bazár, predaj, inzercia, predám

Autokamera Garmin

Kategória: Príslušenstvo

Predám Garmin autokameru bez jediného problému. Všetko ide - video, fotky, súradnice.
Treba len vložiť pamäťovú kartu.
Používaná manželom v kamióne. Žiaľ, už bez krabice.
Možný osobný odber Ťahanovce. Na dobierku NEPOSIELAM ❗

Garmin Dash Cam je ľahko použiteľná HD kamera s 2,3-palcovým LCD. Zaznamenáva zvuk aj video a môžete si nastaviť dátum a čas, aby ste presne vedeli, kedy k udalosti došlo. Namontujte kameru na čelné sklo a zaznamenajte svoju cestu v režime 1080p, 720p alebo WVGA.
Nemusíte si robiť starosti so spustením a zastavením nahrávania. Ak je palubná kamera pripojená k zdroju napájania, bude nahrávať.

Kamera ponúka automatickú detekciu udalostí (G-senzor) s nastaviteľným nastavením citlivosti. Pri zistení udalosti, napr. B. prudké brzdenie alebo kolízia, kamera uloží aktuálny, posledný a nasledujúci záber. To poskytuje úplný záznam o udalosti.
Urobte detailný záber na vozidlo alebo poškodenie majetku odstránením palubnej kamery z vozidla a urobením fotografie.
Autokamera Garmin
Podobné inzeráty
Navigacia Garmin dezl 560LMT
Predam profi navigaciu garmin dezl 560LMT s drziakom a nabijacim kablom. Bola pouzivana cca 2 roky. Od nova nalepena folia. Je urcena prevazne pre profesionalnych vodicov kamionov, autobusov, atd.. Da sa vsak prepnut aj na pouzivanie v beznom automobile, popripade pre chodcov. Je odhlasena od uctu Garmin. Vyhodou je DOZIVOTNA aktualizacia map po zaregistrovani sa k uctu garmin! Cena novej 380€, moja cena 189€. Po dohode viem poslat, platba aj cez PayPal. Telefon . viac info vid link. Garmin dezl 560 je nový navigátor, určený výhradne pre prepravný priemysel. S veľkým 5 - palcový displejom, robustným dizajnom, zreteľne hlasným reproduktorom a externým video vstupom pre voliteľnú parkovaciu kameru, je dezl 560 ideálnym pracovným nástrojom. Prináša pokročilú navigáciu, multi-plánovanie trás a výpočet s technológiou nüRoute. dezl prispôsobí cesty podľa špecifických atribútov vozidla, skompletizuje prepravné body záujmu, obmedzí maximálnu povolenú rýchlosť, upozorní na nebezpečný náklad a s tým spojené uzávierky a výjazdy. S odporučením pre režim automobil, nákladné auto a tiež napríklad karavan, bol dezl 560 stvorený pre život na cestách. #Garmin dezl 560 #dezl 560
Záznamová autokamera Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov)
Predám vyššie uvedenú záznamovú autokameru Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! *NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Kamera do auta – duálna rozlíšenie senzora 16 Mpx, uhol záberu 170°, 2,45" displej, magnetický držiak, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie GPS a rozhranie Micro USB, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 200 mAh + Detailné 4K pri 30 sn./s extraplynulé Full HD pri 60 sn./s + Ochrana pred radarmi a parkovací režim + Širokouhlý 170° záber a moderný kodek H.265 + Intuitívne ovládanie cez 2,45" displej či mobilnú aplikáciu + Vylepšený magnetický držiak a podpora až 128GB karty + Adaptér s extra USB a prídavná zadná kamera Obsah balenia : + Autokamera LAMAX T10 4K GPS + Magnetický 3M držiak s GPS + Adaptér do autozapaľovača s extra USB portom + Čítačka microSD kariet k prenosu súborov do PC + Úchyty na káble (3×) + Nástroj na káble + Náhradná 3M nálepka na držiak + Návod Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Autokamera Niceboy Pilot X GPS
Autokamera Niceboy PILOT X GPS s kompaktnými rozmermi, 1,54" displejom a výborným Full HD rozlíšením 1920 x 1080. Komfortná a jednoduchá inštalácia na čelné sklo vďaka magnetickému držiaku. Umožní nahrávať záznamy v slučke a G-senzor zase zabráni zmazaniu záznamu pri nehode. Vybavená GPS modulom s vlastným GPS prehrávačom, technológiou WDR aj parkovacím módom. Bezchybný stav, ako nova.
autokamera dashcam THINKWARE Q800PRO a asistenčný systém
Kamera do auta a pokročilý asistenčný systém vodiča v ocenenom dizajne. 5,14 MP optický objektív obrazového snímača Sony STARVIS poskytuje pozoruhodne čistú kvalitu videa v rozlíšení 2K QHD. Kamera vás môže upozorniť na blížiacu sa kolíziu alebo vybočenie z jazdného pruhu alebo vás upozorniť na blížiace sa bezpečnostné kamery. Samozrejmosťou je super nočný režim, parkovací režim a časozberné snímanie. Pomocou služby Wifi Cloud (vyžaduje sa hotspot vo vozidle) môžete na diaľku dostávať upozornenia na mobilný telefón, ak vozidlo opustí definovanú zónu, dôjde k vážnej kolízii alebo si môžete na diaľku prezerať záznam z kamery online. K autokamere je možné pripojiť ďalšiu kameru s rozlíšením FullHD. Fotoaparát obsahuje české menu a české hlasové upozornenie. Parametre: Rozlíšenie videa: Predná - 2K QHD (2560 x 1440) Zadná - Full HD (1920 x 1080) [voliteľné] Rozlíšenie senzoru: Predná - 5,14 MP Sony STARVIS Zadná - 2,13 MP Sony STARVIS [voliteľné] Snímková frekvencia: 30 fps Wi-Fi Pozorovací uhol: 140° (diagonálne) Hmotnosť: 107,5 g Teplota skladovania: -20 °C ~ 70 °C Prevádzková teplota: -10 °C ~ 60 °C Kapacita: Karta MicroSD 16/32/64/128/256 GB (UHS-I) Napájanie: DC 12/24V, vstavaný superkondenzátor GPS: vstavaná Čo je v balení: Predná autokamera Zadná kamera Napájací kábel 12V MicroSD karta 32 GB USB čítačka kariet MicroSD polarizačný filter Držiak na čelné sklo Náhradná montážna páska 3M Lepiace káblové spony Stručný sprievodca
Autokamera
Nová autokamera DOD S479W+
Predám vnútorné spätné zrkadlo - pôvodne autokamera
Predám vnútorné spätné zrkadlo, na pôvodné zrkadlo v aute sa upevní gumovými úchytkami. Zrkadlo okrem rozšírenia spätného výhľadu v aute môže slúžiť aj ako atrapa kamery, keďže pôvodne to bola autokamera (tá je už nefunkčná). Cena 15 € + poštovné.