bazár, predaj, inzercia, predám

Auto Makinon 28/2.8 pre Konica AR

Kategória: Objektívy

Starší japonský širokouhlý objektív pre bajonet Konica AR.
Ostrenie ide hladko
Clona reaguje perfektne
Vrátane oboch krytiek

Osobne alebo na dobierku
Auto Makinon 28/2.8 pre Konica AR
Podobné inzeráty
Objektívy na Konica
Predám používané objektívy s bajonetom Konica EE: - MC Soligor C/D Wide-Auto 28mm 1:2.8 s prednou krytkou. Objektív je vo veľmi dobrom stave, ostrenie a clona idú hladko, optika je čistá s jedným povrcovým škrabancom o dĺžke cca 1mm na prednom člene. Cena 30€ - Panagor PMC Auto Tele-Zoom 80-200 1:3.8 s oboma krytkami a so zabudovanou slnečnou clonou. Zväčšenie makro 1:3.4. Objektív je vo veľmi dobrom stave, zoom, ostrenie, clona idú hladko, optika je čistá s nejakým prachom, keďže jedná sa o zoom, a s jednou jemnou bodkou na prednom člene. Cena 35€ Ideálne osobne prevzatie, pri serióznom jednaní aj zaslanie, prípadne viem doniesť, ak mám cestu, BA-TT-NR-ZC. Prosím kontaktujte ma IBA emailom, odpovedám ihneď. Vďaka
Tamron 80-210mm 1:3.8-4 pre Nikon a Konica AR
Predám zaujímavý telezoom Tamron Adaptall 2 80-210mm s adaptérmi pre Konica AR a pre Nikon. Objektív je v dobrom stave so vstavanou slnečnou clonou. Odolná konštrukcia Made in Japan.
Predám redukciu Konica AR pre Nikon Z
Predám úplne novú redukciu / adaptér K&F CONCEPT pre staré sklá s bajonetom Konica AR na Nikon Z. Predal som celý Nikon Z systém a zostala už len nevyužitá redukcia. Dohoda možná.
Objektívy Canon FD
Predám používané objektívy s bajonetom Canon FD: - MC Cimko MT Series 28-50mm 1:3.5-4.5 s oboma krytkami. Objektív je veľmi dobrom stave, zoom ,ostrenie a clona idú hladko, optika je čistá. 30€ - Auto Makinon Multicoated 35mm 1:2.8 s prednou krytkou. Objektív je veľmi dobrom stave, ostrenie a clona idú hladko, optika je čistá s minimom prachu. 30€ - Exakta MC Macro 70-210mm 1:4.5-5.6 s oboma kryktami. Objektív je veľmi dobrom stave, zoom ,ostrenie a clona idú hladko, optika je čistá s minimom prachu. 30€ - Vivitar Close Focusing Auto Zoom 70-150mm 1:3.8 s oboma kryktami. Objektív je veľmi dobrom stave, zoom ,ostrenie a clona idú hladko, optika je čistá(na prednom člene z vnútornej strany je malá bodka o priemere 0,5mm) s minimom prachu. 30€ Ideálne osobne prevzatie, pri serióznom jednaní aj zaslanie, prípadne viem doniesť, ak mám cestu, BA-TT-NR-ZC. Prosím kontaktujte ma IBA emailom, odpovedám ihneď. Vďaka
Auto Makinon 80-200/4.5 pre Minolta MD
Starší japonský telezoom pre bajonet Minolta MD. Ostrenie ide hladko Zoom ide trochu ztuha Clona reaguje v poriadku Trochu prachu vo vnútri, ako pri všetkých starších objektivoch - nemá vplyv na foto Vrátane oboch krytiek Vstavaná slnečná clona Osobne alebo na dobierku.
Konica HEXANON 2,8/35mm - TOP stav
Špičkový Hexanon vhodný na street. Je v dokonalom stave na svoj vek. Mechanicky ako hodinky,optika bezvadná. Bajonet: Konica AR (analóg) Ideálny aj na digitál s použitím vhodnej redukcie. Cena FIX + 4€ pošta. Dobierka alebo platba predom.