový detailer", ktorý je schopný ľahkého čistenia a zároveň chráni vnútorné plasty a vinyl všetko v jednom ..


Auto Finesse interiérovy čistič pre detailing
Podobné inzeráty
Cistic calunenia Moje Auto 650 ml
Predam novy a nepouzity cistic calunenia Moje Auto 650 ml. Autokozmeticky cistic calunenia Moje Auto je silny cistiaci prostriedok na cistenie calunenia. Cistic ucinne odstranuje necistoty a skvrny od hlbsich vrstiev tkaniny tak, aby sedadlo textilie, calunenie, koberce a calunenie vinylu vyzeralo ako nove. Poskytuje vynikajuci cistiaci ucinok. V pripade urcitych povrchov moze byt pouzite ako odstranovac skvrn. Zaslem aj na dobierku.
Retech Air Con Cleaner - cistic klimatizacie
Predám čistič klimatizácie od Retech - Air Con Cleaner. Čistič je nový nepoužitý kompletne aj s návodom na použitie a predĺženým aplikátorom. Je to 300ml sprej. Cena je 6e/ks. Vysoko účinný antibakteriálny a fungicídny (zabraňujúci vzniku húb a plesní) čistič všetkých druhov klimatizácií. Unikátna priľnavá aktívna pena zaistí rýchle, efektívne vyčistenie všetkých výparníkových systémov a potrubí klimatizácie. Použitie ľahkých rozpúšťadiel zaistí, že automobil je po vyčistení možno ihneď vrátiť zákazníkovi v čo najkratšom možnom čase. Air Con Cleaner neobsahuje etylalkohol, takže nie je potrebné dlhé vetranie interiéru automobilu po použití tohto produktu.
Tepovanie,čistenie a detailing vozidiel
Zdravím, Ponúkame naše non-stop služby: Tepovanie Detailing Leštenie svetlometov Leštenie karosérií automobilov Ochrana laku Cena závisí od stavu vozidla, no peňaženky to veľmi nepocítia Pre viac informácií kontaktovať telefonicky alebo sms správou. Tešíme sa na vás.
Autodiely,Oleje,Rychloservis,Detailing
Ponukam autodiely , oleje, a rychloservis,detailing a vsetko co sa tyka aut za super ceny.... viac info po telefone, sms, ci email....
Predám autochemiu a autokozmetiku
Predám kozmetiku, autochemiu, oleje z dôvodu rušenia prevádzky. Oleje do áut 4l za 8€, ozivovac pneu za 2€ kontakt spray 2,5€, autosampon 2€ Čistič motora 2€ čistič bŕzd -2€ čistič klimy 5€ Odstraňovač mušiek 2€ Viac iných na dotaz
Interiérový nosič na berlingo, partner, rifter.....
Predám interiérový nosič batožiny pod strechu na Citroen Berlingo, Peugeot Partner,Rifter.... Nosnosť 20kg,jednoduchá inštalácia,batožina vám nezmokne a je chránená pred zlodejmi. Vhodný pre ľahké a dlhé predmety do cca 2m (lyže,snowboard,veľké obrazy,dvere...)