bazár, predaj, inzercia, predám

Autodraha Vtech Tut Tut, veľká, 3x auticko na dialkove

Kategória: Hračky

Predám autodrahu Vtech s 3 autickami na diaľkové. Dajú sa použiť všetky naraz. Chodia aj mimo dráhy. Dráha má hojdačka na auto, automaticky výťah.
Jeden kúsok bol zlomený, ale sme opravili a spevnili a dráha funguje v poriadku.
Osobne alebo postou plus poštovné. Zasielkovna sa nedá lebo krabica je veľká.
Autodraha Vtech Tut Tut, veľká, 3x auticko na dialkove
Podobné inzeráty
Vtech Tut tut hasicska stanica
Predam detsku Vtech Tut tut hasicsku stanicu a zavodnu rampu
Hasičská stanica Vtech Tut tut
Tut Tut Autíčka - Hasičská stanica. Interaktívna hračka s jedným Tut Tut hovoriacim hasičským autíčkom. Hasičská stanica umožňuje: - zostaviť desiatky rôznych variantov budovy a ciest - rozprávanie a rôzne reakcie Tut Tut autíčok na rôznych miestach dráhy pomocou SmartPoint bodov - Otáčanie po točni hore a dolu (podporuje rozvíjanie jemnej motoriky) - prejazd výťahovou plošinou priamo na strechu stanice - používanie hasičského alarmu- - pumpovanie - navíjanie hadice - otváranie a zatváranie brán aj okien - sklápať protipožiarne stenu - autíčko pozná desiatky roztomilých fráz
Auticko Tut Tut Safaribus
Predam toto auticko na drahu Tut Tut, alebo aj na samostatne hranie sa. Auticko hra a blika.
Veľké hasičské auto
Tut Tut Veľké hasičské auto+autíčko plast na batérie so zvukom so svetlom 30x28x13cm Vtech. Zachovalé, žiadne poškodenie.
Odťahovka zn. Vtech
Minimálne hraná, top stav, ako nová. Stlačením fialového “majáku” odťahovka píska. K odťahovke je jedno blikajúce, nemecky hovoriace a pesničky spievajúce autíčko. Na odťahovke sa dajú krútiť gombíky, sklápať zadnú nápravu. Pasuje s ostatnými Tut Tut dráhami. Rada pošlem aj poštou, no v tom prípade si k cene treba prirátať poštovné. Ak sa rozhodnete pre viac vecí z mojej ponuky, na výslednej cene sa rada dohodnem.
Velka Parkovacia garaz Tut Tut s autickami v AJ/NJ
Poskladana z 2 casti, jedna cast v Anglicitne, druha cast v nemcine, plus auticka, vsetko funkcne, vydava zvuky , hovori rozne vety v AJ / NJ, este je k tomu aj hasicske auticko, to prestalo hovorit, nie je na fotke to prilozim k tomu gratis samotne auticko stoji v draciku okolo 10e povodna cena celeho kompletu bola okolo 140e osobny odber v BY, ZA, KNM, PB ina posta alebo paketa