bazár, predaj, inzercia, predám

Automechanik nákladných vozidiel

Kategória: Doprava a logistika

Hľadáme do nášho teamu kolegu – automechanik -a nákladných a prípojných vozidiel (najlepšie s praxou, ale môže byť i šikovný absolvent).
Zmluvný servis: FORD TRUCKS, KöGEL, SCHWARZMULLER.
Platové podmienky: (základná mzda + pohyblivá zložka mzdy) cca 1.200 až 1.600 € netto / mesiac.
Nástup možný ihneď príp. podľa dohody.
Automechanik nákladných vozidiel
Podobné inzeráty
Automechanik nákladných vozidiel
Prijmeme automechanika s praxou do servisu nákladných vozidiel vo Veľkých Bierovciach (Trenčín). Práca v 2-zmennej prevádzke. Čistý príjem 1250 €, hrubá základná mzda 1000 €.
Automechanik
Prijmeme do TPP automechanika nákladných a osobných vozidiel do našej dielne v Beluši Vykonávame opravy a údržbu vozidiel pre naše potreby. Disponujeme veľmi dobre vybavenou dielňou. Možnosť pracovať aj na živnosť.
Skladník v sklade ND nákladných vozidiel
Servis nákladných vozidiel v Senci prijme kolegu - pracovníka skladu náhradných dielov na nákladné vozidlá. Náplň práce: Nákup náhradných dielov, výdaj dielov automechanikom, aktívna komunikácia s dodávateľmi, práca so skladovým softwarom Caris. Požiadavky: VP skupiny "B", prax v sklade ND alebo technických produktov, TECHNICKÉ MYSLENIE. Platové podmienky: 816€ (brutto)/mesiac + výkonnostné odmeny (mesačne cca 400€). Termín nástupu dohodou. Kontakt: personalne@ tel.: (08:00 - 15:00 v pracovné dni)
Vodič nákladných vozidiel - kategória C, C1, E- Bez jazyka
Práca vodiča nákladných vozidiel v Nemecku (pre práčovne) Miesto práce: Alpirsbach, Nemecko Mzda: od 16€ n/h Brutto Výplata: 15. deň v mesiaci Pracovné zmeny: od 6:00 - pracuje sa 8 až 10 hodín počas pracovných dní Ubytovanie: 375 € na osobu za jednolôžkovú izbu /mesačne vrátane všetkých energií Doprava do práce: - Vzdialenosť od pracoviska je do 5 km od ubytovania. /bicykel, autobus, malé auto/ - Cestovné náhrady nie sú preplácané zamestnávateľom Požiadavky na zamestnanca: Nemecký alebo Anglický jazyk nie je podmienka je ale výhodou Vodičský preukaz typu C Karta vodiča Benefity: - Práca na Nemecku zmluvu, zdravotné a sociálne zabezpečenie - Zabezpečené ubytovanie, ktoré netreba platiť dopredu - Pomoc zo zariadením prechodného pobytu v Nemecku - Zamestnávateľ za vás odvádza dane a prídavky podľa platnej legislatívy - Pomoc pri hľadaní dostupných možností pri vycestovaní zo Slovenska a ČR - Nástupy sú možné každý týždeň - Možné nadčasy - Garantované týždenne hodiny od 39h/w Doplňujúce informácie: Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Prosím kontaktujte Nás, ak hľadáte prácu v zahraničí. Neváhajte nám poslať váš životopis. Naša spoločnosť hľadá zamestnancov do skladov, hotelierstvo, ale aj kvalifikované práce v rôznych štátoch. Ak by ste mali akékoľvek dodatočné otázky ohľadom pracovnej ponuky, alebo prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom. Nájdete Nás:
Hľadáme vodičov kamiónu
Si vodič nákladných vozidiel a chceš pracovať v rodinnej atmosfére? Hľadáme - vodičov nákladných vozidiel pre diaľkovú dopravu v Nemecku, Francúzsku a Švajčiarsku. Ponúkame: - nadpriemernú mzdu 2 400 eur v čistom za odpracovaný mesiac + príplatky všetko na výplatnej páske.V prípade potreby ponúkame aj krátkodobé ubytovanie. Telefon: E-mail: robert@
✅Servisný technik - abslovent✅
Voľná pracovná pozícia: Automechanik Abslovent Náplň práce: -oprava a údržba automobilov -diagnostika -kontroly vozidiel -príprava na STK -plnenie klimatizácie -starostlivosť o požičovňu vozidiel a odťahovú službu -údržba vozového parku, pravidelné kontroly vozidiel, čistenie -pneuservis -starostlivosť o priestory servisu Zamestnanecké výhody: -priestor na osobný rast -zabezpečené stravovanie -práca v nových moderných priestoroch so špičkovým vybavením -zaujímavé zľavy pre zamestnancov -motivujúce ohodnotenie 600 - 800€ v čistom Žiadosť spolu so životopisom a kontaktnými údajmi prosím zasielať mailom na autoklinikBJ@ Viac info o spoločnosti: