bazár, predaj, inzercia, predám

Automatická miska na kŕmenie.

Kategória: Chovateľské potreby

Predám automatickú misku, otvára sa na čip na obojku, alebo čip zvieraťa na krku.

#miska #krmitko #dávkovač krmiva #miska na čip
Automatická miska na kŕmenie.
Podobné inzeráty
PROTIHLTACIA MISKA PRE PSA
Špeciálna miska vytvorená na to, aby prinútila psíka jesť alebo piť v pomalšom tempe ako im umožňujú klasické misky. Keď Váš pes je z tejto misky, musí prekonať zabudované prekážky, čo bráni hltaniu potravy. Tým sa doba kŕmenia Vášho miláčika predĺži až o 50%. Miska je vhodná pre všetky typy krmiva i vodu. Pomalé prijímanie potravy prináša celý rad výhod. Skôr sa u Vašeho psa dostaví pocit sýtosti a predíde sa prežraniu. Tiež sa predĺži fáza žuvania, čo podnecuje slinenie a pomáha tak tráveniu. PROTIHLTACIA MISKA Miska MAGNUS SLOW psa chráni pred nadúvaním, grganím a obezitou, pretože núti psa žrať pomalšie. • podporuje prirodzené stravovacie návyky • predĺžením času kŕmenia napomáha v predchádzaní nadúvania, grgania a obezity • vyrobené z vysoko kvalitných, bezpečných a odolných materiálov • protišmykový základ Rozmery: 21,5 x 6,5 cm, 0,5 l iba 1x použitá, v podstate nová
Miska proti hltaniu
Predám misku proti hltaniu, protišmyková 600ml, Zolux Je vyrobená z plastu a má tvar obdĺžnika. Vnútorná časť misky v tvare labyritu núti psa jesť pomalšie. Predĺženie času určeného pre stravovanie zlepšuje trávenie. Hlavnou výhodou misiek proti hltaniu je fakt, že pomalšie kŕmenie (kŕmenie bez hltania) znižuje riziko výskytu nadúvania a obezity. Miska je vhodná pre suché i vlhké krmivo. Misku je možné umývať v umývačke. Objem: 0,6 l = 600 ml Rozmery: 325 x 195 x 60 mm
predam dózu a misky pre zvieratá
predam dózu a misky pre zvieratá dóza 1ks 3€ malá miska 1ks 2,50€ stredná miska 1ks 3,50€ veľká miska 1ks 4€ osobny odber Trenčianska 53 alebo + poštovne mám v ponuke aj rôzne krmivo pre mačku a psyka. po dohode zašlem foto na whatsapp.
Výživa a kŕmenie zvierat v drobnochovoch
Ponúkam na predaj zachovalú knihu : Výživa a kŕmenie zvierat v drobnochovoch, autor: Ing. Vladimír Malík a kolektív, vydalo vydavateľstvo : Príroda v roku 1984. Kniha je písaná v slovenskom jazyku, má 324 strán. Vydanie prvé. Jej rozmery sú šírka 15 cm, výška 20,5 cm a hrúbka 2 cm.
Kvalitné seno na kŕmenie a podstielku
Malé guľaté balíky sena (lúčne,niekde aj s bylinkami,nezmoknuté,uchované v senníku, váha okolo 15kg, ľahká manipulácia aj pre ženu) Cena 4e na kus. Možná zľava pri väčšom odbere. Lokalita: Nová Baňa (Bukovina) Seno vhodné na kŕmenie chovného dobytku (my tým kŕmine ovce, kozy, zajace a veľmi im chutí) i na podstielky napr. pre sliepočky. Seno je bez akejkoľvek chémie a postrekov, z horských oblastí vhodných na ekologické poľnohospodárstvo. Pre viac info poprosím písať súkromnú správu alebo volať:
Predam flasu na krmenie
Retro fľaša na krmenie telat alebo iné hospodarske zvierata stav ako na foto. Nalezovy stav..