bazár, predaj, inzercia, predám

Autonabýjačka mobilov

Kategória: Nabíjačky

Autonabýjačka mobilov
Autonabýjačka mobilov
Podobné inzeráty
Nabíjačky mobilov
Predám rôzne nabíjačky na staršie typy mobilov.Po prevode na účet pošlem poštou!
Powerbank
Predám 1 x použitú externú nabíjačku/powerbank s displejom. Elegantná, zlatej farby, vhodná pre dámy (20,-€). Ďalej predám USB nabíjačky pre staršie typy mobilov (2,-€/ks). Platí do zmazania! Kontakt len e-mailom. Ďakujem.
Rýchlonabíjačka Moshi USB-C Charger 42W
Predám vyššie uvedenú rýchlu nabíjačku Moshi USB-C Charger 42W. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Malá a kompaktná rýchlonabíjačka, ktorá nabije všetky druhy smartfónov, mobilov, telefónov, iPhone, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi, Lenovo, Infinix, AirPods,... Nabíjačka pre laptop / notebook, mobil, tablet,... - výkon nabíjania až 42W - 4 úrovne nabíjania (5/9/15/20V) - USB-C port - ochrana pred skratom, prehriatím, prepätím a nadmerným prúdom - kompaktná nabíjačka a ProGeo adaptér vhodný pre medzinárodné cestovanie - LED indikátor nabíjania Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Rýchlonabíjačka Moshi USB-C Charger 65W
Predám vyššie uvedenú rýchlo nabíjačku Moshi USB-C Charger 65W. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Malá a komaktná rýchlonabíjačka, ktorá nabije všetky druhy smartfónov, mobilov, telefónov, iPhone, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi, Lenovo, Infinix, AirPods,... Nabíjačka pre laptop / notebook, mobil, tablet,... - výkon nabíjania až 65W - 4 úrovne nabíjania (5/9/15/20V) - USB-C port - ochrana pred skratom, prehriatím, prepätím a nadmerným prúdom - kompaktná nabíjačka a ProGeo adaptér vhodný pre medzinárodné cestovanie - LED indikátor nabíjania Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Multi nabíjačka s dokovaním pre 4 telefóny Gelid PC-CH02-B
Predám vyššie uvedenú multi nabíjačku pre 4 telefóny naraz Gelid PC-CH02-B. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Šikovná a kompaktná rýchlo nabíjačka s integrovaným držiakom zariadenia padne vhod do každej miestnosti. Naraz možno nabíjať až 4 zariadenia. Nabije všetky druhy smartfónov, mobilov, telefónov, iPhone, Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi, Lenovo, Infinix, AirPods,... Povrch priateľský k zariadeniu. Silikónový obal s 3D stromovou štruktúrou umožňuje bezpečné uloženie úzkych a širokých zariadení. Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Stojan a bezdrôtová nabíjačka CubeNest S310
Predám vyššie uvedený stojan a bezdrôtovú nabíjačku CubeNest S310. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Nabíjací stojan s podporou rýchleho nabíjania, vstup USB-C, prepäťová ochrana, súčasťou balenia kábel so zakončením USB-C. CubeNest S310 je bezdrôtová magnetická nabíjačka 3v1 s podporou MagSafe. Je to vhodný nabíjací stojan, ktorého dizajn je nielen funkčný, ale aj elegantný. Naraz možno nabíjať až 3 zariadenia - iPhone, Apple Watch a AirPods. Kompatibilné aj s inými značkami mobilov - Samsung, Huawei, Honor, OnePlus, Xiaomi, Lenovo, Infinix... Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.