bazár, predaj, inzercia, predám

autokamera dashcam THINKWARE Q800PRO a asistenčný systém

Kategória: Príslušenstvo

Kamera do auta a pokročilý asistenčný systém vodiča v ocenenom dizajne. 5,14 MP optický objektív obrazového snímača Sony STARVIS poskytuje pozoruhodne čistú kvalitu videa v rozlíšení 2K QHD. Kamera vás môže upozorniť na blížiacu sa kolíziu alebo vybočenie z jazdného pruhu alebo vás upozorniť na blížiace sa bezpečnostné kamery. Samozrejmosťou je super nočný režim, parkovací režim a časozberné snímanie. Pomocou služby Wifi Cloud (vyžaduje sa hotspot vo vozidle) môžete na diaľku dostávať upozornenia na mobilný telefón, ak vozidlo opustí definovanú zónu, dôjde k vážnej kolízii alebo si môžete na diaľku prezerať záznam z kamery online. K autokamere je možné pripojiť ďalšiu kameru s rozlíšením FullHD. Fotoaparát obsahuje české menu a české hlasové upozornenie.

Parametre:

Rozlíšenie videa:
Predná - 2K QHD (2560 x 1440)
Zadná - Full HD (1920 x 1080) [voliteľné]
Rozlíšenie senzoru:
Predná - 5,14 MP Sony STARVIS
Zadná - 2,13 MP Sony STARVIS [voliteľné]
Snímková frekvencia: 30 fps
Wi-Fi
Pozorovací uhol: 140° (diagonálne)
Hmotnosť: 107,5 g
Teplota skladovania: -20 °C ~ 70 °C
Prevádzková teplota: -10 °C ~ 60 °C
Kapacita: Karta MicroSD 16/32/64/128/256 GB (UHS-I)
Napájanie: DC 12/24V, vstavaný superkondenzátor
GPS: vstavaná

Čo je v balení:

Predná autokamera
Zadná kamera
Napájací kábel 12V
MicroSD karta 32 GB
USB čítačka kariet MicroSD
polarizačný filter
Držiak na čelné sklo
Náhradná montážna páska 3M
Lepiace káblové spony
Stručný sprievodca
autokamera dashcam THINKWARE Q800PRO a asistenčný systém
Podobné inzeráty
Dashcam 10 inch 2.5K kamera do auta cúvacia kamera 2560x1440
Nová 10 palcová kamera do auta dashcam, predná, zadná, kábel do zapaľovača/autozásuvky, video kábel (6m) od zadnej kamery k monitoru - vnútorné spätné zrkadlo. Predná kamera 2560x1440 na vnútornom zrkadle je vysúvacia, takže dobre sadne na každé vnútorné zrkadlo. Obraz je na celú plochu, nie iba výrez ako na lacných. Zadná kamera 1920x1080. Záznam súčasne aj z prednej aj zadnej kamery. Možnosť prehrávania záznamu priamo na "zrkadle". Menu je v angličtine, ale piktogramy sú ľahko zrozumiteľné. Súčasťou balenia je USB čítačka micro SD kariet. Priložím micro SD kartu 64GB. V prípade platby vopred 70€ na účet doprava na výdajné miesto zásielkovne zdarma. V prípade dobierky najprv 5€€ na účet, potom dobierka 70€ na výdajné miesto zásielkovne. V prípade zásielky na adresu cez SK poštu vopred na účet 7€. Tel. vymyslený.
Dashcam 12 inch 4K kamera do auta cúvacia kamera 3840x2160
Predám novú 12 palcovú kameru do auta dashcam, predná, zadná, kábel do zapaľovača/autozásuvky, video kábel (6m) od zadnej kamery k monitoru - vnútorné spätné zrkadlo. Predná kamera 3840x2160. Obraz je na celú plochu, nie iba výrez ako na lacných. Zadná kamera 1920x1080. Záznam súčasne aj z prednej aj zadnej kamery. Možnosť pripojiť GPS (prijímač GPS ale nie je súčasťou). Hlasové ovládanie viacerých základných úkonov v angličtine ako napr. "take photo" - urobí fotku, zamkni nahrávané video, zapni/vypni obrazovku. Netreba teda ťukať za jazdy do obrazovky. Možnosť prehrávania záznamu priamo na "zrkadle". Menu je v angličtine, ale piktogramy sú ľahko zrozumiteľné. Súčasťou balenia je USB adaptér na SD karty a páčidlo na plasty pre montáž. Priložím Micro SD kartu 64GB. Cena 90€. V rámci mesta doveziem osobne. V prípade platby vopred na účet doprava na výdajné miesto zásielkovne zdarma. V prípade dobierky najprv 5€ na účet, potom dobierka 90€ na výdajné miesto zásielkovne. V prípade dobierky na adresu (zásielkovňa) vopred 7€ na účet, následne dobierka 90€. Tel. vymyslený
Dashcam 10 inch Full HD kamera do auta cúvacia kamera
Predám novú 10 palcovú Full HD dashcam - kameru do auta. Predná, zadná, kábel do zapaľovača/autozásuvky, video kábel (6m) od zadnej kamery k monitoru - vnútorné spätné zrkadlo. Predná kamera 1920x1080 na vnútornom zrkadle je vysúvacia, takže dobre sadne na každé vnútorné zrkadlo. Obraz je na celú plochu, nie iba výrez ako na lacných. Zadná kamera 1280x720. Záznam súčasne aj z prednej aj zadnej kamery. Možnosť prehrávania záznamu priamo na "zrkadle". Menu je v angličtine, ale piktogramy sú ľahko zrozumiteľné. Priložím Micro SD kartu 64gb. Cena 50€. V prípade platby vopred na účet doprava na výdajné miesto zásielkovne bez ďalšieho doplatku. V prípade dobierky najprv 5€ na účet, potom dobierka 55€ na výdajné miesto zásielkovne. Tel. vymyslený.
Autokamera dashcam spatne zrkadlo RAC RAC03
Predam nepouzivanu autokameru na spatne zrkadlo - RAC RAC03. - GPS sledovanie - Upozornenie pred zrazkou - Nahravanie vo formate Super HD Osobny odber v Bratislave alebo poslem postou / Packetou.
Záznamová autokamera Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov)
Predám vyššie uvedenú záznamovú autokameru Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! *NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Kamera do auta – duálna rozlíšenie senzora 16 Mpx, uhol záberu 170°, 2,45" displej, magnetický držiak, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie GPS a rozhranie Micro USB, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 200 mAh + Detailné 4K pri 30 sn./s extraplynulé Full HD pri 60 sn./s + Ochrana pred radarmi a parkovací režim + Širokouhlý 170° záber a moderný kodek H.265 + Intuitívne ovládanie cez 2,45" displej či mobilnú aplikáciu + Vylepšený magnetický držiak a podpora až 128GB karty + Adaptér s extra USB a prídavná zadná kamera Obsah balenia : + Autokamera LAMAX T10 4K GPS + Magnetický 3M držiak s GPS + Adaptér do autozapaľovača s extra USB portom + Čítačka microSD kariet k prenosu súborov do PC + Úchyty na káble (3×) + Nástroj na káble + Náhradná 3M nálepka na držiak + Návod Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Autokamera Niceboy Pilot X GPS
Autokamera Niceboy PILOT X GPS s kompaktnými rozmermi, 1,54" displejom a výborným Full HD rozlíšením 1920 x 1080. Komfortná a jednoduchá inštalácia na čelné sklo vďaka magnetickému držiaku. Umožní nahrávať záznamy v slučke a G-senzor zase zabráni zmazaniu záznamu pri nehode. Vybavená GPS modulom s vlastným GPS prehrávačom, technológiou WDR aj parkovacím módom. Bezchybný stav, ako nova.