bazár, predaj, inzercia, predám

Autokamera Navitel AR-250NV

Kategória: Príslušenstvo

Autokamera s nočným videním, rozlíšenie FullHD. Kamera bola len vyskúšaná.
Pošlem aj poštou (+ poštovné)
Autokamera Navitel AR-250NV
Podobné inzeráty
Navitel R600 Quad HD, kamera do auta, cierna skrinka
Navitel R600 Quad HD, kamera do auta, cierna skrinka kamera je pouzivana cca 2 roky, plne funkcna, v cene vsetko co je na foto na sms neodpovedám, na dobierku neposielam doprava: osobný odber Bernolákovo-Brečtanová alebo Bratislava-Tuhovská alebo poštová zásielka s platbou vopred +5€
NAVITEL E500
Predám navigáciu Navitel 500, 2x použitú.
Navitel r600
Predám autokameru navitel r600neposkodena s komplet prislusenstvom
NAVITEL R700 GPS DUAL Night Vision
Nová kamera do auta NAVITEL R700 GPS DUAL Night Vision. 2,7" display. Full HD 1080, WiFi, GPS. Balenie: kamera, držiak na sklo, adapter do auta 12/24V, video kábel, zadná kamera. Osobne Rožňava sidlisko Juh. Poštou po úhrade na účet!
Záznamová autokamera Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov)
Predám vyššie uvedenú záznamovú autokameru Lamax T10 4K GPS (s hlásením radarov). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! *NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Kamera do auta – duálna rozlíšenie senzora 16 Mpx, uhol záberu 170°, 2,45" displej, magnetický držiak, akumulátorové napájanie, GPS, nahrávanie v slučke, detekcia radarov, automatické spustenie, parkovací režim a g-senzor, max. rozlíšenie videa Ultra HD (3840×2160), max. snímková frekvencia 30 sn./s, mono ozvučenie videa, kompatibilná s pamäťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , H.264 a Mov, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie GPS a rozhranie Micro USB, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, nabíjačka do auta a držiak v balení, napájanie zaisťuje akumulátor, kapacita batérie 200 mAh + Detailné 4K pri 30 sn./s extraplynulé Full HD pri 60 sn./s + Ochrana pred radarmi a parkovací režim + Širokouhlý 170° záber a moderný kodek H.265 + Intuitívne ovládanie cez 2,45" displej či mobilnú aplikáciu + Vylepšený magnetický držiak a podpora až 128GB karty + Adaptér s extra USB a prídavná zadná kamera Obsah balenia : + Autokamera LAMAX T10 4K GPS + Magnetický 3M držiak s GPS + Adaptér do autozapaľovača s extra USB portom + Čítačka microSD kariet k prenosu súborov do PC + Úchyty na káble (3×) + Nástroj na káble + Náhradná 3M nálepka na držiak + Návod Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Autokamera Niceboy Pilot X GPS
Autokamera Niceboy PILOT X GPS s kompaktnými rozmermi, 1,54" displejom a výborným Full HD rozlíšením 1920 x 1080. Komfortná a jednoduchá inštalácia na čelné sklo vďaka magnetickému držiaku. Umožní nahrávať záznamy v slučke a G-senzor zase zabráni zmazaniu záznamu pri nehode. Vybavená GPS modulom s vlastným GPS prehrávačom, technológiou WDR aj parkovacím módom. Bezchybný stav, ako nova.