bazár, predaj, inzercia, predám

AUTODIAGNOSTIKA Ponúkam diagnostiku aut, mazanie chýb..

Kategória: Auto Moto

Ponúkam diagnostiku aut, mazanie chýb. Pomôžem pri výbere diagnostiky VCDS alebo DELPHI (AUT0COM) stači má kontaktovať. Urobím kompletnú diagnostiku vášho automobilu pomocou VCDS (diagnostika-mazanie chybových kódov, mazanie servis...) Môžem aj s vaším počítačom ak si to želáte, že si softvér nainštalujem na váš pc, disponujem aj s autodiagnostikou DELPHI 2020.
Pomôžem pri výbere správnej autodiagnostiky vcds alebo delphi aby ste ho vedeli využiť. cena 10€ a viac. Na sms nereagujem. volať na tel. . ďakujem
AUTODIAGNOSTIKA Ponúkam diagnostiku aut, mazanie chýb..
Podobné inzeráty
Servis a Autodiagnostika, mazanie chýb, zisťovanie závad
VW, Škoda a Audi Špecialista. Špecializujeme na zistenie vadí a závad na vozidle. Elektronické a mechanicke, robíme všetko. Je niečo zle s vaším autom? Nechce naštartovať auto? Blikajú a vyskakujú vám všelijaké svetielka a kontrolky? Chcete pomôcť stým? Môžeme diagnostikovať auto a nájsť chybu. Sme tu pre vás. Robíme opravy a servis / auto-elektriku Keď chcete vedieť presne čo je zle s autom pred tým než to dáte mechanikovi, aby Vás neobral o peniaze alebo Vám narozprával, že moc vecí chce vymeniť len aby zarobil, tak stým Môžeme pomôcť. Alebo kupujete si auto a chcete mat preverene že sú na ňom neni nijaké motorové chyby alebo zápisy? Ponúkame diagnostiku vozidiel, mazanie chýb a zisťovanie a odstraňovanie zavaď. Poskytujeme aj diagnostiku elektrického systému, diagnostika auto baterky (meranie ci je zdravá), skúška alternátora. Ponúkame elektro opravu servis výmena poškodených displejov (MAXI-DOT) Audi, Volkswagen, Škoda, Seat a viac. Zabudli ste security code / heslo do radia? Aj to môžeme odkódovať. Zistime stav auta a čo je zlé na motory, a kde presne aké súčiastky. Nadstaviť svetla v aute, vypnúť / zapnúť pasový alarm, ABS Brzdový systém reset / SAS / tachometer napraviť KM / EPB / TPMS / Gear Learning / DSG / CVT / Kódovanie Injektorov / DPF / TPS / SRS / BRT / 4WD, Traction control / proti šmyk, olej servise reset, throttle adaptation, zmeniť miles / KM (reset), airbags scan / reset. Po auto diagnostike vám emailujeme detaily výpis zlých dielov. Robíme všetky značky. Stačí napísať čo potrebujete a poviem Vám či je to možné. Robíme výjazd a môžeme prísť k vám domov. Servisujeme celé západné Slovensko. Pre viac informácie pošlite nám email alebo zavolajte nám. Diagnostika a kontrola by mala byt vykonaná minimum 1 kráť každé 3 mesiace zachovať kamión aj dodavku a ušetriť na opravách. Profesionálny servis aby Vy ste mohli pokračovať zarábať.
Autodiagnostika, mazanie chýb, kódovanie funkcií - VAG
Dobrý deň, ponúkam čítanie a mazanie chýb vo Vašom aute, kódovanie funkcií, live data. Volkswagen, Audi, Škoda, Seat. Banská Bystrica a okolie, po dohode viem prísť aj ďalej. Ak nedvíham, pošlite prosím sms.
Autodiagnostika, mazanie chýb, kódovanie funkcií - Bmw
Dobrý deň, ponúkam čítanie a mazanie chýb vo Vašom BMW, kódovanie funkcií, live data. Banská Bystrica a okolie, po dohode viem prísť aj ďalej. Ak nedvíham, pošlite prosím sms.
Diagnostika vozidiel všetky značky
Diagnostika vozidiel samotne zariadenia pre diagnostiku alebo kodovanie vozidiel. Profi Diagnostický program VW Group na AUDI, Škoda, VW , Seat v CZ jazyku !!!! URCENA PRE KODOVANIE VOZIDIEL VW GROUP !!!! Kvalitny rychly čip !!!! Vozidla do roku 2020 !!!! Obsahuje kvalitny stabilny čip dolezite pri kodovani !!!! Najnovšia verzia diagnostického programu VW Group kompletne v českom jazyku, vrátane popisov nájdených chýb. Dodávaný program podporuje všetky bežne používané systémy Windows: 7, 8, 8.1, 10, 32b aj 64b verzie. Jednoducha instalacia v baleni najdete aj manual pripadne nainstlaujem za vas uz v cene zariadenia ! Moznost instalacie aj na dialku cez program TeamViewer.! alebo anydesk 80 EUR alebo Univerzal na vsetky značky PROFI Univerzalna Diagnostika DS150E Gold Vozidla do 2022 roku! Široké pokrytie vozidiel » plnohodnotné zariadenie s pripojením cez usb kábel aj bluetooth » viem tovar ktorý ponúkam aj odfotiť a vy môžete vidieť čo kupujete. »»podporované funkcie: -čítanie a mazanie chybových kódov -aktivácia komponentov/akčné členy -reálne dáta/merané hodnoty -základné nastavenie (el. Odvzdušnenie abs) -regenerácia filtra pevných častíc (dpf/fap) -eobd -obd/obdii -kódovanie -mazanie servisných intervalov -funkcie sú závislé od konkrétneho typu vozidla -regeneracia dpf, mazanie servisneho intervalu 100 EUR Osobne alebo dobierka + 6 EUR
Autodiagnostika
Ponukam autodignostiku, citanie a mazanie chyb, dpf regeneracia, mazanie intervalov, kalibracia baterie a ine.
Chiptuning/Zvýšenie výkonu
Ponúkam zvýšenie výkonu , zníženie spotreby , diagnostiku (čítanie , mazanie chýb)... Úprava zahŕňa : Základnú diagnostiku, Zálohovanie softvéru, Samotnú úpravu auta a Kontrolu nastavenia -Stage 1 , 2 , 3 -Vypnutie Adblue -Vypnutie EGR -Vypnutie DPF -Vypnutie váhy vzduchu -Vypnutie Štart-Stop systému -LAMBDA OFF -vypnutie vírivych klapiek -Popcorn -Hard cut limiter -Burbles - Pop and bangs -Launch control -1.9tdi flames , hardcut , pop and bangs -Úprava automatických prevodoviek -Chiptuning na všetky osobné aj nákladné vozidlá. Volkswagen, audi, škoda, seat, bmw, peugeot, citroen, kia, hyundai, toyota, ford atď. Instagram Pre viac info ma kontaktujte v správe.